Продається Browning B525

Статус
Закрита.

hunter8

Новачок
Рушниця Browning B525 GAME 1 LIGHT кал. 12/76 ствол - 71 см

Browning B525 – як зразок гладкоствольної рушниці з вертикальним розташуванням стволів. П'ята версія продовження легендарного В25, який вірою і правдою служить мисливцям і спортсменам майже 90 років.

Рушниця чудово збалансована, що позначається на зручності та результативності стрільби. Кожна одиниця доводиться і ретельно підганяється вручну, а це серед серійних рушниць – явище унікальне. Ствольна колодка, виготовлена із високотехнологічного авіаційного алюмінію стандарту 7075-Т6, з гарантією бездоганної роботи 10 років (подібних зобов'язань ніхто з інших виробників не бере). Висота колодки дає велику бокову площу опори для блоку стволів, що забезпечує великий термін експлуатації та надійність в використанні. Конструктивною особливістю є застосування осі шарніра великого діаметру, що забезпечує міцність і довговічність; система доповнюється широкою запірною планкою (загальна площа замикання втричі більша, ніж в інших системах).

Стволи: виготовляються з хром-молибденової сталі із сверловкою технології Back Bore™ Technology — із збільшеним діаметром каналу ствола 18.8 мм—що ефективно для пониження деформації дробин, та формуванню якісного дробового снаряда. Разом з Invector Plus дає можливість використання високоскорісної стальної дробі

Ударні ежектори забезпечують потужне і надійне викидання стріляних гільз. Спусковий гачок з селектором (дає можливість вибору черговості роботи стволів); в моделях для спортинга він регульований по положенню і може замінюватися. Хромовані канали стволів і патронники не схильні до корозії і спрощують догляд. Зброя комплектується набором змінних чоків Invector Plus (циліндр; 1/4; 1/2; 1/3; повний чок) з ключем. Як бонус ще один чок циліндр Invector Plus.

Фінальна збірка рушниці відбувається у Японії.

Другий власник. Першим власником рушниця була куплена в 2015 році. Мною куплена рік назад. Практично не використовувалась . Перереєстрація пройдена. На жаль не складається. Територіально Чернівецька обл.

Адекватна ціна - 44000 грн.(1600$)

т 0673720591 Олексій
 

Вкладення

12х76

ветеран форуму
надійна команда
Олексій уточните ТОЧНЫЙ вес ружья!
 
Статус
Закрита.
Зверху