Продление разрешения

HOWA

Слідопит
А я був позавчора на полюванні. Бачив три куріпки і два зайці! Так реалістично. Це ж треба такий сон... трава по коліно, гірка я на неї видерся, а внизу вони, куріпки й зайці. Шо, може вже збиратись в країну вічного полювання...

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Копия это не документ, даже цветная. Вы полицейскому вместо водительского удостоверения покажите копию. Потом поделитесь опытом.
Так вже декілька років працює "Дія" і документи з "Дії" влаштовують і поліцейських, і прикордонників, і не тільки. Нема проблеми.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Якщо на дорозі є моб. зв'язок і планшети у поліції працюють.
Ні, ви неправі. Витяг з дії, збережений на телефон, має юридичну силу і відкриється без інтернету. Вище писали, зробити це раз, багато місці в телефоні не щаймає. А коли немає інтернету, то вже проблема поліцейського.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
А де сказано що дозволи на зброю будуть в "Дії" ? Підкажіть будь ласка. ( єдине вікно чи що https://services.mvs.gov.ua/ )
Про "зброю в телефоні" я прочитав тут на форумі. Моя зброя "закопана" на окупованій території, юридично її немає.
А про документи з "Дії" і що вони працюють - це з власного досвіду

HOWA

Слідопит
О, то може й товариство мисливців та рибалок до "Дії" добереться. Йдеш на пошту чи в гастроном чи з дому по "паутині" замовляєш відстрільну е картку, проплачуєш безготівково і все, вперед на полювання! Ото було б добре.

VS1975

Снайпер
А де сказано що дозволи на зброю будуть в "Дії" ? Підкажіть будь ласка. ( єдине вікно чи що https://services.mvs.gov.ua/ )
Дозвіл ( витяг) можна просто сфотографувати якісно і зберегти знімок у телефоні. При потребі показати знімок. Якщо не пройде - дістати з кишені паперовий варіант ( складений учетверо або увосьмеро ) - хай падло читає, якщо вміє.
Запитання до Вас: де Ви збираєтесь так активно демонструвати свої Дозволи ? У найближчі роки. Якщо не секрет,звичайно. Дякую.

okhorly

Слідопит
Дозвіл ( витяг) можна просто сфотографувати якісно і зберегти знімок у телефоні. При потребі показати знімок. Якщо не пройде - дістати з кишені паперовий варіант ( складений учетверо або увосьмеро ) - хай падло читає, якщо вміє.
Запитання до Вас: де Ви збираєтесь так активно демонструвати свої Дозволи ? У найближчі роки. Якщо не секрет,звичайно. Дякую.
Дискурсия носит чисто теоретический характер.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Раз тут забалакби про "якби", то наведу такий приклад, можна сказати - "із власного досвіду". Якби у нас були електронні реєстри зброї, військовозобов'язаних і багато чого іншого, то була б хоч якась впевненість в захисті персональних даних. А так підари-колаборанти, що на окупованих територіях, зразу побігли до кого треба і почали шукати що треба, і гнобити людей, яких не змогла захистити держава. Да, існував факт, що "здали". Але всі папочки про зброю і їх власників, АТО-шників і інша інформація, яка не повинна була так просто попасти ворогу - все це було зібрано в папочки і станом на 5 годину ранку 24.02.22 лежало "на блюдечці з голубою кайомочкою". Це все неможливо було за хвилини вивезти чи знищити. А доступ до електронної бази відключається за секунди. Тож думаємо...

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Можеш життя навчить. Ну а як ні, то і балакати ні про що. Буде тоді...

okhorly

Слідопит
Проблема є для тих ,хто сьогодні по пояс дерев'яний .
Приезжай из своего Житомира в Херсон или Берислав, посмотри как деревянные живут в домах без окон, крыш, электричества и вообще без всего. А я тебе расскажу, что лучше зимой купить - баллон газа или смарт.

Тарас_Когут

Мисливець
Якась така дискусія, хтось когось падлом обзиває, хтось якось іншу думку негативну висловлює. Особисто я видрукував собі із кабінету громадянина витяги, поклав у кишеню чохла, в якому в разі потреби буде зброя і забув. Хто буде вимагати показати, які проблеми пред'явити на законну вимогу лист А4 з інформацією? Так вже важко, що немає слів! Самі робите якісь проблеми, потім на когось ображаєтесь. Де культура при спілкуванні, чи то з дозвільником чи іншою особою?

Тарас_Когут

Мисливець
Зараз така політика, значить живем так! Буде інша, будемо робити по іншому! Ви що думаєте, щось зміниться стосовно повернення паперових дозволів на зброю. На мою думку про це можна забути. Будуть електронні, на А4, які хочете, але так як було вже не буде. На жаль. З повагою!

Мишко К36

Слідопит
Приезжай из своего Житомира в Херсон или Берислав, посмотри как деревянные живут в домах без окон, крыш, электричества и вообще без всего. А я тебе расскажу, что лучше зимой купить - баллон газа или смарт.
Знаю ,бачив. І ті люди в останню чергу переймаються про А4 чи "книжечка", не розводять полеміку про перевіряючих , відсутність інтернета і бла бла бла оте все дві останні сторінки.
І не треба тикати , вказувати кому куди їхати. Я без Вас знаю що мені робити. А свій гнів направте в іншому напрямку.

Зверху