Так вже декілька років працює "Дія" і документи з "Дії" влаштовують і поліцейських, і прикордонників, і не тільки. Нема проблеми.Копия это не документ, даже цветная. Вы полицейскому вместо водительского удостоверения покажите копию. Потом поделитесь опытом.
Якщо на дорозі є моб. зв'язок і планшети у поліції працюють.документи з "Дії" влаштовують і поліцейських, і прикордонників, і не тільки. Нема проблеми.
Ні, ви неправі. Витяг з дії, збережений на телефон, має юридичну силу і відкриється без інтернету. Вище писали, зробити це раз, багато місці в телефоні не щаймає. А коли немає інтернету, то вже проблема поліцейського.Якщо на дорозі є моб. зв'язок і планшети у поліції працюють.
Я же писал выше, что не у всех есть сматфоны. Так что проблема есть.Так вже декілька років працює "Дія" і документи з "Дії" влаштовують і поліцейських, і прикордонників, і не тільки. Нема проблеми.
Про "зброю в телефоні" я прочитав тут на форумі. Моя зброя "закопана" на окупованій території, юридично її немає.А де сказано що дозволи на зброю будуть в "Дії" ? Підкажіть будь ласка. ( єдине вікно чи що https://services.mvs.gov.ua/ )
Дозвіл ( витяг) можна просто сфотографувати якісно і зберегти знімок у телефоні. При потребі показати знімок. Якщо не пройде - дістати з кишені паперовий варіант ( складений учетверо або увосьмеро ) - хай падло читає, якщо вміє.А де сказано що дозволи на зброю будуть в "Дії" ? Підкажіть будь ласка. ( єдине вікно чи що https://services.mvs.gov.ua/ )
Дискурсия носит чисто теоретический характер.Дозвіл ( витяг) можна просто сфотографувати якісно і зберегти знімок у телефоні. При потребі показати знімок. Якщо не пройде - дістати з кишені паперовий варіант ( складений учетверо або увосьмеро ) - хай падло читає, якщо вміє.
Запитання до Вас: де Ви збираєтесь так активно демонструвати свої Дозволи ? У найближчі роки. Якщо не секрет,звичайно. Дякую.
Не секрет - підприємство ССК "Купол" в Броварах ( інколи працює).де Ви збираєтесь так активно демонструвати свої Дозволи ? У найближчі роки. Якщо не секрет,звичайно.
а вони були - "АРМОР" .Якби у нас були електронні реєстри зброї, військовозобов'язаних і багато чого іншого, то була б хоч якась впевненість в захисті персональних даних.
Проблема є для тих ,хто сьогодні по пояс дерев'яний .Я же писал выше, что не у всех есть сматфоны. Так что проблема есть.
Приезжай из своего Житомира в Херсон или Берислав, посмотри как деревянные живут в домах без окон, крыш, электричества и вообще без всего. А я тебе расскажу, что лучше зимой купить - баллон газа или смарт.Проблема є для тих ,хто сьогодні по пояс дерев'яний .
Знаю ,бачив. І ті люди в останню чергу переймаються про А4 чи "книжечка", не розводять полеміку про перевіряючих , відсутність інтернета і бла бла бла оте все дві останні сторінки.Приезжай из своего Житомира в Херсон или Берислав, посмотри как деревянные живут в домах без окон, крыш, электричества и вообще без всего. А я тебе расскажу, что лучше зимой купить - баллон газа или смарт.