Продление разрешения

pio

Мисливець
Довідка про знання матеріальної частини та поводження зі зброєю 930грн., це хто видає?
Вибачте що не про те хто видає за ці гроші, але стосовно такої довідки хочу прорекламувати Ібіс:
Вони давали брошурку, яку потрібно вивчити та через декілька днів запрошували на іспит. Там читали коротеньку лекцію, приймати теорію та давали три рази стрельнути з пістолета мілкашки. Ще через декілька днів давали довідку з міліцейською печаткою.
Це так я колись отримував цю довідку та знайомі близько року назад і казали що все приблизно так і було.

PS: цікаво чому lol ВВ, можливо ви щось самі скажете)

Останнє редагування:

СерыйП

Слідопит
Зробив в середу перереєстрацію (продовження дозволу).
Швидко, безпроблемно. Потрібно приходити зі зброєю, яку при тобі фотографують.
....Але, можливий геморой, якщо вашої моделі ще нема в єдиному рєестрі. Звичайно це стосується малосерійних іномарок і ви перший в Укріїні прийшли з цією моделью. Тоді прийдеться їхати в ту кантору , де роблять відстріл нарізної, щоб внесли в реєстр.
Документи -
1) Паспорт + код (ксерокопії щоб швидше було).
2) Страховка 51 грн.
3) Меддовідка 380 грн. (Київ)
4) Квитанції на 9 грн.
Звичайно, старі дозволи. Заява заповнюється на місці.
Все. Більше нічого. 4 одиниці зайняло хвилин 15 в двох різних кабінетах у різних дозвільників (гладка і газова).
Я вибачаюсь, а нафіга фотографії? Куди вони, в яке місце їх клеїти? В мене не питали.
5. Довідка про знання матеріальної частини та поводження зі зброєю (у справі небуло так як ніякої зброї не купував з дня її заснування...)
Це стосується тих, хто не мав раніше зброї.
8. Довідка про несудимість (з дії)
9. Довідка про прописку (з дії)
Не вимагає законодавство надавати ці документи. Про несудимість вже обговорювали. А про прописку для чого, якщо знімають ксерокопію з паспорта в якому прописка?

Останнє редагування:
Зробив в середу перереєстрацію (продовження дозволу).
Швидко, безпроблемно. Потрібно приходити зі зброєю, яку при тобі фотографують.
....Але, можливий геморой, якщо вашої моделі ще нема в єдиному рєестрі. Звичайно це стосується малосерійних іномарок і ви перший в Укріїні прийшли з цією моделью. Тоді прийдеться їхати в ту кантору , де роблять відстріл нарізної, щоб внесли в реєстр.
Документи -
1) Паспорт + код (ксерокопії щоб швидше було).
2) Страховка 51 грн.
3) Меддовідка 380 грн. (Київ)
4) Квитанції на 9 грн.
Звичайно, старі дозволи. Заява заповнюється на місці.
Все. Більше нічого. 4 одиниці зайняло хвилин 15 в двох різних кабінетах у різних дозвільників (гладка і газова).
Я вибачаюсь, а нафіга фотографії? Куди вони, в яке місце їх клеїти? В мене не питали.
Це стосується тих, хто не мав раніше зброї.
Не вимагає законодавство надавати ці документи. Про несудимість вже обговорювали. А про прописку для чого, якщо знімають ксерокопію з паспорта в якому прописка?
Фото на витяг

Trigal

Снайпер
Мені теж казали 2 фото принести. Навіщо - не зрозуміло. Може на памʼять ))
Добре, що хоч фото сейфу не треба робити, бо минулого разу було потрібно…

VS1975

Снайпер
Мені теж казали 2 фото принести. Навіщо - не зрозуміло. Може на памʼять ))
Добре, що хоч фото сейфу не треба робити, бо минулого разу було потрібно…
А Вам видали паперові витяги формату А 4 ? Так от там ці фото.

HOWA

Слідопит
І шо робити? Оригінал: H 1500 до.jpg H1500 після.jpg - після модернізації... Стара ложа збережена. Її з собою возити чи як?

VS1975

Снайпер
І шо робити? Оригінал: Переглянути вкладення 867890 Переглянути вкладення 867891 - після модернізації... Стара ложа збережена. Її з собою возити чи як?
Слідуючи здоровому глузду, треба робити фото ( на шкалі ) в одній ложі і потім у другій. У витягу все одно марка зброї та номер ( фото зброї немає ). Ложа не є номерною деталлю. Але для дозвільної це занадто складно)))). Та й здоровий глузд їм не притаманний.

Зверху