Продовжино строк дії дозволів.

kontrik

Новачок
Мабудь ви не праві.... В мене строк дозволу скінчився у 24р, у червні 25 продлив, та відкрив на придбання, продовжили до 28р.
На этот счет было несколько дискусий... они должны продлять на три года от зарегистрированного заявления на продление, но компьютерная система настроена на три года от даты первичной регистрации, поэтому они, чтобы компьютерная система не матюкалась, продляют не зависимо от даты обращения по датам компьютерной системы... ну есть еще человеческий фактор и людские отношения, поэтому на местах возможны вариации по желанию заказчика...

Igor_pol

Мисливець
Так дата первинної реєстрації у мене була - жовт нь 21, у 24 в жовтні фсє). ... Продовжив в 25 в червні, до червня 28... А у вересні поточного року писав с товариша на себе 2 ствола.... Строк до вересня 28

kontrik

Новачок
Ну у вас значить пошли по приоритету даты регистрации заявления о продлении разрешения, на мой взгляд это правильно (от даты обращения), но в некоторых местах пляшут от компьютера и даты предыдущего продления, поэтому и имеем такие продления по 1,5_2,5 года, в нарушение положений Пр. 622 МВД У о сроках продления - 3 года от даты обращения...
Несовершенство системы + самодурство на местах...

Igor_pol

Мисливець
Ну у вас значить пошли по приоритету даты регистрации заявления о продлении разрешения, на мой взгляд это правильно (от даты обращения), но в некоторых местах пляшут от компьютера и даты предыдущего продления, поэтому и имеем такие продления по 1,5_2,5 года, в нарушение положений Пр. 622 МВД У о сроках продления - 3 года от даты обращения...
Несовершенство системы + самодурство на местах...
Доречі - обл. Харківська, м. Мерефа.....

markiv-bogdan

Мисливець
Доброго всім здоров'я! Підкажіть ,будь ласка. Продовжував дозвіл і дозволі замість 12/76 написали 12/70 калібр. Питав дозвільника ,казав ,що це не суттєво. Яка ваша думка?

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Доброго всім здоров'я! Підкажіть ,будь ласка. Продовжував дозвіл і дозволі замість 12/76 написали 12/70 калібр. Питав дозвільника ,казав ,що це не суттєво. Яка ваша думка?
Не суттєво, навіть коли заяву пишете, там вказуєте, номер, марку, довжину ствола та калібр(без довжини патронника).

kontrik

Новачок
Это по..уизм разрешуна, наплевательское отношение к выполнению своих функций и обязанностей...
А что же он может сказать, это же надо признать свою ошибку и исправить и извиниться, а так то проще сказать что то не страшно... :D

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Это по..уизм разрешуна, наплевательское отношение к выполнению своих функций и обязанностей...
А что же он может сказать, это же надо признать свою ошибку и исправить и извиниться, а так то проще сказать что то не страшно... :D
Не думаю, що то така проблема є для дозволу.

kontrik

Новачок
Не думаю, що то така проблема є для дозволу.
Мне удивительно от вас это услышать, тем более что вы человек военный...тогда в другой экспертизе другой такой чиновник напишет еще что то, не соответствующее действительности, а может у вас в будущем родится сын, а вам напишут в справке что родилась дочь, это же не существенно, но вы (уверен на 100 %) запоете по другому...
Меня бесят некоторые двойные стандарты здешних правдолюбов... :(

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Мне удивительно от вас это услышать, тем более что вы человек военный...тогда в другой экспертизе другой такой чиновник напишет еще что то, не соответствующее действительности, а может у вас в будущем родится сын, а вам напишут в справке что родилась дочь, это же не существенно, но вы (уверен на 100 %) запоете по другому...
Меня бесят некоторые двойные стандарты здешних правдолюбов... :(
Вибачте, але Ваші порівняння, трохи Ви перегинаєте.... В мене є ТОЗ БМ, а по дозволу вона вже років з 20-ть як ТОЗ-63, скільки раз продовжено дозвіл....., питань не було і ніхто не "запел". Я гадаю така ситуація не минула осторонь як мінімум тут кожного третього.

kontrik

Новачок
Мы же сейчас не обсуждаем как было когда то, лет 20 назад...
Мы обсуждаем как есть сейчас, электронные реестры, фото предмета, задействованы эксперты, сверяют по справочникам ;)
а на выходе пишут так же горбато, как и раньше 20 лет назад...:D

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Мы же сейчас не обсуждаем как было когда то, лет 20 назад...
Мы обсуждаем как есть сейчас, электронные реестры, фото предмета, задействованы эксперты, сверяют по справочникам ;)
а на выходе пишут так же горбато, как и раньше 20 лет назад...:D
Бувально декілька тижнів продовжував дозвіл. Нікого і нічого не було.
Уточнив у дозвільника, каже не суттєво, якщо в магазині продадуть патрони 76 мм по тому дозволу, то взагалі все добре. А так може звернутися в дозвільну та написати заяву, щоб в базу внесли зміни. Та й ділов то).

север

ветеран форуму
надійна команда
При черговій перереєстрації нормальний дозвільник виправив моєму знайомому ТОЗ-63 на ТОЗ Б, і він був правий. Хоча все життя знайомий вважав, що у нього ТОЗ-63 (брав рушницю на руках і так було зареєстровано у попереднього власника).
Особисто я за точність записів у документах, тим більше, стосовно зброї.
Бо "іномарка" уже не проходить!

север

ветеран форуму
надійна команда
П.С. Маю деякі документи, по цій темі, в т.ч. і оригінали дозвільних, тих часів. Якщо цікаво, щоб не бути голослівним, можу закинути і з формулюванням саме легендарного визначення, яке часто звучить на форумі , "іномарка". Офіційний запис.
П.С. До речі, категорично незгоден з усталеною традицією, що ніби раніше гладкоствольна зброя не реєструвалась в органах МВС. Реєструвалась! Та ще й як! І дозволи, відповідні, видавались! Не вірте ОБС )оДс!!

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
При черговій перереєстрації нормальний дозвільник виправив моєму знайомому ТОЗ-63 на ТОЗ Б, і він був правий. Хоча все життя знайомий вважав, що у нього ТОЗ-63 (брав рушницю на руках і так було зареєстровано у попереднього власника).
Особисто я за точність записів у документах, тим більше, стосовно зброї.
Бо "іномарка" уже не проходить!
Ніхто ж і не спорить. Людина запитала, я висловив свою думку, також ще у двох дозвільників запитав. Що треба робити, якщо сильно бентежить, також написав.

север

ветеран форуму
надійна команда
Ніхто ж і не спорить. Людина запитала, я висловив свою думку, також ще у двох дозвільників запитав. Що треба робити, якщо сильно бентежить, також написав.
Бентежить це повинно тупих дозвільників! Які не на своїй роботі, ІМХО.

Зверху