Прошу допомоги в оцінці рушниці (за документами Іж-к 1951р.)

T Dmytro

Новачок
Попередньо публікував об*яву про продаж з наступним текстом: "
Год выпуска - 1951. Длина ствола 780 мм., Канал ствола 17,2мм при максимально допустимом для калибра 17,25мм.; на выходе 16,8мм - получек (сужение на 0,4мм). Вес 2,5кг. Ствол оснащен мушкой. Длина патронника стандартная - 70 мм. Ствол и цевье съёмные. Стреляло оружие мало, лежало в сейфе (охотничий билет не оформлялся). В стволе присутствует мелкая сыпь (на фото не заметно). В целом состояние ствола хорошее (учитывая его возраст).
Очень надежное и точное оружие. Кучность на высоте.
Состояние на фото. Дерево родное. Продажа через органы МВД. Зарегистровано: Запорожска область г.Бердянск. Детали по номеру телефона 067 981 71 09, 099 950 48 22 Дмитрий."
 

Вкладення

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Був додатковий вкладиш під 22 лр. і дуже рідко траплявся під патрон Блюма.
Про вкладиш я знаходив для ИЖ-К..
Для ЗК, ЗКМ щось не пам'ятаю.
Але на ИЖ-К ствол був уже 17.0
По суті, для вкладиша під 5.6 абсолютно нема якогось сенсу при діаметрі 17 міліметрів збільшувати до 17,5 .. запас товщини більш ніж..
 
  • Like
Reactions: kef

kef

Зброяр
В такому стані Вам краще залишити її для себе. Такі рушниці по типу та с як старі моделі тоз б.бм.іж 36.46.47.49.54.57.58. І мають схожий стан ціни великої немають. В часи срср повного дефіциту на мисливську зброю то ще можна було продати. А зараз. ще не так давно їх просто здавали в дозвільну. І рідко коли хто здавав лише ствол та колодку. В більшості здавали повністю укомплектовану .
Чому так ? Бо з нинішнім вибором зброї знайти бажаючого придбати саме таку рушницю шансів зовсім мало. Хотя інколи є бажаючі придбати саме куркові моделі рушниць за мінімальну ціну. Типу вашої. Але в ціні завжди будуть старі рушниці які зберегли їх власники у гарному стані. І зновуж таки в залежності від виробника.фірми.моделі.майстра і.т.д.
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Так. От тому я й кажу. В мене колись давним давно ще за царя Тимка був такий ( деактивований звичайно))) так от в іж 17 він не ліз нів'яку.
Так у Вас Іж-17 в 28-му калібрі! Канєшно він не ліз! Ви би ше кувалдою постукали! :p
 

sawontiy

Новачок
Я
А чего оптимист за 2500 я бы сам его купил год назад, когда искал Одностволку, мне попался Иж 18 за 2500, в похожем состоянии, если не хуже. Слава богу каким то чудом попал на этот форум, и начал потихоньку разбираться в расценках, и состоянии.
 
Зверху