BOGDAN BAR 2015
Мисливець
Я дивлюся той розділ. Питання в тому як часто їх купують.Так при потребі радянської недорогої горизонталкі. Подивіться в розділі продажі які там гілять ціни за маловживані рушниці)
Я дивлюся той розділ. Питання в тому як часто їх купують.Так при потребі радянської недорогої горизонталкі. Подивіться в розділі продажі які там гілять ціни за маловживані рушниці)
Я б такої не купив.А Ви готові шукати майстра і вкладатися в рушницю в такому стані? Скільки потрібно вкласти грошейі часу щоб продати її за 300 доларів? Якщо купити,або зробити приклад,заворонити стволи і колодку,то тоді,можливо,її ціна і буде такою як написали шановні форумчани.А Ви би продали свою рушницю за 5000 ? На сьогодення по курсу 43$
На сьогодення крім турків Хуглу і Ати по ціні 800- 1000 $ нічого не знайдеш ( з нового)
Трохи роботи в майстерні і вона буде лялею
( Воронуваня і робота по дереву це не така затратна робота)
В яку суму обійшлися роботи майстрів,якщо не секрет?Ось такий вигляд
Всі ми естети. 2 життя нікому ще не дали,для чого користуватися речами які не подобаються? Якби це був старий німець,тоді так є резон вкладати якісь кошти в реставрацію. Або якби це була рушниця близької людини. Я не розумію для чого купувати ІЖ під реставрацію за 300 доларів. З повагою.З стволами без сипу,серйозно)) ви б продали ?
Звісно для витончених естетів це не варік ) А так то не проблема на разі бо робиться без проблем при потребі. Такої рушниці на наш вік вистачить з головою з такіми полюваннями
Щоб робити висновкі треба напевно знати що ви готові його продати за 300 долярів) бо виставлятимете вже його якщо надумаєте продавати куди дороще,так?Або приблизно 300 доларів по
Так його і без реставрації вистачить ще на все мисливське життя непримхливому новому власнику бо нічого критичного на фотках не має і при перевірці якщо не виявляться підводні камені.імхо. Ви так і не відповіли чи продали своє б за 5 тищ) З повагоюQUOTE="BOGDAN BAR 2015, post: 1363498, member: 16543"]
Я не розумію для чого купувати ІЖ під реставрацію за 300 доларів. З повагою.
Трошки інша рушниця і стан. Але будьмо реалістами,десь так воно і коштує. Якби надумав продавати,то оцінив би свою 34 десь в доларів 300-350.Щоб робити висновкі треба напевно знати що ви готові його продати за 300 долярів)
Так його і без реставрації вистачить ще на все мисливське життя непримхливому новому власнику бо нічого критичного на фотках не має і при перевірці якщо не виявляться підводні камені.імхо. Ви так і не відповіли чи продали своє б за 5 тищ) З повагоюQUOTE="BOGDAN BAR 2015, post: 1363498, member: 16543"]
Я не розумію для чого купувати ІЖ під реставрацію за 300 доларів. З повагою.
Я писав виставити на продажу не менш чим за 300 зелених а не продати. А на якій сумі вже зійдуться це інше бо торг ніхто не відміняв) імхо. З повагоюале питання ж не в щасті,а в ціні
Вони й до війни стільки не коштували… Хіба Ш..Після війни- ціна їй буде-500.
По-перше , мені не потрібно шукати майстра! ))А Ви готові шукати майстра і вкладатися в рушницю в такому стані?
Порівняйте відновлення насічки будь ласка, просто з цікавостіМені обновили насічку,
Порівняв,вони різні. Фото зблизька немає,вона крупніша,більш виражена. На ТОЗ 66 теж інша,її різав інший майстер коли робив приклад. На АТА NEO лазерна. У вас стандартна непогана насічка,якщо Ви хотіли звернути на неї увагу.Порівняйте відновлення насічки будь ласка, просто з цікавості
За умови що вона у стані без нюансів. Ціна може і буде такою + реставрація. А можливо і ще більшою. якщо буде замінено 'дерево' на нове.Впевнений! Вже є людина з форуму, яка уважно слідкує за темою продажу цієї рушниці!!! І купить її не більш ніж-200 у.е. Але в нього- золоті руки і роки з продажу таких рушниць. Після війни- ціна їй буде-500. А поки-200 і не більше.