Прошу оцінити Darne

segadoc

Мисливець
Вітаю шановне товариство! Прошу Вашої оцінки вартості та року випуску рушниці Darne Halifax N3. Стволи зсередини чисті. Решту спробував висвітлити на світлинах. Наперед вдячний за відповіді.
 

Вкладення

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Галіфакс -найнижча серія Дарна,рущниця 3-ї градації(найнижча),випуск приблизно до 1910 року,переоксидовувалось,ремонтувалось з замінами деталей і вузлів(про оригінальність запчастин не гарантую),крутилось де тільки можна і що тільки можна.Від цього і залежить ціновий діапазон,а це приблизно 300-350$Може хтось дасть і більше,але це під великим знаком питання.
 

segadoc

Мисливець
Дякую за ґрунтовну відповідь. Чи змогли б вказати на ознаки переоксидування (оксидування) та ремонту? Які деталі на Вашу думку замінені?
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Переоксидування видно і по фото,а ознаки ремонту видно по кручених гвинтах!!
 

segadoc

Мисливець
Дякую за Вашу відповідь. Думав Ви та Арго бачите щось ззовні. Про оксидування стволів я так розумію думка беззаперечна?
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Це оригінальний тильник Галіфакса який також служив паспортом для споживача з вказанням всіх вихідних даної рушниці!!



 

segadoc

Мисливець
Дякую! Мені видався приклад дещо коротшим ніж мав би бути. Затильника обов‘язково мав би бути з написами? «Чистих», без написів варіантів не було?
 

segadoc

Мисливець
Не будет ли у уважаемых камарадов ещё оценок и характеристик данного ружья? Буду признателен.
 

СерыйП

Слідопит
То, что винты кручены - не проблема. Естественно, если ружье сто лет ходило на охоту, его нужно было обслуживать, ремонтировать. То, что оно много носилось, видно по затертой насечке. Меня больше смущает не вид винтов, а межствольные планки, особенно со стороны дульного среза. Видите? Не в щелочной ли ванной его кулибины воронили?
Если взять за отправную точку, что Галифаксы в "нулевом" состоянии продавались за 500-800 дол., это ружье должно стоить до 300 дол. Может быть немного + за желание купить.
 

segadoc

Мисливець
Спасибо за отзыв. Сомнений что его воронили повторно у Вас нет?
 

alter74

Мисливець
Материал затыльника приклада рог? Если да, то оригинал. У меня был точно такой Галифакс 3. Затыльник был роговой и без всяких надписей, такой как у Вашего Дарне.
 
Зверху