Прошу помощи у знающих людей в оценке ружья

starvin

Мисливець
Якщо бажаєте переконати, що
тут "вылизано" все, а у тех, ну не то совсем если уж очень присмотреться...
, то сфотографуйте верхній вузол замикання зверху ("малий гак"). Ілюзія щодо повноцінного потрійного замикання зникне мабуть відразу. На превеликий жаль я не можу на даний момент надати фото аналогічного вузла рушниці "Будапешт", з якого Пугачов з великого переляку "сконструював" ИЖ-58, але коли я вперше полював з ним, то мене вразило те, що площа налягання важіля замикання на верхній гак складала майже 100%, в той час як на моєму ИЖику ледве половина. На інших рушницях цієї моделі буває ще менше. Скажете "горіхове ложе"?! А що горіхове ложе? В усьому цивілізованому світі зброярі ставлять на свої рушниці горіх, а не бук чи березу. Горіх цей самий що не є найдешевший. "Штучність" в декількох грамах срібла у вигляді "нєзатейлівого" візерунка? Срібла там на копійки, та й робота копійчана. Але є непереборний міф про якусь "штучність". І цим усе сказано.
Гарна, проста, "робоча" рушничка. Маєте- користуйтесь в своє задоволення. Це якраз той випадок, коли
в очерет та по кущах тягати
.
А ціна? Це залежить від багатьох факторів (локація, Ваша потреба продати, чиєсь бажання купити, терміновість продажу, врешті-решт купівельна спроможність "пересічного українця"). Моя особиста думка- це 500-600$.
З повагою до усіх учасників обговорення.
 

Baltika

Мисливець
Якщо бажаєте переконати, що , то сфотографуйте верхній вузол замикання зверху ("малий гак"). Ілюзія щодо повноцінного потрійного замикання зникне мабуть відразу. На превеликий жаль я не можу на даний момент надати фото аналогічного вузла рушниці "Будапешт", з якого Пугачов з великого переляку "сконструював" ИЖ-58, але коли я вперше полював з ним, то мене вразило те, що площа налягання важіля замикання на верхній гак складала майже 100%, в той час як на моєму ИЖику ледве половина. На інших рушницях цієї моделі буває ще менше. Скажете "горіхове ложе"?! А що горіхове ложе? В усьому цивілізованому світі зброярі ставлять на свої рушниці горіх, а не бук чи березу. Горіх цей самий що не є найдешевший. "Штучність" в декількох грамах срібла у вигляді "нєзатейлівого" візерунка? Срібла там на копійки, та й робота копійчана. Але є непереборний міф про якусь "штучність". І цим усе сказано.
Гарна, проста, "робоча" рушничка. Маєте- користуйтесь в своє задоволення. Це якраз той випадок, коли .
А ціна? Це залежить від багатьох факторів (локація, Ваша потреба продати, чиєсь бажання купити, терміновість продажу, врешті-решт купівельна спроможність "пересічного українця"). Моя особиста думка- це 500-600$.
З повагою до усіх учасників обговорення.
Дякую за відгук та вашу особисту думку. ) З повагою.
 
Зверху