Про- и Антивакцинаторы

Respekto

Мисливець
А що стосується моєї думки по ситуаціі, так я вважаю шо кожен сам вирішує для себе потрібна вакцина йому, чи в нього свій імунітет до хвороби. Немає тут однієї думки правильної а праві обидві.

Вік71

Снайпер
Якщо більшість, то це сумно))) Гадаю, більшість з них вакциновано))) І отой Остап.
Отой Остап - мій земляк (на жаль) ! Людина ,яка все життя кидається в крайнощі , (він завжди там ,де не треба нічого робити,вкладати і можна просто легко заробити на інформації) . Під виглядом патріота , розвиває ворожнечу в країні, в основному поширюючи кацапську пропоганду ! Шкодую тільки за одним ,що в свій час не вирівняв йому носа в праву сторону, бо він в нього косить вліво!
Вибачте,накипіло !

kef

Зброяр
Отой Остап - мій земляк (на жаль) ! Людина ,яка все життя кидається в крайнощі , (він завжди там ,де не треба нічого робити,вкладати і можна просто легко заробити на інформації) . Під виглядом патріота , розвиває ворожнечу в країні, в основному поширюючи кацапську пропоганду ! Шкодую тільки за одним ,що в свій час не вирівняв йому носа в праву сторону, бо він в нього косить вліво!
Вибачте,накипіло !
Я підтримую тебе в цьому на сто відсотків. Надто багато гнилі замаскованої є. Ось цей "остап" вскрився. А скільки ще таких (остапів заморожених) чекає свого часу !

Стоїть чоловік у пробці. Раптом стукіт у вікно. Опускає скло та питає, що треба.
- Розумієте, терористи взяли Остапа Стахіва в заручники і вимагають викуп, інакше вони обіллють його бензином і підпалять. Ми вирішили пройти машинами, хто скільки дасть.
- Ну... я - літрів 5 можу дати...

Вік71

Снайпер
За словами Стахіва в туалеті психлікарні на нього напали невідомі(за його підозрою медперсонал лікарні) ,і хотіли зробити йому якийсь укол , певно вакцину.Може скинемось на підтримку штанів ? :D

Останнє редагування:
А в "дурку", де тепер мешкає фюрер антиваксів - Остап Бендер Стахів, інтернет провели? Чи мобільний зв'язок?
Яким чином цей "узнік режиму Зе" передав вісточку своїм поціновувачам?
Є відео с цим виродком. Якому всього 40 хвилин!
Там він каже, що його намагалися задушити "чекісти")))
Закликає "піднятися українців", якщо з ним щось станеться. Звинувачує в першу чергу лікарів, потім СБУ і трохи Зеленського)
Посилання, звичайно, давати не буду - нічого поширювати шизофренію.

Тепер мої думки та припущення з цього приводу.
Цей "дєятєль" проходить примусову психіатричну експертизу. Тому його переміщення по території психлікарні досить обмежені та регламентовані. Після 18-00 взагалі заборонені.
А от у туалет йому закортіло у ПРИЙМАЛЬНОМУ відділенні лікарні. Що він там робив взагалі?
І от його витягли з того туалету, пошкодили МОБІЛЬНИЙ телефон (і це у арештанта!).
Думаю, прийшов його поціновувач до приймального відділення психлікарні, у туалеті передав йому телефон. Персонал, звичайно, виконав свої функції та повноваження - перешкодив передачі забороненого. Можливо - застосував силу - що не тільки законно, а й правильно.
"Задушили" бєдолагу! ;)

Останнє редагування:
Зверху