Підскажіть що взяти, хуґлу ренова чи імпала +

Non-combattant

Новачок
Володію хуглу ренова. Бій у ружика чудовий, віддача комфортна. Покриття на стволі непогане, але на коробці не дуже. Тримав у руках , в магазині, і імпалу - вибрав ренову, бо дешевша і на вигляд більше сподобалася)))
 

medvejka71

Мисливець
А я отвечу проще. Ата, импала, и все остальное тут продается в любом количестве,а хуглу почему-то не кто не продает. Вот так.
 

Oleksiy Labunskyi

Мисливець
Маю Імпалу, вже кілька сезонів. Покриття ствола відмінне, на корозію і натяку немає. Коробка теж, не облізла. Механізм працює дуже добре! Жодних нюансів з перезарядом. Мав невеличкий ремонт, шарік підпор ключа затвора вискочив!
А там дивіться самі, яке подобається таке і беріть
 

maxsam

Новачок
Писак є багато, я постараюсь Вам дещо прояснити. Лити воду не буду багато в них є спільного, но є і сутєві відмінності.
Перевага Хуглу-ренова в тому що ствол має хвостовик, в імпали він відсутній і це пожалуй і усе.
Що до Імпали, ствольна коробка обладнана стальними полозками по яким ходить затвор, що збільшує ресурс рушниці.
Ричаг зведення затвора вставляється і запирається з поворотом що виключає можливість його втрати. Прицільна планка в Імпали висока в Хуглу низька. Ствольні насадки (чоки) в Імпали використовуються ІНВЕКТОР ПЛЮС які совмістимі з насадками, які використовуються в зброї систем Браунінг і Вінчестер. В Хуглу не совмістимі ні з одним типом зброї. В Імпали затвор обладнаний 6-ма
бойовими запорами, що зменшує кут запирання, в наслідок чого збільшується скорострілтьність в Хуглу іх 2. Запобіжник в Імпали розміщений з заді спускової скоби , а в Хуглу спереді що при використанні не удобно, покриття зовнішніх частин ствола, коробки в Імпали куди краще чим у Хуглу. І на кінець пружини в основному бойові,возвратні і т.д. це хвороба всїх Турецьких виробників на жаль це касається і Хуглу. В Імпали з тим проблем пока не має. Не зважаючи на це як Імпала так і Хуглу Ренова заслуговують право на життя, показуючи при цьому надійність в використанні і хороший бій, за не велику цяіну не всі можуть позволити собі Бенелі, Беретта . А зброю вибирати Вам і нею користуватись Вам, що виберете це і буде інформація не в вигляді реклами.
 
Зверху