Почти ни чем. У рпг на сегоднешний день голоса сильнее и музыкальнее. Рг чуть паратее будут. А так по сути дело личных предпочтений
У мене зараз теж англорус, вижловка. Я поважаю та люблю гончаків обох цих порід, але у порівнянні я побачив таку рису у російських гончаків.Гарне питання!Але кожному своє!Кожен представник даних порід індивідуальний!це мій мені подобаються такі
Яку рису?У мене зараз теж англорус, вижловка. Я поважаю та люблю гончаків обох цих порід, але у порівнянні я побачив таку рису у російських гончаків.
Відданість. Підтримую.Яку рису?
Спірне питання. Хоча я не зовсім розумію "віддана своєму господарю, більше прив'язана до нього" - це як, поясніть на прикладі!Маючи досвід утримання та полювання з гончаками, зробив один інтересний висновок для себе. Якщо порівнювати ці породи то як на мене російська гонча більш віддана(передана по російськи) своєму господарю, більше прив'язана до нього.
За свій вік мисливця через мої руки пройшло більше 10 гончаків, як англорусів так і російських. Тому маю з чим порівнювати і робити якісь висновки.
А я тільки висловив свою думку, і нікому її не навязую.Спірне питання. Хоча я не зовсім розумію "віддана своєму господарю, більше прив'язана до нього" - це як, поясніть на прикладі!