Руська чи Англоруська

О.М

Новачок
Відмінність робочих якостей,в мене був руський гончак,чую що перевагу дають руським і хотів би почути думку досвідчених гончатників.Допоможіть у виборі тому що собака для мене це друг,і я хочу придбати,окрас подобається РРГ.

Останнє редагування:

huntumy

Зброяр
Почти ни чем. У рпг на сегоднешний день голоса сильнее и музыкальнее. Рг чуть паратее будут. А так по сути дело личных предпочтений

О.М

Новачок
А на щод орієнтації як вони надходять хазяїна,компас в голові нормальний.Правда чи ні не знаю кажуть що руська краще має орієнтир в нових угіддях.

О.М

Новачок
Тернопільська і Львівська обл.Підскажіть хороших собак даних порід.

huntumy

Зброяр
Особисто не віддаю якійсь породі перевагу. Компас у кожної собаки свій. Гарний він буде у тих собак з якими полюють у лісі. Хоча б тому, що він постійно тренується. Це моя особиста думка, так як довелося бачити різних собак. На форумі є гончатник с тернопільщини, впевнений він Вам допоможе.

О.М

Новачок
Дякую за пораду,гончатнік із Тернополя Шайнюк Олег

Коля 1982

Новачок
В робочих якостях нічим, тільки на мою думку РРГ начебто слухяніші і покладистіші від РГ чи можливо то тільки мені так траплялось. Ну і по голосах і паратості вам відповіли.

Kapitan

Снайпер
Маючи досвід утримання та полювання з гончаками, зробив один інтересний висновок для себе. Якщо порівнювати ці породи то як на мене російська гонча більш віддана(передана по російськи) своєму господарю, більше прив'язана до нього.
За свій вік мисливця через мої руки пройшло більше 10 гончаків, як англорусів так і російських. Тому маю з чим порівнювати і робити якісь висновки.

Kapitan

Снайпер
Гарне питання!Але кожному своє!Кожен представник даних порід індивідуальний!це мій мені подобаються такі
У мене зараз теж англорус, вижловка. Я поважаю та люблю гончаків обох цих порід, але у порівнянні я побачив таку рису у російських гончаків.

Yura_83

Moderator
Команда форуму
Маючи досвід утримання та полювання з гончаками, зробив один інтересний висновок для себе. Якщо порівнювати ці породи то як на мене російська гонча більш віддана(передана по російськи) своєму господарю, більше прив'язана до нього.
За свій вік мисливця через мої руки пройшло більше 10 гончаків, як англорусів так і російських. Тому маю з чим порівнювати і робити якісь висновки.
Спірне питання. Хоча я не зовсім розумію "віддана своєму господарю, більше прив'язана до нього" - це як, поясніть на прикладі!

Kapitan

Снайпер
Спірне питання. Хоча я не зовсім розумію "віддана своєму господарю, більше прив'язана до нього" - це як, поясніть на прикладі!
А я тільки висловив свою думку, і нікому її не навязую.
Все пізнається у порівнянні.
Я свої порівняння зробив, бо мав із чим порівнювати. Так як за своє мисливське життя мав тільки робочі собаки гончих порід. Як англорусів у більшості, так і російських гончаків. І мені подобаються ці дві породи, я не скажу, що якась порода краща.
Чому я зробив такий висновок, то багато описувати. Тому вибачайте, можливо іншим разом.

Yura_83

Moderator
Команда форуму
Зрозуміло. Я тримав та тримаю різних (гончаків) і ця тема для мене особисто не розкрита повністю (відмінності руської та англо).
Є багато генетично-історичних факторів, багато думок та спостережень, але вони суб`єктивні.

Зверху