Рушниця розробки " ЦКИБ СОО".

север

ветеран форуму
надійна команда
Прошу оцінити рушницю розробки "ЦКИБ СОО" (1993). РМБ 93/РМ 96 " Рысь-К".
Стан на 4 із 5. Має унікальну конструкцію: магазин надствольний, тобто ствол розміщений знизу трубчатого магазину. Перезарядка відбувається за рахунок руху цев"я зі стволом вперед, а не назад. Запобіжник двосторонній. Наповнення магазину набоями відбувається зверху.
1780295473926_compress80.jpg
1780295585499_compress62.jpg
1780295639440_compress69.jpg
1780295738063_compress0.jpg
1780295708003_compress46.jpg
1780295955319_compress61.jpg
1780295979515_compress65_compress32.jpg
1780296018172_compress37.jpg
1780296595566_compress28_compress12.jpg
1780296660289_compress4_compress53_compress88.jpg
1780296695385_compress41.jpg
1780296731016_compress46.jpg
1780296818980_compress75_compress12.jpg
1780296781753_compress20.jpg

Останнє редагування:

Igor_pol

Мисливець
Цікавий підхід зі своїми нюансами

север

ветеран форуму
надійна команда
Відповідаю на питання: після оцінки на форумі рушниця буде продаватись. Зброя перебуває на легальній реєстрації, оцифрована, відповідно до законодавства України. Подібної зброї в нашій країні одиниці. В доступному продажу практично не зустрічається. Якщо когось зацікавило, вислухаємо пропозиції по ціні в цій темі або ж по т.098 931 32 90. Майбутній продаж зі станом рушниці не пов'язаний, " підводних каменів" по ній немає.надійна, металева, унікальна гладкоствольна зброя. Майбутній власник буде задоволений володінням конструктивно незвичайної, але ексклюзивної зброї, первинно спроєктованої В. П.Грязєвим для спецпідрозділів, а після певної модернізації осучасненої для цивільного обмеженого обігу, в якому випущена мізерними партіями. Дана рушниця РМ 96 позбавлена недоліків РМБ 93 в частині досилання набоїв в магазин, шляхом впровадження широкого технологічного отвору (щілини), який тепер їх надійно фіксує. Складний приклад фіксується в обох положеннях.
1780339586902_compress16.jpg
1780339634398_compress89.jpg

Останнє редагування:

ДСП&ДВП

Мисливець
Подібної зброї в нашій країні одиниці. В доступному продажу практично не зустрічається.
Зброя фірми "Holland& Holland" також надзвичайно рідко зустрічається на території України, зокрема модель "Royal". Але нікому навіть в голову не прийде використати саме такий критерій для порівняння цих двох рушниць. Часто для ідентифікації таких зразків, який представлено для обговорення і оцінки, використовують термін "ублюдок світу зброї". Він цікавий лише для вузького кола користувачів. Їм і спробуйте "впарити" цей "шедевр"

север

ветеран форуму
надійна команда
Ціную Вашу думку, але Ви помилились стосовно змістовного наповнення цієї теми-тут ми оцінюємо конкретний зразок зброї, а не обговорюємо! Обговорень мені достатньо і без Вас: на теренах інтернету їх більш ніж достатньо. І вони набагато об"єктивніші ніж Ваше. Прохання в темі не флудити. П.С. До речі, критерії рідкісності і ексклюзивності зброї, незважаючи на її статус і статусність, завжди були, є і будуть одними з ключових факторів при ціноутворенні.

Останнє редагування:

ДСП&ДВП

Мисливець
І що? Стоїть черга з бажаючих придбати цей "шедевр"? Чи ТС дуже боїться продешевити? Тоді пропоную оцінити його як нову М4, або хоча б як SDASS від Fabarm. Правила не забороняють ставити будь-яку ціну, на розсуд продавця. Ось тоді побачимо, чого насправді в даному випадку вартують "рідкісність і ексклюзивність".

HOWA

Слідопит
Ціную Вашу думку, але Ви помилились стосовно змістовного наповнення цієї теми-тут ми оцінюємо конкретний зразок зброї, а не обговорюємо! Обговорень мені достатньо і без Вас: на теренах інтернету їх більш ніж достатньо. І вони набагато об"єктивніші ніж Ваше. Прохання в темі не флудити. П.С. До речі, критерії рідкісності і ексклюзивності зброї, незважаючи на її статус і статусність, завжди були, є і будуть одними з ключових факторів при ціноутворенні.
Я не обговорював ту зброю. Ви просили оцінити, я оцінив .

север

ветеран форуму
надійна команда
Я не обговорював ту зброю. Ви просили оцінити, я оцінив .
Моя фраза стосувалась не Вашого повідомлення, а форумчанина
ДСП&ДВП. Вам дякую за скромну оцінку. Кожна думка має право на життя. А істина, яка завжди, десь посередині. П.С. Але є одне але! Скільки б Ви дали і яка, об"єктивно, реальна вартість цієї рушниці- це дві великі різниці, як говорять в Одесі. Мене цікавить саме друге, для чого і створена ця тема.

Корнилов

Снайпер
Моя фраза стосувалась не Вашого повідомлення, а форумчанина
ДСП&ДВП. Вам дякую за скромну оцінку. Кожна думка має право на життя. А істина, яка завжди, десь посередині. П.С. Але є одне але! Скільки б Ви дали і яка, об"єктивно, реальна вартість цієї рушниці- це дві великі різниці, як говорять в Одесі. Мене цікавить саме друге, для чого і створена ця тема.

Вкладення

Охотник77

Снайпер

kostik911

ветеран форуму
надійна команда
По моєму,я навіть виставляв її на обговорення на рейберьті
Щоб взнати більше інформації,що то за звір такий,екзотичний
Там була оцінка вроді пона 1000$,так по крайній мірі мені пропонували в особисті повідомлення

• Like
Reactions: DVV

ДСП&ДВП

Мисливець
Без лоха і жизнь плоха...
От у мого знайомого був мисливський пес, який коштував 3К USD. І це при тому, що сам мій знайомий мисливцем ніколи не був...

север

ветеран форуму
надійна команда
По моєму,я навіть виставляв її на обговорення на рейберьті
Щоб взнати більше інформації,що то за звір такий,екзотичний
Там була оцінка вроді пона 1000$,так по крайній мірі мені пропонували в особисті повідомлення
У нас на форуміhttps://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/РМБ-93-РМО-90-Рись.119095/

kostik911

ветеран форуму
надійна команда
Таке,всяке ексклюзивне,добре продається за кордоном,але пане Сєвєр,дивіться на реалії вітчизняного ринку…
Good luck!

Зверху