Свежая кровь...

Nikita

Мисливець
Зовут меня Виктор Борисович,разменял седьмой десяток,член УООР с 1972 года,ИЖ-26Е,ИЖ-27Е,ТОЗ-78-04Л,РЕЛ,Нива.Держу подсадных,фазанов.Люблю всё,что связано с природой.Так как отец был охотником,то ходить,разговаривать и охотиться начал одновременно.
 

Снусмумрік

Новачок
Вітаю. Добра тема. Звати мене Олександр, 39 років, маю довгождану доню (2роки), в 2016р. став членом Полтавського УТМР. Маю ТОЗ-8 (мелкашка), придбав ТОЗ 63 (1968р.). В сімї та знайомих не має і не було охотників так, що все про охоту черпаю з Вашого сайта та книг. Хобі: тримаю перепелів. Машина шевроле авео.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Найшов тему аж в розділі продам запчастини та комплектуючі! Як вона там опинилась містика якась :cool:
Перенесу у розділ Різне тема актуальна! Завжи раді новим колегам на форумі розповідайте про себе!
 
  • Like
Reactions: XXL

Vov-1

Зброяр
Вовка 38 киівська обл.Тараща иж-27,диванна такса.Одруженний двое дітей
 

Roman1982

Новачок
Всем добрый день.Зовут Роман,мне 35 лет,занимаюсь ремонтом авто.Люблю рыбалку особенно на карпа,есть сын 11 лет.Живу в Винницкой области город Ладижин.Надеюсь в скором будущем стану охотником))Цель регистрации узнать максимум про охоту и оружие.Из живности есть собака амстаф,кролики НЗБ и Калифорния.
 

vadukmuk

Мисливець
Всім доброго дня, звати мене Вадім, працюю в фінансовому управлінні. Одружений, маю донечку. проживаю в м. Шумськ (Тернопільська обл.),26 років. член УТМР з 2015р. на полювання почав ходити з 2013р. з палкою в загонці)) полюю на качку, голуба, зайця. Маю іж 58 16 кал. Собака спаніель тільки він не робочий(має 7 років а на полюванні небув). На форум недавно но заходжу часто, почитати цікаву інформацію, тай прикупити можна щось по хороших цінах так як планую патрони робити сам. Люблю риболовлю.ловлю тільки карпа, деколи карася. Автомобіль ауді 80 бочка, но більше люблю мотоцикли.
 
Зверху