"Свіжий" КИДАЛА, а може і не свіжий.

oliver

Слідопит
Тільки що, дякуючи тому, що вже десь камради описували схему подібну, я не попався на вудочку КИДАЛИ. Назвався Андрієм з Чорткова Терн. обл., телефон +380687917691.
Схема така в двох словах: працює на фірмі, довго узгоджував проплату з директором, потім через паузу, знову дзвонив, сказав, що не працюють за готвівку і водій не зможе передати кошти в руки, давав вказівку дівчатам з бухгалтерії на проплату на мою картку, потім знову дзвінок, так як я отримую на свою картку вперше кошти з корпоративного рахунку чи компанії з іноземними інвестицями, то мені тре отримати їх з банкомату приватбанку, почав розказувати, що, коли я там буду, то щось там тре йому повідомити чи ввести щось, що він скаже. Тут я зрозумів, що розвод, сказав твердо НІ, чувак все зрозумів, перейшов на російську, обматюкав мене, але і я встиг його, поки не вибив телефон.
Так що стережіться, га-дони не сплять, спецом урод робив в пятницю ближче до кінця робочого дня.
 

Грищенко

Снайпер
так як я отримую на свою картку вперше кошти з корпоративного рахунку чи компанії з іноземними інвестицями, то мені тре отримати їх з банкомату приватбанку
Старый-престарый метод развода.Был когда-то очень популярен на Сландо.
А вот собственно и ваш..."клиент":cool:
http://ktomnezvonil.net/numbers/380683657841
http://blog.olx.ua/?s=0687917691
http://blog.olx.ua/7431/i-snova-o-moshennichestve-s-bankovskimi-kartami/#comment-399786
 

WildWest

Мисливець
Ага. Встречаеться. Мне тоже как то такое чудо звонило, по обьяве на сландо. Разговор закончился на этапе - "Вы дали мне не ту карту, дайте с остатком либо с кредитным лимитом" - сразу досвидос. Правда подозрения закрались еще раньше - никаких вопросов по товару, никакого торга - покупаю, курьер приедет все заберет, дайте карту для оплаты. Бред по поводу инвестиций и корпораций я пропустил мимо ушей (иммунитет сработал) но вроде, что то подобное было. Мне с какого то лайфа звонили, номер не сохранил.
Раз до сих пор пробуют разводить, значит оно работает, ведь несмотря на 21 век, куча народа не знает как карту в банкомат вставить, а уж что там нажимать и подавно не понимают, вот чудилы и пользуются безграмотностью и доверчивостью.
 

oliver

Слідопит
Грищенко, дякую, точно є той пі-ор. Схама таж сама, навіть називається однаково Андрій Петрович.
 

Аникей

Мисливець
"точно є той пі-ор. Схама таж сама, навіть називається однаково Андрій Петрович."

А їх скрізь було є і буде нажаль.
Будуть видумувати і інші розводи.
Для себе я вирішив, що "утром деньги- вечером стулья".
 

oliver

Слідопит
Це не рятує. В моєму випадку процес розводу якраз при передоплаті.
 
Зверху