Сезон охоты на пушного зверя 2019/2020

Статус
Закрита.

Юрий_84

Мисливець
Я сьогодні знову з трофеєм, нажаль зробити фото в угідях (в бур"янюках) недав дратхаар товариша який не тещоб фото він навідь навідріз відмовлявся вірити що трофей який він добросовісно спрацював не його улюбленого хозяїна !!!:confused::confused::confused: :D:D.
Отож полювали ми сьогодні в двох з товаришем і його вірним помішником.... підняли двох вухатих добули обох, бачили ключ гусей який нас завчасно помітив і благополучно облетів, підняли три кози -потім довго чекали "помічника".
Погода і саме полювання -СУПЕР. всім ні пуха ні пера.
 

Вкладення

vgymenyk

Мисливець
С полем вас! Желательно было-бы знать и снаряжение патронов которыми добыли зайцев. С ув.
Рушничка Франчі 20 кл.
Жвуження чок
Патрон : порох С7 L, рівненьський обтюратор, пробкові пижі, дріб №3 - 28гр., закриття зірочкою
 

ATIS

Снайпер
Я своїх, що вчорашнього що сьогоднішнього здобув патроном на поросі МВ36 від B&P, 1.85 × 36, 688, один біор Гуаланді шріт #2, другий конт Гуаланді шріт #1.
Рушниця франкі аффініті.
 

andryx1

Снайпер
Сегодня охотился сам, кто на работе, кто вчера с зеленым змеем не рассчитал силы), у кого семейные дела...
В общем, решил сам погулять. Ходил часа 3, не видел ничего живого, думаю хоть грибов насобираю. Возле терника набрел на грибы Рядовку, (ружье за спину наперевес) подошел и присел их собирать, а с под терника как выскочит косой, пробежал возле меня буквально в метре. Быстро ружье из-за спины, успел))). Патрон покупной БиПи №1.
З Полем! А гриби де ?
 

andryx1

Снайпер
Ми, Львівська обл., ще чекаємо до 24-го листопада. Сьогодні прогулявся (розвідка). Далеко не ходив,товкся на одному місці. Полоса сухої трави,приблизно 100 м на 1 км. Підняв 4 вухатих. І залізниця їм пофіг. Полоса трави, попід залізну дорогу.
 

Stanislav Fursa

Снайпер
І я напишу "пару слів".
В суботу на полювання не ходив, пропустив із-за великого дощу, який цілий день без перестанку добряче поливав. Просидів у хаті з чаєм, думаю не буде діла сидіти дома, в неділю треба полюбому йти, не дивлячись на погоду, хоть би просто прогулятись з рушницею.
Ну прийшла неділя, Слава Богу погода похмура була і головне без дощу, ну і виїхав з товаришем всього на 2-3 години.
На полях мокро, трава сира, повні подошви і штани грязі, но "путь" тримаєм. Зайшли у поле, де скошена (убрана) кукурудза, а в долині ростре трава з мілкими деревами і заодно видно заячі сліди, що пішли саме в долину.
Ну вокружили ми це маленьке трав'яне містечко і пішли, я зліва по краю йду, товариш з права. Як завжди у мене в двох стволах папкові набої з двоєчкою (#2/32 на С7). Пройшли буквально 70-80 метрів, як раз з трави вилітає зайчик і біжить по убраній кукурудзі, красиво мушкою піймав по ушам, НО(!) паралельно бачу якісь вушка короткуваті, якісь короткуваті прижки (кроки) , заєць угонний і як біг від мене, якись вузенький, худесеньке, наче фанера якась біжить:D я якось холоднокровно за секунду до пострілу, відразу ж мене осяяло і я зрозумів, що то зовсім молодий зайчик побіг, зовсім маленький, бо і якось не так бистро летів, як усі, видно з пізнього виводка.
Я моментально відкриваю другий глаз, опускаю стволи, а на зайчика ж дивлюсь, веду очима і подумки кажу - "Слава Боогу, що не лупнув! Не хай собі біжить і росте на здоров'я".
Товаришу ж розказав, чого не стріляв його і відпустив, а він сказав "Що зайчик більш всього може не дожити і попаде під чийсь постріл". І після його слів, якось і правда жалко стало..
Ну що ж, буває всяке, це полювання, а на полюванні, часто трапляються непередбачувані моменти.
Всім хто був на полюванні, з Полем Вас! Гарні звіти..:cool:
 

web2r

Мисливець
І Тернопільщина відкрилась
IMG_20191110_130659~01~01~01.jpg

Набій - гільза б/у тахо, капсуль 686, порох Крук 1,9 гр, контейнер Рись, дріб #1 32 гр, рушниця хуґлу атрокс т, ствол 460 мм циліндр.
 

nevmer иж-12

Новачок
І в нас відкриття пройшло вдало.Лежав скраю болота ,встав вже ззаді пропустивши і собаку і мене.Стріляв шротом #2 один раз і то через корчі,пішов підранком і запав в сусідній болотні але гончак добрав підранка.
IMG_20191109_111804.jpg
 

Stanislav Fursa

Снайпер
І в нас відкриття пройшло вдало.Лежав скраю болота ,встав вже ззаді пропустивши і собаку і мене.Стріляв шротом #2 один раз і то через корчі,пішов підранком і запав в сусідній болотні але гончак добрав підранка. Переглянути вкладення 525526
Ви мене вибачте, а що в зайця з передніми лапами?
 
Статус
Закрита.
Зверху