Сезон охоты на пушного зверя 2019/2020

Статус
Закрита.

Арго

S-Moderator
Команда форуму

КДН

Слідопит
Вопрос: собака, после схватки, задушил страшнючую лисицу: если коротко- короста, клещ, получупакабра, короче.... Естественно, пес от бешенства привит вовремя. Какие последствия, для него, могут быть и как от них обезопасить помощника? Явных покусов, на драте, нет. Но моего напарника, при виде этой уродины, чуть не стошнило. Кстати, его гончак, в прошлые выходные, тоже сцепился с подобной тварью: сейчас хромает, под глазами- раны. Та, лисица, увы, тогда ушла.
П.С. Свои руки, с хозяйственным мылом, помыл сразу. Хоть с лисицей и не контактировал ( упаси Боже!). А вот пес?!
Дискутувати можна довго.Якщо вакцинований хорошою вакциною,все добре!
П.С. Свои руки, с хозяйственным мылом, помыл сразу!
Що стосується сказу,то передача збудника (віруса) передається через слину(укуси) і далі нервову систему!(це так,щоб коротко)
То ж через не миті руки( при умові відсутності відкритих ран, порізів, уражень слизових оболонок очей,ротової та носової порожнини і т п) відсоток зараження знижується до мінімуму!
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Що стосується сказу,то передача збудника (віруса) передається через слину(укуси) і далі нервову систему!(це так,що коротко)
То ж через не миті руки( при умові відсутності відкритих ран, порізів, уражень слизових оболонок очей,ротової та носової порожнини і т п) відсоток зараження знижується до мінімуму!
Я же собаке, потом, ошейник одевал...
 

КДН

Слідопит
При виявленні інфікування негайна госпіталізація та введення антирабічної(протисазової) вакцини. В теперішній час щеплень роблять (6) шість: у день звернення(0), потім на 3-й, 7, 14,30 та 90-й день
П.С. Нехай всіх минає!
 

AndreyKo

Новачок
Сьогодні вдалось добути першого зайчика в сезоні, дай Бог і не останнього!Піднявся метрів за 30, поки зреагував було всі 40, стріляв #1, на с7, попадання дві дробини. Одна прошила м’язи задньої ноги, інша попала в груди, прошила серце і залишилась під шкірою. З пробитим серцем пробіг добрих 500-600 метрів де і був знайдений вірною помічницею!
P91110-132829(1).jpg
P91110-131045.jpg
 

ATIS

Снайпер
Сьогодні вдалось добути першого зайчика в сезоні, дай Бог і не останнього!Піднявся метрів за 30, поки зреагував було всі 40, стріляв #1, на с7, попадання дві дробини. Одна прошила м’язи задньої ноги, інша попала в груди, прошила серце і залишилась під шкірою. З пробитим серцем пробіг добрих 500-600 метрів де і був знайдений вірною помічницею! Переглянути вкладення 525679 Переглянути вкладення 525683
З полем!!!!
500 метрів далеченько, добре що песик був. Патрон на С7 як споряджали?
 

AndreyKo

Новачок
688, 1.58гр, пк одеський на 32гр шроту, зірка з докаткою. Класика. На мороз пк міняв на обтюратор, пробку та контейнер. Перший зайчик нео 12, ще пристрілююсь.
Роса була дуже сильна на озимці, слід був добре видно, але з собакою полювання набагато приємніше.
 
Статус
Закрита.
Зверху