Сезон полювання 2020-2021 Львівська область!

Ataylih

Новачок
Добрий день. Хто може підказати скільки цього року коштує полювати в Жидачівському УТМР ? Внески? відстрілка?трудоучасть?
 
В мене є декілька запитань щодо даного наказу. Перше - як на борсука полювання буде відбуватися, коли ліцензій на нього не видають (бо не можуть видавати через колапс у нашому законодавстві). І наступне, в наказі вказано про "колективне та облавне полювання на копитних". Ну , що таке облавне полювання на копитних , це всім зрозуміло. А мені б дуже хотілося почути від авторів наказу роз'яснення - що вони розуміють під словом "колективне полювання" на копитних.
Почитайте закон про полювання та мисливське господарство
 

Hovarf

Слідопит
Почитайте закон про полювання та мисливське господарство
Я Закон читав і добре знаю. Схоже це Ви його не читаєте. Останні декілька років по всій Україні полювання на борсука не проводилось зовсім, в жодній області. Скоріш за все, через колапс у нашому законі (який Ви мені так рекомендуєте читати). Так от , там в ст. 16 перераховано види, на які затверджуються ліміти відстрілу, а саме:
"Полювання на парнокопитних тварин, куницю лісову, бобра,
ондатру, бабака, білку, віднесених до державного мисливського
фонду, здійснюється відповідно до лімітів, які затверджуються на
мисливський сезон".
Як бачимо, борсука в цьому переліку нема. Але в ст. 17 цього ж самого закону , де вказується про дозволи на добування борсук вже є. Цитую:
"За ліцензією здійснюється полювання на кабана, лань, оленів
європейського та плямистого, козулю, лося, муфлона, білку, бабака,
бобра, борсука, ондатру, куницю лісову. "

Виникає цілком логічне запитання, а як можна полювати на ліцензійний вид без встановленого ліміту добування?

Тепер на рахунок "колективного та облавного полювання". В законі взагалі нема визначення , що таке колективне полювання і що таке облавне. Тому користувачі пишуть в своїх наказах все це на свій розсуд. Часом це доходить до абсурдів, як в цьому наказі який обговорюється в даній темі.
 
Зверху