Так а Ви спробуйте грамів 50 чистого спирту одразу запити групами 100 самогону))))))Оце да!
Тоді ви темою помилилися.
Вживання чистого спирту, а також його розчинів з водою не є предметом обговорення тут.
Більш того - це не цікаво.
Так а Ви спробуйте грамів 50 чистого спирту одразу запити групами 100 самогону))))))Оце да!
Тоді ви темою помилилися.
Вживання чистого спирту, а також його розчинів з водою не є предметом обговорення тут.
Більш того - це не цікаво.
Ну зачем же так «с плеча»?Оце да!
Тоді ви темою помилилися.
Вживання чистого спирту, а також його розчинів з водою не є предметом обговорення тут.
Більш того - це не цікаво.
Питання чиєї класики? І хто сказав, що самогон це класика? То зневага до себе і шлях до сивухозалежності. Солодкі напої не п'ю, не люблю. Своя водка (не самогон) та свій джин мій вибір)Ще ніхто нічого кращого класики
Так а кто мешает общаться?Ех, а так добре все починалося. Тема заглохла чотири місяці тому, вчора Степанович її оживив, спілкування почалося, а зараз ..... .
То вас зовсім не бентежить, що йоду в горіхах 0,003 мг на 100 гр?))) Спробуйте хоча б пробу з крохмалєм)Ореховые перегородки, богатые йодом,
"не я горілку вибирав, горілка вибрала мене".
Дехто. .Не хотів нікого образити в даній темі, бо тема дійсно саме про напитки-настойки, і безперечно має право на життя і має своїх шанувальників.
Просто хотів сказати свою думку, що класика (не бурячанка чи щось подібне, як дехто пише) , а саме, високоякісна горілка 40 градусів, гарно зроблено домашня грушівка, сливянка, абрикосівка біля 50 град. це ті продукти, що завжди будуть мати свою ціну і шанувальників, які несуть в собі організму те, ради чого ми їх вживаємо і нічого зайвого.
З терном так зробіть, тільки добавте трохи меленого мускстного горіха, клубника відійде на другий план.Единственный мой самоделный напиток - наливка клубниковая.
Кило клубники в литровую банку,туда-же 0.5 хорошей водки. Через 4 недели фильтрую, можно сахарку сыпнуть. Еще так с дикой вишней пробовал, но там косточку 50/50 удалял.
Ще терен не дозрів до цього, як будуть перші не значні приморозки в ночі, ось тоді терен самий соковитий.Моя мрія скуштувати тернівку.