Станок з США

1.11

Слідопит
Доброго дня.
Прошу допомоги мисливців,купив станок на ebay,продавець не відсилає в Україну,всі знайомі які проживають в штатах відмовилися допомогти,думають що їм за це буде тюрма.
Може хтось підскаже якийсь сайт посередник,де допоможуть привезти в Україну.

Дякую
Див. ЛС.
 

andremon

Мисливець
Торгова націнка самих виробників: Apple - 800%, а Samsung і Huawei - до 1000%.
У Вас який телефон?
Ви шкодуєте, за переплату?
Ну не починайте, не треба вмикати .... (ну ви зрозуміли) до чого тут накрутка бренда, я маю на увазі нашу рідну державу яка ладна навіть за шматок іржавого лайна вивернути нам і так не дуже повні кишені.
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
свідоме намагання порушити законодавство США і уникнення можливих наслідків.
А можно без вот этого вашего извечного ля-ля и много патетики ссылочку на это самое законодательство США.. чтобы мы все понимали наконец-то что именно мы нарушаем и за что нам всем светит Гуантанамо..
 

ТАР

Снайпер
І Молдова це Європа, і Білорусь це Європа, список можна продовжити. Ніяких подвійних стандартів не має. Ви живете у віртуальній реальності і вам вбили в голову, що Україна понад усе, що все має обертатися навколо України. Реалії зовсім інші. Гірший чи не гірший споживач - не коректне запитання. Відмінність полягає в Законослухняності, менталітеті і т.д. Вам варто послухати Українців-емігрантів, котрі зробили собі ім'я в США. Так от, перше, що вони зробили це позбулися українського менталітету . Буквально вчора показували репортаж про співачку Міка Ньютон, фотомодель Тетяну Родіна. До чого це все - є правила і законодавчі нормативні документи і Ви їх повинні виконувати. Подобається Вам це чи ні. Стосовно цін, то Вас привчили до ціни, що везеться контрабандою. А коли треба платити реальну ціну за імпорт, то починаєте волати: "Чому так дорого"!.
Не завжди українці ломають свій менталітет. Маю знайомого який прожив в США 10 років , керував американцями на державній посаді. Сказав, що не хоче там жити і тим більше зустріти старість.
 

TRUST ME

Мисливець
В чому Ви знайшли протиріччя????
Я стверджую, що оптику і високотехнологічне обладнання треба купувати тільки в США.
В цьому контексті, у Покупця є вибір:
Варіант 1-й, купити в США і самому займатися доставкою в Україну.
Варіант 2-й, купити в Україні, але не в магазинах, яким відвантажують з Китаю сумнівної якості, а в приватних осіб що завезли товар по своїх каналах. У таких продавців ціна велика, але то того варте.
 
Останнє редагування:

TRUST ME

Мисливець
А можно без вот этого вашего извечного ля-ля и много патетики ссылочку на это самое законодательство США.. чтобы мы все понимали наконец-то что именно мы нарушаем и за что нам всем светит Гуантанамо..
Будь ласка:
http://www.exportrules.com/itar/dsp-73-export-license.html/comment-page-1
https://export-compliance.ku.edu/penalties-export-violations
https://www.bbc.com/russian/international/2013/09/130909_usa_night_vision_device
https://www.rbc.ru/politics/02/11/2018/5bcf27119a794700a27a98f1
https://antikor.com.ua/articles/158...konnyj_vyvoz_nochnyh_pritselov_i_teplovizorov

Була ще підбірка силок за період 2005 - 2010 року, але гавкнувся HDD, тому інформація втрачена.
 

sepi

Новачок
Приціли нічного бачення, оптичні приціли , коліматорні приціли, частини зброї, аксесуари до зброї... Це все зрозуміло. А де в цих посилання згадуються станки для спорядження набоїв, дозатори пороху, чи дробу, закрутки , матриці, терези і т.д. , будь-які інші пристрої що використовуються для спорядження набоїв (без різниці гладких чи нарізних). Топікстартер запитував про пересилання станка для спорядження мисливських набоїв, правильно ?
 
Зверху