Старые патроны. Ностальгия.

VS1975

Снайпер
Доброго дня, шановні ! Знайомий прислав фото з англійського сайту. Предмет продається. Хто що може сказати з цього приводу ? Папкова гільза 9 мм.
IMG_20250812_100623.jpg
IMG_20250812_100554.jpg

tyrist 1945

Тигр

tyrist 1945

Тигр
Флобер ? Я вибачаюсь за своє невігластво, але в моєму розумінні Флобер - це револьвер і маленькі патрончики, які у мене є.
Ні, патрон Луі Флобера був і гвинтівковий, і різних калібрів.

север

ветеран форуму
надійна команда
Колеги! Ця тема не інтернет - визначник. Тут лише ті заводські ( фабричні) набої, які є у наших форумчан. На правах ТС. Прошу дослухатись і дотримуватись правил теми.

kef

Зброяр
Колись із старою рушницею в додачу дісталися десятки латунних гільз 40-х років в занедбаному стані в окисах від димного пороху. Відчистив.Полюваав .З часом перейшов на пластикові та картонні гільзи. Латунні пороздавав.А ця десь завалялася.
IMG_20250902_193209.jpg
IMG_20250902_193331.jpg

kef

Зброяр
У мене є одна така. Як кажуть : муха не сиділа :D
Переглянути вкладення 944500
Мухам метал не цікавий. Ваша на рік старша. Ці що були у мене в основному були різані під 65мм патронник.
Колись ще у 80 х.роках знайшли на горищі поєдинку іномарку 24 калібру.з новими металевими гільзами теж наче як німецької фірми м.Нюрнберг. Знаєте що з гільз зробили -? Дзвоники до (закидушок). А рушницю забрав один старий мисливець. Близьких родичів у нього не було. Після смерті багато цікавих (труб) так би мовити вилучили на зберігання (знищення). Навіть ось ці совєти і то вже рідкісні зараз стали .
Немає тяги до цього всього вже. І напевно вже і не буде. Тут інше бачення сьогодення настало. І у кожного воне своє.

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

tyrist 1945

Тигр
А хто, що скаже про такий патрон. На Єгані ще до війни прогавив такий раритет.
Дуже швидко купили.
Може щось схоже в когось є ?…

Переглянути вкладення 955702 Переглянути вкладення 955703 Переглянути вкладення 955704
То калібр артилерії))

Зверху