Катыш Сергей Васильевич
Снайпер
Вітаю колеги! Після приготування філе фазана з молодою картоплею у холодильнику залишався один фазан та "запчастини" 
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Філе-фазана-з-молодою-картоплею.129782/
Було прийнято рішення приготувати суп.
Дичину залив холодною водою і поставив на вогонь. Дав покипіти хвлин п`ять. Зняв. Злив воду. Помив каструлю, добре під проточною водою помив м`ясо і поставив варити знову. Після того як вода закипіла, поставив вогонь на мінімум. Трохи підсолив і пішов працювати. Варилось мабуть години півтори, поки мясо не почало відставати від кісток.
Дістав дичину в бульйону, а його перелив у велику миску. Знову помив каструлю від м`ясного накипу.
Усе м`ясо відділив від кісток і зрозумів, що його занадто багато для супу...
Частину подрібнив і додав в бульйон.
Бульйон по тихеньку перелив в каструлю, залишивши мабуть грам сто-сто п`ятдесят з осадком. Почистив шість великих минулорічних картоплин, морквину та цибулю.
Дрібно порізав кубиками бульбу додав до бульйону і поставив варитись. Хвилин через десять додав італійської локшини (робити домашню не мав просто часу).
Зробив засмажку з молодої цибулини та моркви на верхшковому маслові. Трійка лаврових листків, перець горошком трохи кип`ячої води, щоб каструля була повна. І варив до готовності.
Залишки м`яса порізав, перемолов двічі, додав сіль, суміш перців та розтоплене вершкове масло та грам десять вірменського коньяку. Руками сформував паштет до однорідної маси і поставив в холодильник в скляній баночці...
Хвилин за десять до обіду зробив шість грінок, підсмаживши залишки білого хібу на вершковому маслі.
Укроп та петрушку дрібно порізав у додав вже тарілку перед трапезою....
Ось якось так....
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Філе-фазана-з-молодою-картоплею.129782/
Було прийнято рішення приготувати суп.
Дістав дичину в бульйону, а його перелив у велику миску. Знову помив каструлю від м`ясного накипу.
Бульйон по тихеньку перелив в каструлю, залишивши мабуть грам сто-сто п`ятдесят з осадком. Почистив шість великих минулорічних картоплин, морквину та цибулю.
Дрібно порізав кубиками бульбу додав до бульйону і поставив варитись. Хвилин через десять додав італійської локшини (робити домашню не мав просто часу).
Зробив засмажку з молодої цибулини та моркви на верхшковому маслові. Трійка лаврових листків, перець горошком трохи кип`ячої води, щоб каструля була повна. І варив до готовності.
Залишки м`яса порізав, перемолов двічі, додав сіль, суміш перців та розтоплене вершкове масло та грам десять вірменського коньяку. Руками сформував паштет до однорідної маси і поставив в холодильник в скляній баночці...
Хвилин за десять до обіду зробив шість грінок, підсмаживши залишки білого хібу на вершковому маслі.
Укроп та петрушку дрібно порізав у додав вже тарілку перед трапезою....
Ось якось так....
Останнє редагування: