Це марна трата часу....... Повірте це клас людей у яких "трава зеленее і колбаса по 2.20" Там хоч кіл на голові теши)))В часи СССР у мисливців
Це марна трата часу....... Повірте це клас людей у яких "трава зеленее і колбаса по 2.20" Там хоч кіл на голові теши)))В часи СССР у мисливців
Не усвідомлюючи це, Ви написали антирекламу МЦ. Дійсно, для МЦ головне ЯКІСНІ патрони, а для нормальної іномарки з газовідводним механізмом потрібні патрони, просто патрони, любі, любої якості, вона все перезарядить.У мене мц 72 року, у товариша -80 працюють відмінно, головне якісні набої....
На скільки ті набої мають бути якісними, не скажу. Фактично всі набої споряджаю сам. В даному випадку (на фото) взагалі папкові гільзи. І нічого, все перезаряджає і ніяких збоїв. Якщо ця рушниця влаштовує конкретного мисливця, то вона має повне право на існування. А так звісно, цитуючи Остапа Вишню, то "саме краще ружжо те що вас, у всіх інших-лушні))"Не усвідомлюючи це, Ви написали антирекламу МЦ. Дійсно, для МЦ головне ЯКІСНІ патрони, а для нормальної іномарки з газовідводним механізмом потрібні патрони, просто патрони, любі, любої якості, вона все перезарядить.
Це головне правило для всіх напівавтоматів.головне ЯКІСНІ патрони,
Якісні - це щоб був конус добре зроблений. Для півавтоматів це критично, для мц дуже. Для 2 дулок і помпи такі нюанси не важливі. У мене на помпі робе все, не з конусом, з необжатою юбкою, а ось для мц це не прохродить - це стосується самоспоряджених, для заводських - проблем не помічавНе усвідомлюючи це, Ви написали антирекламу МЦ. Дійсно, для МЦ головне ЯКІСНІ патрони, а для нормальної іномарки з газовідводним механізмом потрібні патрони, просто патрони, любі, любої якості, вона все перезарядить.
Чергові забобони які розповсюджуються на мц21-12 іншу радянсько/ російську зброю з розділу тре гільзу під розмір патронника та для свердління патронника під папку найкраще тількі папкова гільза яка творить чудеса)Для півавтоматів це критично,
Чого це забобона? Аргументуйте? Якщо гільза нова - то до неї питань 0... Стріляна - не об'єкта, тоді можуть виникнути питання по екстракції ..Чергові забобони які розповсюджуються на мц21-12 іншу радянсько/ російську зброю з розділу тре гільзу під розмір патронника та для свердління патронника під папку найкраще тількі папкова гільза яка творить чудеса)
Мої газовідвідні П.А без проблем справлялись і з набоями закрученими звичайною закруткою з запасів до двудулокАргументуйте?
Толік вміє людей ,, роздраконити ,, , запустити теревеніМда... Мо б ви чимось суспільнокорисним зайнялися?
Шта?Толік вміє людей ,, роздраконити ,, , запустити теревені![]()
![]()
А забобони де? У мене помпа після упса також все їсть....Мої газовідвідні П.А без проблем справлялись і з набоями закрученими звичайною закруткою з запасів до двудулок
ОсьА забобони де
Якісні - це щоб був конус добре зроблений. Для півавтоматів це критично
Якісний патрон це забобон? А що ще для вас забобон із якісного?
Оце тіко не тре тепер викручуваться) Оця фразаЯкісний патрон це забобон?
є черговим забобоном.А якщо це і критично то ви вірно підмітилиДля півавтоматів це критично,
А з цим кожен дроче як хоче)це критично, для мц дуже
А де феншуй, прагнення великого ідеалу.
Ізначально в вашому повідомленні було про критичність і недопустимість використання в ПА патронів без конуса. Я зпростував цей забобон бо це стосується здебільшого саме ваших мц 21-12). А ота писанина що почалась потім з вашого боку про такі сякі набої та якісь міфічні ідеали тут взагалі ні дочого)) І якщо ви невикручувались і непереводили стрілкі на іншу тему а просто недогнали суті то тепер мо буде зрозуміліше) Тему в ігнор до остальних советскіо-російськіх аналоговнонетов бо небачу більше сенсу товкти воду в ступі)) Без образ та з повагою.до форумчан.Одні роблять патрони упсом і їм все влаштовує, інші пасифіками/ліі/іншими - і їх не влаштовує....