ТОЗ МЦ 21-12: "Свой среди чужих - чужой среди своих..."

СерыйП

Слідопит
У мене мц 72 року, у товариша -80 працюють відмінно, головне якісні набої....
Не усвідомлюючи це, Ви написали антирекламу МЦ. Дійсно, для МЦ головне ЯКІСНІ патрони, а для нормальної іномарки з газовідводним механізмом потрібні патрони, просто патрони, любі, любої якості, вона все перезарядить.

Digger

Новачок
Не усвідомлюючи це, Ви написали антирекламу МЦ. Дійсно, для МЦ головне ЯКІСНІ патрони, а для нормальної іномарки з газовідводним механізмом потрібні патрони, просто патрони, любі, любої якості, вона все перезарядить.
На скільки ті набої мають бути якісними, не скажу. Фактично всі набої споряджаю сам. В даному випадку (на фото) взагалі папкові гільзи. І нічого, все перезаряджає і ніяких збоїв. Якщо ця рушниця влаштовує конкретного мисливця, то вона має повне право на існування. А так звісно, цитуючи Остапа Вишню, то "саме краще ружжо те що вас, у всіх інших-лушні))"

Вкладення

Igor_pol

Мисливець
Якісні - це щоб був конус добре зроблений. Для півавтоматів це критично, для мц дуже. Для 2 дулок і помпи такі нюанси не важливі. У мене на помпі робе все, не з конусом, з необжатою юбкою, а ось для мц це не прохродить - це стосується самоспоряджених, для заводських - проблем не помічав

Останнє редагування:

Охотник77

Снайпер
Для півавтоматів це критично,
Чергові забобони які розповсюджуються на мц21-12 іншу радянсько/ російську зброю з розділу тре гільзу під розмір патронника та для свердління патронника під папку найкраще тількі папкова гільза яка творить чудеса)

Останнє редагування:

Igor_pol

Мисливець
Чергові забобони які розповсюджуються на мц21-12 іншу радянсько/ російську зброю з розділу тре гільзу під розмір патронника та для свердління патронника під папку найкраще тількі папкова гільза яка творить чудеса)
Чого це забобона? Аргументуйте? Якщо гільза нова - то до неї питань 0... Стріляна - не об'єкта, тоді можуть виникнути питання по екстракції ..
Про бумажну гільзу я і слова не сказав

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Мда... Мо б ви чимось суспільнокорисним зайнялися?

Igor_pol

Мисливець

Igor_pol

Мисливець
Якісний патрон це забобон? А що ще для вас забобон із якісного?
Хоча ваша логіка мені не зрозуміла... У погану зброю пихаємо погано зроблені патрони - вроді як для вас норм.
І в ваші гарні півавтомати також норм пихатий поганенько склепані набої це також норм...
А де феншуй, прагнення великого ідеалу....

Останнє редагування:

Охотник77

Снайпер
Якісний патрон це забобон?
Оце тіко не тре тепер викручуваться) Оця фраза
Для півавтоматів це критично,
є черговим забобоном.А якщо це і критично то ви вірно підмітили
це критично, для мц дуже
А з цим кожен дроче як хоче)
А де феншуй, прагнення великого ідеалу.

Igor_pol

Мисливець
Я не викручуюсь) я констатую з того що ви сказали) ви заявили про забобони, ... А так - кожному своє) хто як хоче так і любе. Одні роблять патрони упсом і їм все влаштовує, інші пасифіками/ліі/іншими - і їх не влаштовує....
Одні з берет стріляють, і все норм - інші з мц і у пошуку феншую.... Кожному своє.

Охотник77

Снайпер
Одні роблять патрони упсом і їм все влаштовує, інші пасифіками/ліі/іншими - і їх не влаштовує....
Ізначально в вашому повідомленні було про критичність і недопустимість використання в ПА патронів без конуса. Я зпростував цей забобон бо це стосується здебільшого саме ваших мц 21-12). А ота писанина що почалась потім з вашого боку про такі сякі набої та якісь міфічні ідеали тут взагалі ні дочого)) І якщо ви невикручувались і непереводили стрілкі на іншу тему а просто недогнали суті то тепер мо буде зрозуміліше) Тему в ігнор до остальних советскіо-російськіх аналоговнонетов бо небачу більше сенсу товкти воду в ступі)) Без образ та з повагою.до форумчан.

Останнє редагування:

Igor_pol

Мисливець
Я не вписав критично.. а не недопустимо...
Пан охотнік каже спочатку А, а потім каже що не казав.
І наступне. Я не казав що вона анарагавнєтна, не казав, що вона краща за всіх .
Мабуть вас обіділі савєцкой рушничкою, чи не дали постріляти... Що ви так на них реагуєте...
Адміни або почистять, або закриють цю тему до біса)

Зверху