А буква ш на ствольній парі і штамп в паспорті підробили?))))це не штучне у штучного друга гравировка
РЕзиновий тильник. рушниця штучна. не тямите - не варто писатищо означае буква р
З усією повагою до вашого віку, цей тоз штучний. І ніколи на тоз 34 не було якісного гравіювання... Ні на штучному, ні на орнаментному, ні на подарунковому і сувенірному. Кацапи сер)))низнаю як буква ш у паспорти то штучне а гравировка як в орнаментного у штучного по всий колодки гравировка и бильш якисна там де у вас стоить ЕР там дожна стоять буква ш пояснить що означае буква р завтра як буде время скину фото
не рівняйте Т-34 80-х та 2000-х, і придивіться, на тому, що продається колодка заповнена гравіюванням - там арабеска по всьому периметру сюжетної сцени
еЖекторне...енжекторне
Але гравірування і якість ТОЗів було на порядок вище ніж ІЖівЗ усією повагою до вашого віку, цей тоз штучний. І ніколи на тоз 34 не було якісного гравіювання... Ні на штучному, ні на орнаментному, ні на подарунковому і сувенірному. Кацапи сер)))
Ви бачили сувенірний ТОЗ-34? Я в руках такого тримав - деякі МЦ поруч не стояли, про Зауери три кільця зовсім говорити не хочу.З усією повагою до вашого віку, цей тоз штучний. І ніколи на тоз 34 не було якісного гравіювання... Ні на штучному, ні на орнаментному, ні на подарунковому і сувенірному. Кацапи сер)))
В паспорті штамп "ШТУЧНЕ", на колодці перед номеро "Ш". Які можеть бути ще питання?низнаю як буква ш у паспорти то штучне а гравировка як в орнаментного у штучного по всий колодки гравировка и бильш якисна там де у вас стоить ЕР там дожна стоять буква ш пояснить що означае буква р завтра як буде время скину фото
смЄлоВи бачили сувенірний ТОЗ-34?
а от після цієї фрази з вами про зброю говорити взагалі нема сенсу.Зауери три кільця
100%смЄло![]()
![]()
а от після цієї фрази з вами про зброю говорити взагалі нема сенсу.
А Вы, тримали Зауєр, три кільця? Впевнений, ні)))Ви бачили сувенірний ТОЗ-34? Я в руках такого тримав - деякі МЦ поруч не стояли, про Зауери три кільця зовсім говорити не хочу.
"понабирают по объявлениям.." ©Але гравірування і якість ТОЗів було на порядок вище ніж ІЖів