Корнилов
Снайпер
Нажаль я не знаю!номер на рушниці трьохзначний, чи там на виробництві нумерація онулялась кожен рік при різних літерах?
Нажаль я не знаю!номер на рушниці трьохзначний, чи там на виробництві нумерація онулялась кожен рік при різних літерах?
5 ку пробував але також, щось пішло не так.Дрібний..то №1?Спробуйте від 5-ки до 9-ки..гадаю сподобається..
Думав про це.Попробуйте другие патроны, или накрутите сами, если увлекаетесь
Доброго!Всім добра.
Хочу запитати у власників.
Став власником штучного ТОЗ 34
звуження 17,4 і 17,4
Тобто як я розумію, чок 1,1 і 1,1
Зробив пробний відстріл по мішеням
Але результат, не дуже втішив.
Питання, що не так?
Читав, що дані рушниці гарно працюють на дрібному шроті, але в моєму випадку навіть дрібний шрот прилетів погано.
Прицьому кучність 0000 краще ніж 0
А 00 прилетіло краще за 1
3-ка взагалі прилетіла таке враженя що мимо
Виникає питання, де всім відома черезмірна кучність ТОЗ???
Набої всі RIO без контейнера
0000 був контейнер.
Буду вдячний за коментарі
77 рокуДоброго!
Якого року виготовлення ваша рушничка?
Закиньте кілька фото для наглядності .
Вам поможет согласованная дробь.Всім добра.
Хочу запитати у власників.
Став власником штучного ТОЗ 34
звуження 17,4 і 17,4
Тобто як я розумію, чок 1,1 і 1,1
Зробив пробний відстріл по мішеням
Але результат, не дуже втішив.
Питання, що не так?
Читав, що дані рушниці гарно працюють на дрібному шроті, але в моєму випадку навіть дрібний шрот прилетів погано.
Прицьому кучність 0000 краще ніж 0
А 00 прилетіло краще за 1
3-ка взагалі прилетіла таке враженя що мимо
Виникає питання, де всім відома черезмірна кучність ТОЗ???
Набої всі RIO без контейнера
0000 був контейнер.
Буду вдячний за коментарі
Буду вдячний за таблицю, або номера погодженого шроту, для даних звужень.Вам поможет согласованная дробь.
Подбор дроби можно сделать без таблиц и математических расчётов. Вставьте пыж в дульное сужения на глубину диаметра дроби +/- и на пыж вложите дробь в один ряд, дробь должна лежать с минимальными зазорами. Это и будет Ваша согласованная дробь, картечь, полу картечь и т.д.Буду вдячний за таблицю, або номера погодженого шроту, для даних звужень.
Будь ласкаБуду вдячний за таблицю, або номера погодженого шроту, для даних звужень.
5 не підходить абсолютно, згідно таблиці5 ку пробував але також, щось пішло не так.
Ось і хочу розібратися
В мене також,6,7,8 норм,а 5 хреновато!)Звуження 0.9 ,1.1.Я не вірю в погодженості шроту зі звуженнями чи діаметром каналу ствола так як ідеально круглих і однакового розміру шроту мабуть не буває. В різних виробників дріб #5 має різні розміри в межах, тому на мою думку тут не буде стабільності.
То проблема не в узгодженості, то проблема у рукож...их виробниках. Дріб номер 5 не може бути різною. Вона або є, або то не вона. Не може бути метр довшим чи коротшим, так і дріб номер 5.Я не вірю в погодженості шроту зі звуженнями чи діаметром каналу ствола так як ідеально круглих і однакового розміру шроту мабуть не буває. В різних виробників дріб #5 має різні розміри в межах, тому на мою думку тут не буде стабільності.