Тихе полювання

север

ветеран форуму
надійна команда
Сухий сезон, тому й вигляд у лисичок відповідний.
Хоча, ну їх... ті гриби, якщо міни і розтяжки на кожному кроці у нас.
А зараз ще й трава в пояс піднялась.
Трактористи на полях підриваються, що вже говорити про ліси і переліски?
 
Як на мене,то до тих пір поки не буде загальноукраїнського наказу,про заборону відвідування лісів,як і про відміну відкриття сезону полювання,то це питання залишається відкритим,або таким,що набирає чинності лише в конкретних,поодиноких областях-регіонах!!Думаю,що так буде правильно.
Наказу не було і не буде! Є розпорядження військових адміністрацій в кожній конкретній області, щодо заборони відвідування лісів. Вони приймають рішення щодо обмеження, заборони або вільного доступу до лісових масивів відповідно до ситуації, що склалася.
Щодо відкриття сезону полювання, це питання вважаю особисто, не доречно обговорювати до закінчення війни....
P.S. відкриття сезону полювання відповідно до Закону (ст. 19) здійснюється за наказом користувача мисливських угідь
 

kef

Зброяр
Ось гриби що зістарились . Причина усім відома. Але є і вийняток коли мої друзі фронтовики збирають гриби та готують різні страви. Світлини їхні нажаль поки що виставляти не будем.
20220624_113840.jpg
20220624_113851.jpg
 

fox88

Мисливець
Киплауф представлен на фото, как основа идеи - художественного замысла, напрямую связанного с охотой. Однако, находится , как бы с краю, чтобы подчеркнуть второстепенность оружия в данном случае. Поскольку раздел на форуме именуется "тихе полювання". Непосредственно в центре композиции мы наблюдаем трофеи тихой охоты. Грибы, собранные её автором , являются кульминацией процесса, итогом приятной и полезной прогулки по вверенному обходу. Что касается вопроса по поводу наклейки на цевьё, то не могу не отметить того удобства и чувства комфорта , которые она придаёт, особенно при стрельбе с рук. Кисть левой руки при контакте с наклейкой не скользит. Выстрел производится уверенно и , как правило, результативно. Автор композиции хочет выразить признательность всем обратившим внимание на скромную дебютную фотоработу. Спасибо...
 

джейк

Мисливець
На тижні падав у нас трохи дощ .Пройшовся сьгодні по польових дорогах де в тому році збирав печериці.Печериць немае но бджолей море хтось пасіку привіз до соняшнику.
IMAG0920[1].jpg
 
Зверху