Тоз -БМ 16/70, 1958 р .

Бойцуха

Мисливець
Ств.пара чим воронилася і що за покриття на колодці (чи то так витерте вороніння чи невдалі світлини?).

Зверніться до модератора нехай пересіє тему. І зробіть якісні світлини рушниці. Можливо тоді з'явиться покупець за адекватну ціну.
Рушниця ділова ,запитати не вдасться ...що за покриття, то витерте вороніння .
Хто захоче є номер на вайбер закину фото - відео частин рушниці які цікавлять .
Реальному покупцю зроблю гарну знижку .

rfyjt13

Слідопит
Ну як сказати ….в 80-х роках я працював геологом на півночі СССР , коли восени заготовляли для партії качок диких. Як стріляли розповідати не буду. Скажу тільки ввечері до плеча доторкнутися не можна було. Так от ці рушниці , були в магазині дешеві, в кінці заготовки їх можна було викидати, шат дикий , курки зривались і т, д. А старі німці витримували, і тоз б старі до 30 років 20 калібру теж витримували .

Бойцуха

Мисливець
Ну як сказати ….в 80-х роках я працював геологом на півночі СССР , коли восени заготовляли для партії качок диких. Як стріляли розповідати не буду. Скажу тільки ввечері до плеча доторкнутися не можна було. Так от ці рушниці , були в магазині дешеві, в кінці заготовки їх можна було викидати, шат дикий , курки зривались і т, д. А старі німці витримували, і тоз б старі до 30 років 20 калібру теж витримували .
Може просто криворуким ...та безтолковим ...в руки попадалися ???
До прикладу в моїй за роки полювання дідом ,батьком та мною жодного штату практично немає .Питання чому?

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Може просто криворуким ...та безтолковим ...в руки попадалися ???
До прикладу в моїй за роки полювання дідом ,батьком та мною жодного штату практично немає .Питання чому?
Тому, що "практично"... Та й діди-батьки, здебільшого, "оковиту" вживали на полюванні, після якої, як правило, в намет і спати, відповідно і настріли щорічні... А ви "вейпи" з кальянами "тягнете", а тоді "по всьому, що літає"...

Останнє редагування:

rfyjt13

Слідопит
Тому, що "практично"... Та й діди-батьки, здебільшого, "оковиту" вживали на полюванні, після якої, як правило, в намет і спати, відповідно і настріли щорічні... А ви "вейпи" з кальянами "тягнете", а тоді "по всьому, що літає"...
Ні . Я не бачив бм - ки 60- х років без шату. Якщо вона в сейфі і на полювання вигулювалась три соті рази на рік то мо же і так.
Я розповідаю про досвід . Вдень рушниця робила до 100 пострілів. І так на протязі 2-х неділь. …. В хлам!!!!

SH1980

Мисливець
Казкар

rfyjt13

Слідопит
Казкар це дід Панас. А це було в 1980 р. Карелія , медвежегірськмй район, сели Велика Губа. НаОнежському озері. Полювали так: на моторці залітали в заводь , качки піднімалис хмарами , стріляли просто в цю хмару, на борту лежали 2, три ружика . Відстріляв зарядив , попливли в наступну заводь. Патрони заряджали самі , в основному це був димняк, рідко сокол. Гільза центробой, пиж газета.

БулатМатей

Мисливець
Охота запрещена с использованием любого механизированного транспортного средства

Basmach

Новачок
Охота запрещена с использованием любого механизированного транспортного средства
Це була РСФСР, там могли бути інші правила полювання, ніж в УССР. Скажімо, в УССР промислового полювання взагалі ніколи не було, лише спортивне. А в РСФСР було. Очевидно, що на промисловій заготівлі правила інші, ніж на спортивному полюванні.

Та й в УССР в ті часи були інші правила полювання, ніж в нас зараз за нашим зоошизним законом. Скажімо, нічна засідка раніше була дозволеною.

rfyjt13

Слідопит
Я ще можу розповісти про весіннє полювання ( заготовку) на гуся, а також про відстріл оленів , на просторах СССР…Але не хочу травмувати психіку

BOGDAN BAR 2015

Мисливець
Каждой дудке свой музыкант
Турецкое твое мое не понимать вообще за стволы не считаю

Что золото у них фуфло что стволы. Из детского мира или так застрелится разок
Покажите краш тест хотя бы одного турка даже премиум класса.

?????.?..
Нету
А Байкала мурки и топили и что только с ними не делали и ничего
Я не говорю за ваши со знаком качества

ТОЗ БМ это вещь на любые случаи жизни
Моё мнение
Автору поста для загального розвитку.

І це одна з найдешевших на ринку.

REM-700

Мисливець
Но ибис нарисует такую картину что просто Бенелли
А по факту скажут владельцы

Basmach

Новачок
Но ибис нарисует такую картину что просто Бенелли
А по факту скажут владельцы
По факту кажу вам як власник куркової хуглу 201: за якістю виготовлення, підгонки, обробки деталей і т. д. тозівки навіть близько не лежали. З тозівками я знаю про що кажу, бо зараз маю ТОЗ-63, ТОЗ-54 і ТОЗ-Б (як макет, на стіні висить). А раніше і ТОЗ-БМ була, потім продав.

Крім того, по факту кажу вам як власник інерційки стоеджер-2000: настріл мисливськими навісками вже більше 1000, все нормально. У друга була МР-153, близько 1000 настрілу по 36 г - тріснув ресівер. Ззаду вікна викиду гільз, де ручкою затвору лупить - пішла тріщина назад. Рушниця пішла в утиль.

Зверху