Таке як би з двох частин. Так купивПриклад тріснутий,чи клеєний з двох частин?
Ви так багато написалиЯкщо це ТОЗ-Б, то випуску 1956 року. Я бачив таку рушницю: технічно БМ, але маркування як на ТОЗ-Б. Та доволі чітко визначалася другим півріччям 1956 року.
На цій маркування якесь нестандартне. З технічної точки зору (свердловка ствола та форма колодки) ця рушниця - це ТОЗ-БМ. Але якщо випущена до 1957, то за паспортом - ТОЗ-Б.
Мабуть тому що ця рушниця 1971 року виготовлення ІМХО.Деж поділись "птеродактілі" з "коровами" на гравіюванні?, чому тут тварини схожі на тварин? Це оригінальне гравіювання? Як на мене вону дуже круте, прям топ.
На подущках стволів чітко зазначено "мод.Б", без варіантів.тож це більш за все тоз 66..
Люди переважно думають стереотипами... Мені знову Сашу Гравера приплітають до цієї рушниці. Ніколи мені Саша нічого не робив, окрім шести гвинтів на Зауер.На подущках стволів чітко зазначено "мод.Б", без варіантів.
Ось, до речі, дещо схожа тема, та й рушнички теж:
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/МБ-12-чи-ТОЗ-б-12-калібр.100866/
На мою думку чорні.Стволи чорні чи хромовані???...
Стволи на муфтах як в тоз 66.тож це більш за все тоз 66....
Это он и есть. Причесали только в цеху где МЦ делали.Стволи на муфтах як в тоз 66
Що значить причесали ?Это он и есть. Причесали только в цеху где МЦ делали.
Бокові дошки на 66 не стають. Вони менші.Это он и есть. Причесали только в цеху где МЦ делали.
То и значит. Захотелось человеку с ресурсом красивое ружье - заказал на ТОЗе. Вот ему и сваяли из ТОЗ-66. И нет тут никакой философии, а есть правда жизни. А про номер -даже не смешно.Що значить причесали ?
І номер шистизначний поставили , де перші дві цифри рік виготовлення .
Ви хоча б гляньте на підгонку , приплотку стволів до колодки , і порівняйте з тозом 66 - навіть штучним, та й на форму подушки стволів зверніть увагу , a тоді щось ,,філософствуйте,,
Ви дальше не читаєте. Дошки менші від 66То и значит. Захотелось человеку с ресурсом красивое ружье - заказал на ТОЗе. Вот ему и сваяли из ТОЗ-66. И нет тут никакой философии, а есть правда жизни. А про номер -даже не смешно.