Тоз 63 71р.в Допоможіть оцінити

Серж Іванович

Мисливець
От якраз в курковках саме меньше нада переживати за механізм ві як майстри кажуть вічний пружина наоборот може бути жошчя. В основному якщо дає відсіки то це не пружина нада дивитись курок чи неципляє за колодку де ричаг відкривання там може чуточку торкатись і будуть отсечки.
 

starvin

Мисливець
Так, справді, як я міг забути. Це ж для замків куркових "тулок" замовляли пружини в Англії у компанії Beesley.
Заодно проясніть наскільки дешевими (за словами одного "знатока") є рушниці Бенеллі, Беретта і Козмі зі змінними дульними звуженнями? І друге питання до знавця: Опишіть технологію виготовлення ствола мисливської гладкоствольної рушниці, як Ви його розумієте?
 
Останнє редагування:

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
вищі класом ружья
в срср то ЦКІБ
а це всі інші. в т.ч всі У, Ш, Х, П
на так мовити Ш рівніше засвердлені стволи просто відбирались з загальної купи і то не мої слова а В.Вальньова - одного з працівників ІЖ.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
В основному якщо дає відсіки то це не пружина нада дивитись курок чи неципляє за колодку де ричаг відкривання там може чуточку торкатись і будуть отсечки.
:D:D:D багато курковок мали?
основні причини осічок у них такі:
1. послаблення бойової пружини, часто таке стається від тривалого зберігання зі зведеними курками, в основному коли зберігають рушницю в чохлі в розібраному стані, засуваючи спочатку стволи, а потім приклад колодкою вперед.
2. затирання ладиги до деревини ложі, в основному внаслідок набряку останньої від мастила чи вологи.
3. зношення бойка, як зі сторони курка - наклеп так і від капсуля, особливо після великого настрілу капсулем ЦБ - згорання та корозія від порохових газів.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Це також + до вартості рушниці
Внешнекурковые тулки-одни из самых ремонтопригодных ружей. Запчастей на них-на каждом углу, и цена- копеечная. Да и много мастер за напайку ( наварку)-шлифовку-полировку двузаходной планки Перде (патент 1863 г.) не возьмет. И о шате владелец забудет на долгие годы.
 

Серж Іванович

Мисливець
Сервер я сто процентів вас піддержую але людям що небуть доказати це собі нерви зробити. У нас же мідрий народ він ніколи непризнає свою вину якщо облажався буде очі ховати. Мені несромно сказати я не майстер не спеціаліст в ремонті зброї. Але я спілкуюся з поважними мастерами і роблю висновки для себе. І коли я вниз запитував за курковки вони усі як один сказали механізм неубиваймий пружини теж.
 

валентин 65

Мисливець
Если брать"патентованых"оружейных мастеров-ну их-десяток-полтора,и куда "бедному крестьянину"податься:mad::rolleyes:. Лучше не советуйте то чего нет. По устранению шата есть очень толковая подборка (устранение шата..........замена оськи). И требуйте от "мастера", чтоб он ее ,хотя-бы, прочитал:).А вообще -не святые горшки лепят. А отсутствие минимального шата у столетней "тулки",-хотеть не вредно. С ув.
 

starvin

Мисливець
Запитаю ще раз у "мідрого", який знай лиш "спілкується з поважними мастерами" для яких куркова "тулка" -шедевр зброярського мистецтва в плані досконалості та надійності, відповідь на запитання
наскільки дешевими (за словами одного "знатока") є рушниці Бенеллі, Беретта і Козмі зі змінними дульними звуженнями? І друге питання до знавця: Опишіть технологію виготовлення ствола мисливської гладкоствольної рушниці, як Ви його розумієте?
буде колись чи ні?
 

Серж Іванович

Мисливець
Описувати тихнологію ствола вам немає сенсу для вас просто просверлене отверстіє. А по поводу берети і козмі щоб попростому вам обяснити це наприклад кемрі це берета а Мерседес це козмі і там і там чотири колеса.
 

Kostantin__1995

Новачок
Взагалі дуже важко оцінювати рушницю по фото- її потрібно тримати в руках. Мене особисто бентежить кручений гвинт важіля замикання стволів, та й на лоб колодки варто подивитися уважніше (хоча можливо фото таке). А от шат прибрати- це вже до майстра. Не до "спеціаліста", і не до "кулібіна", а саме до майстра. Це також + до вартості рушниці. Коли підете наступного разу до власника візьміть крім нової ще й піддуту латунну гільзу- якщо патронники дуті, то будете хоча б приблизно знати на скільки. Обов'язково перевірте бойові пружини. Якщо не маєте достатнього досвіду або не розумієте, наскільки вони повинні бути тугі- знову ж таки латунки Вам стануть в нагоді. Відстріляйте рушницю- побачите силу наколу бойка в капсулі. Кучність та різкість скоріш за все будуть норм за рахунок посилених чоків. Тепер щодо ціни. Моя порада- торгуйтеся, приводьте вагомі аргументи. Це не та рушниця, придбавши яку Ви зробите інвестицію. Скоріше за все вона у Вас і залишиться. Попит на валові радянські рушниці зменшується. Залишається лише якась частина мисливців, яка св'ято вірить в культ особливої зброї з СРСР. Та й європейський ринок б/в зброї потроху перебиває "хліб". Якось так.
Я сам особисто стрвзяв з неї, гільзу після відстрілу залишаеться без змін. У мого тестя тоз би, то його б/у гільза в мій патрониик не входить.
А з тоз 63, той що збираюсь купувати , з 30 метрів осип лягає в 40-45 см в діаметрі. Стріляв патроном тахо 7
 

Серж Іванович

Мисливець
Якщо вам подобається курковка то неспішіть найдете достойну і буде вам щастя йх уже нероблчть це на любітіля і дуже в багато мисливців їх мають.
 

Серж Іванович

Мисливець
А якщо ви стрілок від бога то пойдьте на сорівнованіє і виграйте кубок Європи з іжом 27. Не пройде і дня як вам притарабанять берету з роблену під вас. Ну а Козмі сорі непридложать.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
А з тоз 63, той що збираюсь купувати , з 30 метрів осип лягає в 40-45 см в діаметрі
то проміряй звуження - у мого Т-63 0,9 та 1,1 відповідно. якщо це твоя перша рушниця матимеш купу промахів і розчарувань на початку кар'єри. або в іншому випадку фарш з дичини. особливо з пернатої.
 
Зверху