Доброго. 1.0 і 0.7Доброго здоров'я.Це ж "ракета-бомба-петарда"!!!!! Дуже великий лайк цієї рушниці. Які фактичні чокові звуження стаолів? З повагою.
Там все рідне. Дерево вроді горіх. Рік мені невідомий, але після 1980.Давно не дивувася.... Так просто вогонь!!! "Хохлома" на дерев`яних частинах рушниці рідна чи як? Якого року народження красуня? Чи є затильник, чи просто різьба по дереву? До речі, що за дерево? Заздалегідь дякую.
Таке як 1988р перші цифриТам все рідне. Дерево вроді горіх. Рік мені невідомий, але після 1980.
Не знаю. Але точно експорт.А яке це виконання,штучне,подарочне?
Мабуть так.Таке як 1988р перші цифри
Роки випуску ТОЗ-80 1986-1990.Мабуть так.
На прикладі є затильник чи просто різьба по дереву? З чого Ви вирішили, що експорт? Дуже цікавий екземпляр)))Не знаю. Але точно експорт.
Нема затильника. Клейма англійською і знак Байкал.На прикладі є затильник чи просто різьба по дереву? З чого Ви вирішили, що експорт? Дуже цікавий екземпляр)))
Прошу.Я аж "загорівся")))) Але маю сумнів щодо того, що воно експортне. Поясню чому. Нижче посилання на першоджерело.
https://guns.club/lib/oruzhie/poslednee-kurkovoe-ruzhe-toz-80/
"За рубеж «курковка» поставлялась под обозначением Baikal TOZ-80. В то время торговый знак Baikal наносился на все модели, идущие на экспорт, вне зависимости от того, где они были произведены – в Ижевске или Туле."
Знак Baikal є а на цій рушниці напис "ТОЗ -80-12".
Боронь боже, я не ставлю під сумнів Ваші знання та досвід, але просто свого часу шукав саме таку рушничку і почитав не мало про неї.
Не знаю.Але ж чомусь не "Baikal TOZ-80" а "Baikal ТОЗ -80-12" ?
Перепрошую, це останнє питання...)))
Горіх 100%Там все рідне. Дерево вроді горіх. Рік мені невідомий, але після 1980.