Тоз 80

Статус
Закрита.

deta

Мисливець
Доброго здоров'я.Це ж "ракета-бомба-петарда"!!!!! Дуже великий лайк цієї рушниці. Які фактичні чокові звуження стаолів? З повагою.

Давно не дивувася.... Так просто вогонь!!! "Хохлома" на дерев`яних частинах рушниці рідна чи як? Якого року народження красуня? Чи є затильник, чи просто різьба по дереву? До речі, що за дерево? Заздалегідь дякую.

tyrist 1945

Тигр
Давно не дивувася.... Так просто вогонь!!! "Хохлома" на дерев`яних частинах рушниці рідна чи як? Якого року народження красуня? Чи є затильник, чи просто різьба по дереву? До речі, що за дерево? Заздалегідь дякую.
Там все рідне. Дерево вроді горіх. Рік мені невідомий, але після 1980.

tyrist 1945

Тигр
Я аж "загорівся")))) Але маю сумнів щодо того, що воно експортне. Поясню чому. Нижче посилання на першоджерело.
https://guns.club/lib/oruzhie/poslednee-kurkovoe-ruzhe-toz-80/
"За рубеж «курковка» поставлялась под обозначением Baikal TOZ-80. В то время торговый знак Baikal наносился на все модели, идущие на экспорт, вне зависимости от того, где они были произведены – в Ижевске или Туле."
Знак Baikal є а на цій рушниці напис "ТОЗ -80-12".
Боронь боже, я не ставлю під сумнів Ваші знання та досвід, але просто свого часу шукав саме таку рушничку і почитав не мало про неї.

tyrist 1945

Тигр
Я аж "загорівся")))) Але маю сумнів щодо того, що воно експортне. Поясню чому. Нижче посилання на першоджерело.
https://guns.club/lib/oruzhie/poslednee-kurkovoe-ruzhe-toz-80/
"За рубеж «курковка» поставлялась под обозначением Baikal TOZ-80. В то время торговый знак Baikal наносился на все модели, идущие на экспорт, вне зависимости от того, где они были произведены – в Ижевске или Туле."
Знак Baikal є а на цій рушниці напис "ТОЗ -80-12".
Боронь боже, я не ставлю під сумнів Ваші знання та досвід, але просто свого часу шукав саме таку рушничку і почитав не мало про неї.
Прошу.

Вкладення

Але ж чомусь не "Baikal TOZ-80" а "Baikal ТОЗ -80-12" ? :rolleyes:
Перепрошую, це останнє питання...)))

Basmach

Новачок
Звуження чок і 3/4. "Imp Mod" - це improved modified, тобто 3/4 по-нашому.

Класна рушниця. ТОЗ-80 сам по собі рідкість, а тут ще виконання.

[_Werewolf_]

Новачок
Камрады, какая разница, экспорт или нет? Главное что ружьё шикарно выглядит и в шикарном сохране!
Будь оно в Киеве, уже бы поехал к хозяину, котлетой денег размахивая :)
Тем более что зелёнка на гладкий как раз открыта.

[_Werewolf_]

Новачок
Камрад-владелец, а действительно, есть ли способ оформить его на Киев без моей поездки через всю страну?

Статус
Закрита.
Зверху