Трекер ,чи біпер

rfyjt13

Слідопит
Виникло питання. На полюванні ,в одної людини дратхар ,бігав з гармін астро а в другого був біпер , з пультом. Ну а я з з своїм курцом просто з свистком.І от всю дорогу вони один одному пробували втемяшить, що краще. Мені з сторони ,спочатку сподобався гармін, беззвучно, коли десь в кущах ,то подивився ,і знаєш де ,чи стоїть ,чи бігає. А потім придивився до біпера,( біпер з пультом, якийсь французький) так от, коли собака забігала в чагарник ,то він включав біпер, і десь до 150 м, його чутно. На трекер треба часто дивитися, а це відволікає від полювання, біпер сподобався краще. Все таки трекер мабуть добре для собак які далеко бігають а для лягавої ,у якої пошук 100-200 м. , таки біпер. А яка ваша думка?
 

cagor

Слідопит
Все таки трекер мабуть добре для собак які далеко бігають а для лягавої ,у якої пошук 100-200 м. , таки біпер. А яка ваша думка?
Вот вы сами пришли к единственному правельному решению. Трекер нужен для гончаков, лайок. А если легавая носится что ей нужен трекер, то это уже не лягавая. Уверен нужен бипер или ботало (колокольчик), при лхоте в кущах или высокой траве.
 
Зверху