УПС самоклёп и вспомогательные оборудование (обжимка цанговая, высечки и т. п.)

Overlord

Мисливець
Дякую друже, ту фотку я бачив... Мені цікава та матриця, якою були допрацьовані особисто ось ці набої...

Переглянути вкладення 756473 Переглянути вкладення 756474
Нажаль під рукою зараз немає матриці. Але я думаю в майстра може є фото
 

melnuk1904

Мисливець
Доброго вечора цікавлять. Кульова матриця та тример. Є для продажу ?. 097 162 71 61
 

Seven

Новачок
Доброго вечора. Яка на сьогодні ціна повного комплекту кульового вирівнювача пластикових гільз і капсульного коректора " игла с коронкой " на " жевело " и "еврокапсуль" для станка УПС "Самоклеп 2" 12 калібру ? Крім того, цікавить ціна комплекту для вирубування пижів 12 калібру та втулки для обжимки- калібрування дна гільзи 12 к ?
 
Останнє редагування:

слесарь

Мисливець
Доброго вечора. Яка на сьогодні ціна повного комплекту кульового вирівнювача пластикових гільз і капсульного коректора " игла с коронкой " на " жевело " и "еврокапсуль" для станка УПС "Самоклеп 2" 12 калібру ?
Вечір добрый. Розвальцовка 600грн, станочний коректор 250грн.
 

Seven

Новачок
Ціна втулки для калібрування дна гільз 12 к на станок і ціна висічки пижів 12 к ?
 

Dimon4uk

Новачок
Пользуюсь таким УПС уже не один сезон, всё ОК. Есть только один вопрос: можно ли заказать втулку, закрывающую звезду (которая с «грибком»), но что бы сам грибок был чуть длиннее? Сейчас при работе для нормального закрытия звезды, приходится подкладывать 10-копеечную монету.
Спробуйте коли закриваєте грибком не ставити проставочне кільце, але до кінця не дожимайте, щоб до контрольної втулки трішки залишилося.
 

Russ

Мисливець
Доброго дня! Не думали над тим, щоб виготовляти тріклер для пороху?
 

Russ

Мисливець
Я знаю, що він чудові робить. Але є одна проблемка, він зараз не може їх виготовляти і я так розумію, що до Перемоги не зможе. Ось і питаю.
 

Mr.servisant

Новачок
Доброго дня! Повний комплект УПСа на 12к, подовжений хвостовик на закрутку настільну з підтиском і з самою матрицею на цей хвостовик, і висічка пижів 12 к. Буду радий у Вас це замовити. Ціна і реквізити.
 
Останнє редагування:
Зверху