Українська пісня

ABBAT

Мисливець
І повіє вогонь новий з Холодного яру.
Всим привіт з Холодного яру.
З повагою ABBAT.
 

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Да супер! А на бубоні Ви замітили кришка з кастрюлі.
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда

Крук

Мисливець
Дуже хороша співачка, заслуговує уваги. Шкода що так рано пішла з життя. Вічна їй пам"ять!!!
Одні з моїх улюблених пісень:








А ця Найулюбленіша в її виконанні :
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Український боксер-важковаговик Володимир Кличко змінив пісню, під яку він виходить на ринг. 5 жовтня перед поєдинком Кличка з росіянином Олександром Повєткіним буде звучати не традиційна для українця композиція "Can't Stop" групи Red Hot Chili Peppers, а пісня "Брат за брата" української групи Kozak System, пише "Взгляд".
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Щось наплинуло був в театрі М. Заньковецької на виставі Останній Гречкосій. Коли ця пісня лунала під час вистави аж мурашки по шкірі!
 

nikolay56

Новачок
Мария Яремчук это восходящая звезда Украины. Песни в ее исполнении пронизывают душу. Особенно мне понравилась песня Стожары.
Жаль ,что песни в ее исполнении практичеки не звучат по радио и ТВ.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Простенька гарна пісня на полюванні біля вонища компанією заспівати ех!!!
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Зустрів гарне відео пісню до дня народження Дуже сподобалась така оригінальна і нестандартна і саме головне Українська може хтось має текст ?
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Якщо Ви зауважили пан Богун то відео яке перед вашим то це ті дівчата! Группа створена в Києві в театрі Дах В Группі семеро дівчат грають на 12ти різних інструментах ні во одної немає музичної освіти. Відома группа стала після виступу На Гоголь Фесті! фрік кабаре! Доречі дівчата співають різними мовами Від Української до Ідиш!
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Доречі на рахунок цього виконнання москалики бучу підняли бо одна із дівчат на 46 секунді нібито "зігує"! Ну москаль він і в африці москаль! А дівчата реально молодці запланований концерт у львові був один а вирішили зробити два! Так було багато бажаючих! Правда на всі розуміють багато людей шукають в їхніх піснях сенс а як на мене вони просто самі розважаються і класно веселять глядачів!
 
Зверху