Український Гірський Гончак

ВИ ЗА ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОГО ГІРСЬКОГО ГОНЧАКА?

  • ТАК

  • НІ

  • БАЙДУЖЕ


Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.
Статус
Закрита.

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Можна спитати в найблищих магазинах. Зазвичай старші продавщиці все знають про околицю.
 

lemesh_misha

Мисливець
Gutsul писал:
Увага! Увага! Я сьогодні їдучи машиною у м. Івано-франківськ р-н Майзлів бачив суперового кобеля карпатського гончака (перебіг дорогу), якщо його господарі читають ці рядки то дайте про себе знати, моя Найда буде дуже вдячна після знайомства з даним кавалером і можливо винагородить господаря цуциком. 0507366183.



А що Gutsul Ти не возив Найду до Рекса????
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Коли побачив того кобеля, допоки запаркувався то він уже пропав з виду, але я побачив в який бік він побіг, коли буду мати вільний час то піду на пошуки. Найду до Рекса возив і все у них добре получилось, 30хвилинна оргія получилась у них( цікаво чому "гомо сапієнс" не може так довго к...ти). А цікавить він мене в тому плані щоб при "гулянці" свіжої крові до наших карпатців добавити. фотки Найди викладу на форум наступного тижня.
 

WAWA

Мисливець
Є декілька фото Найди.



А яку маску той кобельок мав, таку як у Найди чи як у Рекса?
 

Вкладення

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Отож до сезону колективних полювань далеко, собаки нудьгують, власники УГГ з нетерпінням поглядають на календар...
Чим можна зайнятися в міжсезоння? Вільний час можна використати на "притравку" УГГ по кабану у вольєрі, або тренування по "кров"яному сліду".
З кабаном у вольєрі все ясно - кабан не може бути великий, краще пускати в парах(досвідчений + молодий гончак) Молодого собаку треба заохочувати, а позитивну працю "нагороджувати" добрим словом і т.п.
З кров"яним слідом трішки справа складніша. Треба до цього вишколу приготовитися. Перш за все мусимо роздобути свіжу кабанячу(свинську) кров. Щоб кров могла постояти кілька днів її підсолюють і ставлять у холодильник. Для нанесення крові на слід користуються пластиковою пляшкою 250 г.(від кока-коли)з проробленим отвором у закрутці. Щоб "наш" слід був більше переконливий для його нанесення використовуємо "слідові черевики" до яких прив"язують ратиці кабана(свині). Такі черевики можна зробити самому:





Взуваємо черевики, пляшку з кро"вю в одну руку, а картки(або туалетний папір) у другу. Нанесення кров"яного сліду позначаємо картками на деревах або кущах кожні 20-30 метрів.
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
І так собі йдемо і кропимо кров"ю що кілька метрів. На весь слід витрачаємо не більше 200 гр. На кінці сліду кладемо шкуру з кабана(краще свіжу)
Кров"яний слід нанесли, після 2-4 годин можемо вирушати з нашим УГГ на пошуки "підранка".
Собаку ведемо на довгому повідку 3-5 метрів. Може бути шкіряний, а можна використати звичайний шнур.

Угг виразно зацікавиться слідом, але з огляду на брак досвіду буде з нього сходити і цікавитися іншими речами. І тут нам стануть у пригоді ці картки на деревах. По них ми будемо контролювати нашого гончака і якщо він зійде з сліду, то ми його на цей слід спрямуємо без зайвих труднощів.
Кров"яний слід можна використати кілька разів(шкода праці на одне тренування), скажімо проведемо гончака по 2,3,4-х годинах. На кінці(біля шкіри) обов"язково нагороджуємо собаку якимись ласощами.
От і все...успіхів!
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
lemesh_misha;25653 сказав(ла):
Супер. Інтенсивність махання хвостом показує свіжість сліду і невелику відстань до фазана. Не даремно пишуть, що з українським гончаком можна, за певних умов, полювати і на птахи.
 

skedrov

Новачок
Презентую "карпатця " по версії Богуна,кличка "РУСЬ" яка проживає на території Житомирської області у дуже хорошої людини, що знає толк у собаках і до речі з її слів дуже непогано працює по кабану , не хуже лайки.....

[/URL][/IMG]




 

WAWA

Мисливець
Нова партія малишні від Лінди, знову 8, 4х4 (кобельки х вижлички)
 

Вкладення

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
skedrov писал:

Презентую "карпатця " по версії Богуна,кличка "РУСЬ" яка проживає на території Житомирської області у дуже хорошої людини, що знає толк у собаках і до речі з її слів дуже непогано працює по кабану , не хуже лайки.....



[/URL][/IMG]

" alt="" />











Ваша заангажованість у відродження УГГ робить Вам честь, але на жаль, не робить з Вас знавців УГГ(хоча Вам так здається :)) Ваш бунчужний белькіт про крові викликає тільки сміх.
Шкода, але більшість Ваших собак, проти Русі, треба брати у лапки.





Ну назбирали Ви трохи собачок, наплодили їх безголосих і довготелесих, але нащо їх позиціювати на "Батьків Породи". Це смішно. Собак набагато більше і серед них є дійсно варті уваги представники.
От зберемося на "З"їзді власників УГГ", з участю експертів праці по вольєрному кабану, і побачимо чого варті Ваші "зірки" інтернету.
Виставите свою Лінду, а ми свою Русь, знімемо на відео і тоді все буде ясно... А так плодите собаченят не відомо від кого і неясно з якими робочими якостями, зате що другий УГГ в Україні буде від "зірки" Лінди...тільки породі шкодите.
Чесно скажу - я від цієї Лінди собаченя не купив би...А так з цікавості скільки Ви хочете за собачення?
 

WAWA

Мисливець
Я не розумію Богун наскільки Ти компетентний у питанні КГ, але я ніколи не кричав, що я спеціаліст і кращих нема. Цуценят є набагато більше, просто не всі можуть виставити їх в нет.

По робочим якостям Лінди, я б так не кричав, але не буду доказувати.

Якщо не так, то доведи, що Русь не привезена з Польщі.

Якщо я привезу Словацького копова і скажу що це теж КГ і сам думаю знаєш як вони працюють по кабану так буде краще?

На мою думку треба відшукати аборигенних собак і їх відроджувати, а не завозити.

У Верховинському районі є ще багато не змішаних і по деяких інших регіонах.
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Що я маю Тобі доказувати? Які в тебе знання? Хто ти такий? Що ти знаєш про походження "польського" гончака?...що ти знаєш про KW (Ksi?ga Wst?pna)GP?...що ти знаєш про правний статус "польського" гончака в FCI?....що ти знаєш про середній і західний Бескид до 1947 року?...що ти знаєш про Павлусєвича?.....що ти знаєш про життя і полювання Бойків в середньому Бескиді?....про що нам говорити? про що можна говорити з делітантом?
Ти можеш тільки на польському форумі huntingukraine писати всякі дурниці про Богуна...
 
Статус
Закрита.
Зверху