Український Поліський Гончак

Северный

Мисливець
Женю,ник Черниговский я знаю очень давно,вместе не охотились,но карасей ловили)))Я не уверен что у него именно УПГ,но при личной встрече всё узнаю. И даже,если там есть крови старых собак,нужно найти ещё одну такую,похожую. И если их повязать,не факт что не вылезут обычные рг,просто с болие тёмным чепраком. Куда деть щенков? У нас охота без документов-табу! Наказуют реально и часто. И как доказать что получились УПГ,а не рг без роду и племени...я если честно,вообще не представляю как возрождать породы. Это должно делать государство,может питомники...
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Там было начало всех начал УКГ.
С ув Рома2323)
Початком була тема "Украдене щастя" на http://www.uahunter.com.ua. Її знищили вато-модератори. Потім я відкрив наступну тему "Український Гірський Гончак". Курц(модератор) з допомогою ВАВИ знищили і ту тему. Курц відкрив тему УГГ ніби від когось іншого. Я пішов з тієї теми і вона померла.
 

Северный

Мисливець
Я не про юахантер,а про хунтинг юкреин. Другими словами,форум ловецтво,мы его так называем.Там были все,Миша,Ира и Вава,теперь совсем нет никого. Вот там моя ватная голова постаралась ((((
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Я не про юахантер,а про хунтинг юкреин. Другими словами,форум ловецтво,мы его так называем.Там были все,Миша,Ира и Вава,теперь совсем нет никого. Вот там моя ватная голова постаралась ((((
В них доступ вільний на всі ці форуми. Якби мали що писати, то б писали.
 

BOGUN

ветеран форуму
надійна команда
Останнє редагування:
Так а что БГ уступает в роботе другим породам гончих,или наоборот превосходит,что бы другие правила писать?[/QU
БГ не превосходят и не уступают АРГ и РГ. О своих правилах начали задумываться после отказов в испытаниях. Почему я хочу чтобы БГ хорошо работали по зайцу и лисе? В этом сезоне в своих охотничьих угодьях я не видел ни одного кабана,передох от Африканской чумы,пока поголовье восстановится пройдет лет 15.
 
Наскільки мені відомо, то в Польщі угг не випробовуються ні по чому :) . Хоча там угг приймають участь в досить результативних полюваннях, тут спору нема..
А от в Україні, УКГ (угг в нас ще не зареєстровано :) ) досить таки успішно випробувуються по усьому і таки заробляють дипломи, в тому числі і по правилах довогогонів по пушному звірові... Погоджуся з Богуном, що ці правила не підходять для УКГ, бо вони короткогони, та в середньому нормальний гін становить по пушному 10-30 хв. Тому мною був розроблений проект правил випробування по зайцю/лисиці з скороченням часу гону, де навіть є обмеження по тривалості гону. ПОдав його на розгляд експертам ФМСУ.
Не відходим від теми, тут же про УПГ.
БЕЛАРУСКI ГАНЧАК, розкажи, що саме Ви вимагаєте від своїх вихованців???
http://etudetour.ru/video/dGfDHyteOrU Посмотрите видео.
 

Бойцуха

Мисливець
Бугунчику,рідненький, ну не обржайся))) На всеукраїнській витавці не було жодного кгг,чи не правда?
Я буду тримати кгг,коли вони будуть гонити зайця годину! Якщо менше,мені особисто таке полювання не цікаве!
на кабана в мене нема грошей полювати кожні вихідні.
Северний якщо завітаєш цього року на всеукраїнській то побачиш неодного УКГ .А годину гонити зайця вони ніколи небудуть бо УКГ переслідує звіра з такою швидкістю що за 15 -20 хв той приходить на малий круг .А твої улюблині москальскі породи переслідують гоного звіра з набагато меншою швидкістю, йдучи пішки .
Того сезону пішли з товарешом на полювання в нього дві вижловки РПГ одна з яких на кубку Бокатевича здобула диплом 2 ст (до першого не вистачило кількох балів за голос ) .Я з своїми УКГ пішов верхом яру товариш низом осокою і тут його РПГ роблять підйом зайця в осоці заєць вибігає нагорб та щодуху наполе мої УКГ стають на слід тай переслідують звіра пигачі залишились позаду за 20 хв заєць прибіг в той самий ярок де товариш його добув заним церез кілька хвилин і мої карпатчики а його довгогони на іншому полі ще довго розкручували слід косого ходячи неспіша .Прийшли вони десь через хвилин 40 коли ми з товарешом здерли шкуру з косого та поснідали .Я ще пожартував до Сергія що твої РПГ сьогодні спрацювали на диплом першого ступення .
Тому мені чекати годинами звіра непотрібно стоячи на морозі мої чорно - підпалі це роблять швидко .
 
Зверху