Фестиваль "Мисливська ватра" Сколе 15.09.18р

Статус
Закрита.

Mykola STARyy

Снайпер
У Сколе пройде міжнародний фестиваль «Мисливська ватра»
15 вересня в м. Сколе відбудеться міжнародний фестиваль «Мисливська ватра».
Про це повідомляє ГО «Сколівщина» на своїй сторінці у Фейсбук.
У програмі фестивалю – святкова літургія за всіх мисливців та їх святого покровителя, захисника міста Сколе архангела Михаїла, марш-парад мисливців з хоругвами та духовим оркестром через місто, виступи етнічних колективів мисливської музики України, Польщі та Угорщини, виставка мисливських трофеїв, конкурсний відбір представників для участі у всесвітній виставці мисливських трофеїв у Відні 2020 року.
Також відбудуться змагання майстрів мисливської кухні та дегустація мисливських страв, майстер-клас по виготовленню мисливських сувенірів, «Мисливська ватра» – розмови при вогнищі за участі популярних фольклорних гуртів району, області, а також Закарпаття, Польщі, Угорщини.
Проект «Відновлення окремих елементів ландшафтного парку палацу Гределів у м. Сколе та проведення міжнародного фестивалю «Мисливська ватра» реалізується за підтримки Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької областей, компанії ДТЕК, ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар». Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/08/23/u_skole_proyde_mizhnarodnyy_festyval_myslyvska_vatra_1392305
 

stvime

Мисливець
Эх жаль, далеко ехать :(
 

Hovarf

Слідопит
В програмі фестивалю були виставка мисливських трофеїв, змагання по стрільбі з пневматичної гвинтівки, виставка мисливських собак, конкурс на приготування мисливської страви, виступи народних колективів.
 

Вкладення

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Это очень классно когда проводятся такие праздники!!!
 
Статус
Закрита.
Зверху