Фестиваль "Файне місто 2019".

Статус
Закрита.

Mykola STARyy

Снайпер
файне місто.jpg
файне місто.jpg



25-28 липня 2019 року Файне Місто всьоме зустріне своїх мешканців, Файних Людей. У 2018 фестиваль перетворився у справжнє місто, у місто вільних людей, яке було поділене на окремі райони, кожен з яких мав свій унікальний вигляд та атракції. Та найголовніше у Файному Місті - це атмосфера фестивалю, - кожен хто потрапляє на територію, хоч на кілька днів, але забуває про будь-які буденні проблеми та турботи. Протягом всіх днів фестивалю тут панує лише любов, радість та повного відчуття свободи. Тож чекаємо велику родину Файних Людей 25-28 липня на фестивалі Файне Місто 2019.
Давайте забудемо про навколишній світ і кайФАЙНЕмо на повну у 2019-му.

Вже оголошені учасники:
Powerwolf, Eluveitie, Avatar, Eskimo Callboy, Kadebostany, THE HARDKISS, Rage (у супроводі симфонічного окрестру), Нервы, Элизиум, Latexfauna, Rideau, FliT, Detach, 1914, Сергій Жадан та Лінія Манергейма, Курган & Agregat, Хамерман Знищує Віруси, Sasha Boole, Pulatova (ex Flëur), Motanka, Velikhan, MegamasS, Bojevilla ...

Вхідні квитки на всі дні фестивалю, абонементи в наметове містечко та паркінг можна придбати на http://fainemisto.com.ua!
 
Статус
Закрита.
Зверху