Хроника борьбы с российской аннексией и оккупацией

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Ось що пише одна з бригад на лінії зіткнення...
Йде війна, шостий рік офіційний Київ ховає голову в пісок і називає її конфліктом, але ж вона не перестає бути війною. Сьогодні в Золотому росіяни в черговий раз показали, хто ми є в їх розумінні. Вони над нами сміються і майже в голос кричать, що все буде по їхньому і на їх умовах. Завдяки нашим переляканим головнокомандуючим і дурним політикам нація переживає жахливі часи приниження.
Якось Уїнстон Черчілль сказав:
«Якщо країна, вибираючи між війною і ганьбою, обирає ганьбу, вона отримує і війну, і ганьбу».
Українці, рятуючи свою країну, як справжні козаки обрали війну, а в смерть перелякана «еліта» – ганьбу. То нащо нам така еліта?
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Зведення станом на 07:00 19 лютого 2020 року.
18 лютого збройні формування Російської Федерації 22 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм та 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння танку, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли по нашим позиціям, а саме:
поруч з населеним пунктом Березове – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
неподалік Широкиного – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
поблизу населеного пункту Пищевик – з міномету калібру 82 мм противник випустив 3 міни, а також вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
Дев’ятнадцять обстрілів було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання " Північ", а саме:
шість разів поблизу населеного пункту Кримське – зі 120-мм мінометів ворог випустив 61 міну, ще 10 мін з міномету калібру 82 мм, а також вів вогонь з озброєння БМП та станкового протитанкового гранатомету;
чотири рази поруч з Новотошківським – з артилерійських систем калібру 152 мм – 45 снарядів, 122-мм артилерії – 15 снарядів, мінометів калібру 120 мм – 17 мін, а також 56 пострілів з озброєння танку;
два рази в районі населеного пункту Оріхове – зі ствольної артилерії калібру 152 мм – 22 снаряди, 122-мм артилерії – 28 снарядів, мінометів калібру 120 мм – 61 міна, 82-мм мінометів – 30 мін, а також противник вів вогонь з гранатометів різних систем;
двічі поблизу населеного пункту Хутір Вільний – з артилерійських систем калібру 122 мм – 4 снаряди, 120-мм мінометів – 23 міни, 82-мм мінометів - 25 мін, а також вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів;
два рази неподалік Золотого-4 – з мінометів калібру 120 мм ворог випустив 3 міни, а також вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;
поблизу Попасної – зі ствольної артилерії калібру 122 мм – 16 снарядів та мінометів калібру 82 мм – 18 мін;
в районі Луганського – з 82-мм міномету – 2 міни;
поруч з Новолуганським – з міномету калібру 82 мм – 2 міни, а також противник вів вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Окрім цього, поблизу населеного пункту Оріхове ворог здійснив спробу штурму наших спостережних постів. У результаті бойового зіткнення українські захисники черговими вогневими засобами подавили ворожий вогонь та зупинили диверсійно-розвідувальну групу противника. Позиції українських захисників не втрачені.
Слід зазначити, що на усі ворожі обстріли підрозділи Об’єднаних сил давали адекватну вогневу відповідь та контролювали ситуацію. В подальшому противник запросив режим тиші.
Вчора, 18 лютого, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних загинув, чотири захисника отримали поранення та ще двоє - бойове ураження.
За даними розвідки, у результаті бойового зіткнення зі сторони противника 4 чоловіка було знищено та ще 6 отримали важкі поранення.
З початком цієї доби російські окупаційні війська по захисникам Лебединського випустили 15 мін з мінометів калібру 82 мм, а також вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
19 лютого 1954 року, Крим увійшов до складу України. Цього дня Президія Верховної Ради СРСР видала указ про виведення Кримської області зі складу РРФСР і передачу її Українській РСР. 26 квітня 1954 року на основі свого указу, ВР СРСР прийняла закон про передачу Криму Україні і затвердила ці зміни у Конституції країни.Рівно через 60 років, 20 лютого 2014 року, Росія цинічно анексувала Кримський півострів.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Незаконні збройні формування при спробі прориву позицій українських військ поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське і Хутір Вільний, що на Луганщині, застосували озброєння, заборонене Мінськими угодами.

 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Народний депутат України з фракції "ЄС" Михайло Забродський озвучив деякі подробиці засідання комітету з нацбезпеки ВР щодо факту сутички під Золотим 18 лютого.
Про це йдеться в пресслужбі "ЄС".
М.Забродський поділився деякою інформацією із закритого засідання комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.
Він підкреслив: "Вчора близько 30 хвилин противник безкарно вів вогонь по наших позиціях. Тільки після цього артилерія змогла завдати удар у відповідь".
За словами представника Генштабу, військовим довелося залишити кілька спостережних пунктів. Ця інформація спростовує попередні заяви керівництва Генштабу та Міноборони. Інформація про жертви підтвердилася: один наш військовослужбовець загинув, четверо поранені. На жаль, представник Генштабу не зміг пояснити, як так вийшло, що під час організованого відступу тіло нашого військового залишилося в зоні проведення бою. Внаслідок чого воно зараз у руках противника.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Министр обороны Андрей Загороднюк подтвердил информацию о том, что вчера на Донбассе украинские военные потеряли один опорный пункт, при этом удержав позиции.
Об этом он сказал журналистам после закрытого заседания Комитета по вопросам национальной безопасности и обороны,
Загороднюк отметил, что бой начали первые террористы, а не украинские военные.
"По нашей информации, они (украинские военные. - Ред.) его временно оставили. Позиции наши остались неизменными. Этот опорный пункт был впереди всех наших позиций", - сказал министр.
"Насколько нам известно, это был наблюдательный пункт", - добавил он.
Загороднюк рассказал, что бой завершился вчера утром, и сейчас ситуация является контролируемой.
По словам председателя комитета по вопросам нацбезопасности Александра Завитневича, речь идет о пункте "Баня".
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Бойовики продовжують обстріли поблизу Золотого та по сусідніх позиціях після вчорашнього провалу спроби прориву.
Після вчорашнього масованого обстрілу та спроби прориву оборони українських військових, російські окупаційні війська притихли. Але почали обстріл на інших ділянках фронту - поблизу Лебединського та Луганського.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Как жители Золотого пережили бои 18.02.2020
Российские наёмники на Донбассе дерзко атаковали позиции ВСУ утром 18 февраля. Бой прошёл у Новотошковского, Орехового, Крымского и Хутора Вольного. Масштабная атака продолжалась пять часов. Местные жители напуганы, однако, паники в сёлах нет.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Зведення станом на 07:00 20 лютого 2020 року
19 лютого збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також зафіксовано активність снайперської пари.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив вісім обстрілів по нашим позиціям, а саме:
неподалік Мар’їнки – зі станкового протитанкового гранатомету – 12 пострілів;
поруч з Лебединським – з міномету калібру 82 мм противник випустив 15 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
неподалік Славного – працювала снайперська пара, а також вівся вогонь зі стрілецької зброї;
поруч з Василівкою – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
поблизу Широкиного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
двічі в районі населеного пункту Красногорівка – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
неподалік Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.
Три обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме:
два рази в районі населеного пункту Луганське - з 82-мм міномету ворог випустив 6 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;
поруч з Оріховим – з міномету калібру 120 мм - 6 мін.
Вчора, 19 лютого, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.
З початком цієї доби російські окупаційні війська з міномету калібру 120 мм, а також озброєння БМП та гранатометів різних систем обстріляли захисників Новомихайлівки.
За поточну добу втрат немає.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
В период с 11-го по 18-е февраля 2020 года подтвержденные потери российских оккупационных войск на Донбассе составили 8 человек:
1 АК – 1 омсбр (Кальмиусское) — двое боевиков, 5 омсбр (Макеевка) — один так называемый военнослужащий, 100 омсбр (Донецк) — 1 в/с;
2 АК – 2 омсбр (Луганск) один в/с, 4 омсбр (Алчевск) двое в/с,
7 омсбр (Брянка) один в/с.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Хочу показати ці два різні відео сюжети для користувачів нашого поважаємого форуму,хто думає,що війна на Сході нашої країни скінчилася,особливо тим,хто волав за нову владу... Дивіться і вмикайте мізки...
У першому сюжеті,показани наслідки обстрілу російськими окупантами з окупованої сторони.А ось у другому сюжеті з ворожої сторони,показана брехлива пропаганда окупантів,які брешуть та перекручують всі факти своєї преступної діяльності...
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Вечірній брифінг пресслужби операції Об’єднаних сил 20.02.2020.

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Сім обстрілів були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме:
поруч з Новомихайлівкою – з міномету калібру 120 мм противник випустив 10 мін, а також вів вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;
поблизу Піщевика – з 82-мм міномету – 2 міни, а також ворог застосував автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю;
два рази неподалік Павлополя – з міномету калібру 82 мм – 10 мін, а також вівся вогонь з великокаліберного кулемету;
в районі населеного пункту Мар’їнка – з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї;
двічі поруч з Лебединським – з 82-мм міномету – 10 мін, а також вівся вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріли по нашим позиціям неподалік Новозванівки, де застосував міномет калібру 120 мм – 4 міни та станковий протитанковий гранатомет – 8 пострілів.
Сьогодні, 20 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не має.
Також сьогодні відбулося повернення з тимчасово окупованої території тіла військовослужбовця Збройних Сил України, який загинув у бою 18 лютого.
Наразі триває підготовка до транспортування тіла воїна до місця поховання та проведення ритуалу вшанування полеглого українського Героя.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Українська сторона СЦКК повідомляє.
Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє про цинічний факт обстрілу населеного пункту із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння з боку збройних формувань Російської Федерації.
У результаті обстрілу 18 лютого збройними формуваннями Російської Федерації східної околиці міста Попасна із застосуванням ствольної артилерії калібру 122 мм пошкоджено більше 10 могил на міському кладовищі.
Факт обстрілу кладовища ще раз підтверджує зневажливе ставлення представників збройних сил Російської Федерації до загальноприйнятих норм моралі. Зазначені дії у цивілізованому світі неприпустимі.
Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін засуджує цинічний факт обстрілу міського кладовища та звертається до представників СММ ОБСЄ щодо фіксації зазначено факту.

86800284_794618761030742_2791782962067144704_o.jpg
86826135_794618377697447_4552688956080128000_n.jpg
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Зведення станом на 07:00 21 лютого 2020 року
20 лютого збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Дев’ять обстрілів були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», а саме:
поруч з Новомихайлівкою — з міномету калібру 120 мм противник випустив 10 мін, а також вів вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;
поблизу Піщевика — з 82-мм міномету — 2 міни, а також ворог застосував автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю;
два рази неподалік Павлополя — з міномету калібру 82 мм — 10 мін, а також вівся вогонь з великокаліберного кулемету;
в районі населеного пункту Мар’їнка — з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї;
двічі поруч з Лебединським — з 82-мм міномету — 10 мін, а також противник застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети;
поблизу Красногорівки — зі станкового протитанкового гранатомету — 4 постріли, а також вівся вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
неподалік Старогнатівки — з підствольного гранатомету та стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив один обстріли по нашим позиціям неподалік Новозванівки, де застосував міномет калібру 120 мм — 7 мін та станковий протитанковий гранатомет — 8 пострілів.
Вчора, 20 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.
З початком цієї доби російські окупаційні війська чотири рази обстріляли наші позиції, а саме:
поруч з Красногорівкою — з міномету калібру 120 мм противник випустив 10 мін;
в районі населеного пункту Оріхове — зі 120-мм міномету — 3 міни, а також 7 пострілів — зі станкового протитанкового гранатомету;
неподалік Павлополя — з міномету 82 мм — 3 міни, а також вівся вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
поблизу Лебединського — з міномету калібру 82 мм — 13 мін.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Вечірній брифінг пресслужби операції Об’єднаних сил 21.02.2020.

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Шість обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме:
поблизу Красногорівки – з міномету калібру 120 мм противник випустив 10 мін;
поруч з Павлополем - з міномету калібру 82 мм – 10 мін, а також вівся вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
двічі неподалік Лебединського – з 82-мм міномету – 21 міна;
в районі населеного пункту Новотроїцьке – з ручного протитанкового гранатомету;
поблизу Пісок – з підствольного гранатомету, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив чотири обстріли по нашим позиціям, а саме:
поруч з Оріховим – з міномету калібру 120 мм – 3 міни та 7 пострілів зі станкового протитанкового гранатомету;
неподалік Луганського – з міномету калібру 120 мм – 5 мін, а також вогонь вівся з гранатометів різних систем;
поблизу Травневого – з 82 мм міномету – 2 міни, а також противник застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети;
в районі населеного пункту Новотошківське – з міномету калібру 82 мм – 8 мін та 10 пострілів з автоматичного станкового гранатомету.
Сьогодні, 21 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не має.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Зведення станом на 07:00 22 лютого 2020 року.

21 лютого збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Сім обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме:
поблизу Красногорівки – з міномету калібру 120 мм противник випустив 10 мін;
поруч з Павлополем - з міномету калібру 82 мм – 10 мін, а також вівся вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
двічі неподалік Лебединського – з 82-мм міномету – 21 міна;
в районі населеного пункту Новотроїцьке – з ручного протитанкового гранатомету;
поблизу Пісок – з підствольного гранатомету, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї.
неподалік Мар’їнки – зі стрілецької зброї.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив шість обстрілів по нашим позиціям, а саме:
два рази поруч з Оріховим – з міномету калібру 120 мм – 20 мін та 10 мін з 82-мм міномету, а також 7 пострілів зі станкового протитанкового гранатомету;
неподалік Луганського – з міномету калібру 120 мм – 5 мін, а також вівся вогонь з гранатометів різних систем;
поблизу Травневого – з 82 мм міномету – 2 міни, а також противник застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети;
в районі населеного пункту Новотошківське – з міномету калібру 82 мм – 8 мін та 10 пострілів з автоматичного станкового гранатомету;
поруч з Новолуганським – з 82-мм міномету – 4 міни, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Вчора, 21 лютого, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.
З початком цієї доби російські окупаційні війська два рази обстріляли наші позиції, а саме:
поруч з Мар’їнкою – зі станкового протитанкового гранатомету противник здійснив 3 постріли;
в районі населеного пункту Новомихайлівка – зі 120-мм міномету – 5 міни.
За поточну добу втрат немає.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
original.jpg
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Більш детальніше про подію,що трапилась на передодні з 22 на 23 лютого...

22 февраля, ночью, штурмовая группа 4-й мотострелковой бригады ВС РФ предприняла попытку атаковать опорный пункт 1-го батальона 93-й механизированной бригады близ высоты 195 у села Крымское на Бахмутской трассе. В этом районе позиции сторон разделяет дорога и дистанция примерно в 300 метров. Пользуясь полной темнотой, противник предпринял попытку пересечь Бахмутскую трассу и скрытно зайти на опорник. Однако дежурная смена была начеку, наемников обнаружили в тепловизор (спасибо "Повернись живым"), после чего эффективно подавили огнем стрелкового оружия. Противник бежал, на дороге в 70 метрах от наших позиций бросили одного своего раненого. Чуть позже раненого удалось вытащить, он получил два пулевых ранения - одна пуля в челюсть, вторая в живот. У наемника обнаружили документы: Лазарев Андрей Александрович, 27.05.2000 года рождения, 1-й батальон 4-й бригады. Подразделения этой же бригады атаковали позиции на соседнем участке 72-й бригады 18 февраля. У Лазарева был при себе автомат АК-74, гранаты, разгрузка российского производства. Поскольку ему не оказали помощь его товарищи, он умер от потери крови сразу после попадания в плен. С нашей стороны пострадавших нет.
П.С. Есть фото фиксация снятого шеврона и самого пленного жмура, но жмур не очень так выглядит...

1.1.jpg
1.2.jpg


Також є відео від "Армія Информ"...
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Коментар та відео на подію,яка трапилася 18 лютого...(Повна версія...)

Бойовики в російській формі штурмують українські позиції...

На Донбасі відбувся найбільший за останні два роки наступ з боку ворога. У районі ділянки, де відбулося розведення сил - 5-годинний бій з обстрілами з важкої артилерії. Українські бійці наступ відбили, але розвідка попереджає: окупанти не заспокоїлись і планують іще масштабнішу атаку. Рішення росіян атакувати українські позиції в районі Золотого, ймовірно, пов'язане з діями Росії в Сирії.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Зведення станом на 07:00 24 лютого 2020 року.
23 лютого збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, БпЛА, озброєння БМП-2, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
Один обстріл було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», а саме:
поблизу Талаківки — з безпілотного літального апарату ворог скинув по нашим позиціям гранатометний постріл.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив тринадцять обстрілів по нашим позиціям, а саме:
поруч з Травневим — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
неподалік Кримського — з міномету калібру 120 мм ворог випустив 5 мін, 4 постріли з станкового протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету;
двічі неподалік Оріхового — зі 120-мм міномету — 29 мін;
два рази в районі Новоолександрівки — зі ствольної артилерії калібру 122 мм — 10 снарядів та 8 мін зі 120-мм міномету;
поруч з населеним пунктом Хутір Вільний — з міномету калібру 82 мм — 6 мін, а також вогонь вівся з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;
поблизу Золотого-4 — з 82-мм мінометів противник випустив 15 мін;
неподалік Попасної — з мінометів калібру 82 мм — 14 мін;
в районі Новозванівки — з 82-мм міномету та великокаліберного кулемету;
два рази поруч з Луганським — з міномету калібру 120 мм — 2 міни та 9 мін з 82-мм мінометів, а також противник вів вогонь з озброєння БМП-2 та гранатометів різних систем;
поблизу населеного пункту Кіндрашівська Нова — з артилерійських систем калібру 122 мм — 20 снарядів.
Вчора, 23 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.
З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли.
 
Зверху