Хроника борьбы с российской аннексией и оккупацией

Russ

Мисливець
Дайте їм усім тим "слугам", за "геройський " вчинок -учасника бойових дій !

Це є примітивний піар перед виборами !
Піар? Скоріше і піар також, але краще так, а ніж гречку роздавати і 100 гр. наливати.) Я за те, щоб усі політичні сили так пропіарились, тоді може буде хоч якийсь толк. А то як ті голуби, тільки серуть на голову один одному.
П.С. А за "учасників", ви запитайте у попєрєдників, як в Краматорську і Бахмуті просидівши пару днів вертатись "учасниками".
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Террористы «ДНР» заняли часть серой зоны под Горловкой
Фронтовой волонтер Александр Карпюк (Serg Marco), помогающий, прежде всего, морским пехотинцам Украины, сообщил, что у Горловки снайперы террористов ДНР разбили две видеокамеры Объединенных сил, оставив наших защитников без «глаз». Смотри фото.
Досадно не только то, что противник методично и упорно (по камерам стреляли много раз) оттачивает свои навыки на нашей дорогой технике, но и то, что подобные обстрелы стали возможны после того, как враг за время текущего перемирия обустроил в серой зоне у Горловки новый опорный пункт, с которого и ведет огонь:
«Когда камеры вешались (одна пару месяцев назад, другая чуть раньше), позиции сепаров там не было. Она появилась в течении последнего месяца благодаря перемирию. А наши бойцы в эти камеры месяц уже наблюдали, как раскапывался перед ними полноценный ВОП».
Теперь наши защитники и волонтеры закупят новые камеры, которые установят глубже в тыл…
c425f97b404163a3.png
8ea5f97b3d3cb8af.png
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Снимок.PNG

122435058_1831742053649890_2874671540453569316_n.jpg
122443627_1831742136983215_6244571173170810911_n.jpg
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Ось таке не чуване перемирря в нас сьогодні на передовій...:mad:

"Замiс" пiшов з 16-13 години i по нинi... Зі Спартака арта оркiв лупе по Промцi та шахті Бутовка... Прилетіло вже бiльше 70 шт... І також лягло по цивільних...
Фото з Авдіївки...Орки влупили з арти по дачному селищу де живе мирняк...
EmE7EsZWMAAPfWt (1).png
EmE7EsZWMAAPfWt.png
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
EmCuxv9WMAYGDgz2.jpg
EmCuxwAW0AAnXxn22.jpg
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Довбане перемирря... :mad:
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Бійці ООС розповіли, як ворог регулярно порушує перемир'я на узбережжі Азова.

Біля узбережжя Азова на Донбасі протягом жодної доби немає цілковитої тиші, бойовики постійно порушують домовленості.
"Противник не дотримується перемир’я! Обстріли відбуваються, практично, щодня", — повідомив військовослужбовець із позивним"Рудик". Трапляється, розповідають морпіхи, що від такого "перемир’я" земля над бліндажами тремтить і здригається.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Террористы на Донбассе случайно сбили российский «Орлан-10».

Известный блогер и украинский патриот с оккупированных территорий «Necro Mancer» заметил любопытный казус: спикеры террористов ЛНР похвалились сбитым беспилотным летательным аппаратом, якобы принадлежавшим ВСУ. Но потом оказалось, что это российский БПЛА «Орлан-10» (состоит на вооружении ВС РФ, Россия никогда не поставляла его в Украину).
нм.PNG
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
ОБСЄ спільно з InformNapalm виявили на Донбасі новий тип сучасного озброєння РФ.

На полігоні поблизу тимчасово окупованого села Шимшинівка (27 км на південний захід від Луганська) виявили російську установку дистанційного розмінування УР-07 “Пересортировка”, яка розміщувалась разом з іншими типами озброєння та техніки. Про це йдеться в новому звіті СММ ОБСЄ № 269/2020, опублікованому 11 листопада. Також, за спостереженням міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, вказане місце розташування техніки, ймовірно знаходиться за координатами: 48°26’37.0″N 38°58’38.8″E. Волонтери підкреслюють, що УР-07М “Пересортировка” – це відносно новий тип російської техніки, яка могла потрапити на Донбас виключно з Російської Федерації. “Це один з перших випадків її фіксації на окупованій частині Донбасу”, – стверджують в InformNapalm. Так, 22 вересня 2017 року міні-безпілотник СММ ОБСЄ неподалік від села Мирне (28 км на південний захід від Луганська) також помітив одну УР-77, а також дві установки УР-07 більш ранньої модифікації. Установка УР-07М “Пересортировка” почала надходити на озброєння МО РФ з 2014 року. У перспективі такі машини повинні були замінити більш застарілі УР-77 “Метеорит”. Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm також неодноразово фіксували розміщення УР-77 “Метеорит” на Донбасі, в тому числі серед житлових будівель, що було потенційно небезпечно, враховуючи, що тільки один боєкомплект для УР-77 (два заряди УЗП-77) – це 1450 кг вибухової пластичної речовини.

Джерело: https://informnapalm.org/ua/dokazy-ahresii-rf-na-donbasi-ur-07m/
 

Вкладення

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Российский террорист Гиркин признался, что его друзья полностью уничтожили экономику Донбасса.

Российские оккупанты практически полностью уничтожили экономику индустриально развитого Донбасса. Этот факт признал российский диверсант и наемник Игорь Гиркин (Стрелков). Российский чиновно-олигархический аппарат с участием высокопоставленных чекистов сожрал экономически развитый Донбасс, — заявил он.
«Они сожрали Донбасс, просто сожрали Донбасс, где была работающая индустриальная экономика… Они ее уничтожили, работающую индустриальную экономику уничтожили практически под ноль… Я знаю очень высокопоставленных чекистов, которые отвечали за этот регион. А теперь, находясь на пенсии, продолжают «курировать» по линии других, теперь уже коммерческих структур», — возмутился российский оккупант.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
ВСУ заняли новые территории под Донецком.

Спикеры террористов ДНР пожаловались на то, что бойцы 56-ой отдельной мотострелковой бригады Вооруженных сил Украины обустраивают новые позиции в серой зоне у Песок под Донецком. То же самое якобы делают наши защитники из 36-ой отдельной бригады морской пехоты ВСУ у Водяного под Мариуполем. На ретранслированном блогером и украинским патриотом «Necro Mancer» видео от оккупантов действительно видно, как солдаты роют окопы в двух разных местах. В принципе ничего удивительного в этом нет – во время перемирия обе стороны всегда обустраивают свои укрепления. Однако поскольку наши спикеры этим не хвалятся, радостно услышать приятные новости от врага.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Очередную разведывательную миссию вдоль берегов оккупированного Крыма провел самолет радиоэлектронной разведки ВВС США Boeing RC-135W, бортовой номер 62-4125, позывной «STIFF68».
Авиа разведчик вылетел из авиабазы Суда-Бэй, что на о. Крит. Маршрут радиоэлектронного сканирования наземных объектов (РЛС-станции, РТС ЧФ РФ) – Тарханкут — Евпатория – Севастополь – Ялта – Феодосия – Керченский пролив.
2020-11-13_1.png
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Росія в ТКГ постійно погрожує Україні, вимагаючи прийняти її умови...
Росія не погоджуючись на жодні альтернативні рішення у ході Мінського процесу блокує виконання мирних угод, про це рассказав Денис Казанський. “Щоб Україна не пропонувала, ми постійно натикаємося на ту саму реакцію росіян – вони постійно погрожують. Це робить або Гризлов або Лавров – нам кажуть, що якщо Україна буде так себе поводити, то будуть знову загострення, будуть бойові дії. Тобто вони так натякають, досить відверто, а якщо ви не будете приймати наші умови – ми будемо фактично загострювати ситуацію на фронті”, – зазначив Казанський.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Щоб ворог України не забував... За ним дуже уважно стежать...

 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Окупанти намагалися наблизитися до позицій українських військових біля Горлівки.
Мало тиші, періодичні обстріли, робота ворожих снайперських пар та навіть "повзуни". На ділянці фронту в районі тимчасово окупованої Горлівки, щойно почало сутеніти, українські морські піхотинці помітили цілу групу непроханих гостей. Чужинці потайки намагалася впритул наблизитись до позицій наших військових. Гру у хованки морпіхи припинили, переконливо пояснивши чужинцям, що їм там не раді.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
юи.PNG
 
Зверху