Хроника борьбы с российской аннексией и оккупацией

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Де, та коли, Путін збирається напасти на Україну. Заява начальника Головного управління розвідки Буданова...

Цієї зими, Росія готується атакувати суверенну територію України. Одночасний напад на кількох основних напрямках заплановано генштабом країни-агресора до кінця січня - початку лютого 2022 року. З такою заявою виступив керівник української військової розвідки ГУР Кирило Буданов. Для цього, за його даними, буде використано контингент з 92 тисяч російських військових. Удари по нашій території, Москва збирається завдати у кількох місцях. При цьому, росіянами активно застосовуватиметься тактика психологічних спецоперацій за участю невдоволеного вакцинацією, комунальними тарифами чи енергетикою місцевого населення.
"Вони хочуть підштовхнути до заворушень через протести та мітинги, які б засвідчили антиурядові настрої людей. Російські психологічні операції використовуються, щоб показати, що "влада зрадила народ", сказав Буданов в розмові з Говардом Альтманом із американського спеціалізованого видання Military News. Також може бути використана ситуація з близькосхідними мігрантами на кордоні, не виключає начальник Головного управління розвідки при Міністерстві оборони України. Наразі, очолюване Будановим відомство вбачає найбільш вірогідною наступну послідовність дій росіян по відношенню до України:
- авіаудари, артилерійські та бронетанкові атаки;
- спроби прориву лінії розмежування на Донбасі,
- висадка російського десанту в Одесі та Маріуполі.
5UP4DZMUDJD4ZE4HCEZIFTTJ2E.jpg
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Гуцули зі своїми трембітами... Good

Безымянный.png
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Обстріл першої лінії оборони КПВВ "Мар"їнка"...

24 листопада о 9.10 збройні формування РФ здійснили обстріл прикордонного контрольного поста першого оборонного рубежу, що входить до КПВВ "Мар’їнка" на дорожньому коридорі ДОНЕЦЬК-КУРАХОВЕ із застосуванням мінометів калібру 82 мм.
Під безпосередній обстріл потрапили місця несення служби прикордонного наряду 11 прикордонного загону. Зафіксовано влучання трьох мін. Особовий склад прикордонного наряду не постраждав, пошкоджено фортифікаційні споруди. Вогонь у відповідь не відкривався.

260595210_1245267592632521_1182892563678757837_n.jpg
 

Вкладення

Зверху