Цена карточки на зайца?????

vanhant

ветеран форуму
надійна команда
А як бути тим мисливцям котрі працюють по суботам, виходить в цьому сезоні охота їм не світить. А охота на лисицю в неділю зі штатним єгерем це із теорії неймовірності. У кожного єгеря своя "банда", і "чужим здесь не место". А як бути тим мисливцям у кого гончі.
правда здесь у каждого своя.
дни охоты на пушного приняли голосованием тех же председателей районных организазий,у них и спросите.(к стати -Винницкий район голосовал за воскресенье).каждый год охотники повально жалуются-"лисьи" бригады выбивают всё живое что шевелится в суботу,а охотники в воскресенье гуляют по пустым полям,нахрена мы
.кому то не нравится субота,кому то воскресенье(причина умопомрачительна-нажравшись в воскресенье прийдётся выходить на роботу з БОДУНА)
За два тижні що уоор реалізував відстрілочні картки на зайця невдоволених що на лиса лише із штатними працівниками було достатнйо але коли єгеря пропонували своі послуги при наявності гончих або норових собак кількість бажаючих зменшилась до одного (причому пропонували не своій банді), цей мисливець успішно попаде на полювання в неділю на лиса
Добавлю если человек хочет и имеет желание охотится на лису то есть еще и среда кроме суботы и воскресенья и обычно у нас на лис охотятся после охоты на зайца как то не понятно кто и кому мешает
 

Kapitan

Снайпер
для любителів полювання на лиса в Вінницькому районі. За два тижні що уоор реалізував відстрілочні картки на зайця невдоволених що на лиса лише із штатними працівниками було достатнйо але коли єгеря пропонували своі послуги при наявності гончих або норових собак кількість бажаючих зменшилась до одного (причому пропонували не своій банді), цей мисливець успішно попаде на полювання в неділю на лиса. по Вінницькому районі є єгеря які підуть на зустріч нетільки своім. Вдалого полювання як на зайця так і на лиса.
В Барському районі до 70 гончаків, на 4 "діючих" єгеря це тих які зможуть вести бригаду . Беремо навіть що половина собак не буде брати участь в охоті, беремо по мінімуму 30 гончків це в середньому по 7 собак на єгеря. Я не включаю в ці бригади собак норних порід, де мисливці теж хочуть полювати зі своїми собаками. Що по Вашому це буде за полювання де в одній бригаді 7 собак і більше 15 мисливців? Виж враховуйте, що у власника собаки є син, чи брат, які теж хочуть піти на полювання. Це збір мисливців щоб напитись, а власникам собак весь день розтягувати кобелів які будуть тільки й те робити, що кусатись між собою, а якщо там будуть ще й фокси з ягдами то вважайте що охота у Вас удалась. Шановний Юрій84, я більше 30 років прополював з собаками гончих порід, інколи тримав ще й ягдтерєрів, і повірте я знаю яке повинно бути полювання з гончаками на лисицю. Це дуже добре, що в Вінницькому районі багато хороших та толкових єгерів, є вони і в Барському. Річ зовсім не в тім.
Собак мисливських порід багато. І та кількість штатних єгерів не спроможна задовольнити потреби мисливців.
І ще одне. Це мені Ви можете пояснити, що охота в неділю тільки з єгерем і т.д.і т.п. і я Вас зрозумію. А як я повинен пояснити це собаці. Я Вам наведу один приклад. Моя собака прекрасно веде себе у вольєрі всі дні тижня, а от зранку суботи ніби її підміняють, починає лаяти ще з 5 ранку, чуть вольєр не розвалить, теж саме і в неділю, вся округа не спить. Я стараюсь виводити іі на тренування кожну суботу і неділю на протязі року. Як тепер зрозуміти собаці чому вона пів року бігала по полях на тренуваннях , а тепер повинна сидіти у вольєрі. Собака це член мисливського колективу, а у нас цю категорію ні в що не ставлять так як і категорію мисливців. Але тим хто ніколи в житті не тримав мисливську собаку мене не зрозуміти .Ні пуху Вам ні пера.
 

vanhant

ветеран форуму
надійна команда
Що по Вашому це буде за полювання де в одній бригаді 7 собак і більше 15 мисливців?
Я хотел бы по другому 15 собак на 7 охотников:):):) вот охота бы лаб:p
. Це збір мисливців щоб напитись, а власникам собак весь день розтягувати кобелів які будуть тільки й те робити, що кусатись між собою, а якщо там будуть ще й фокси з ягдами то вважайте що охота у Вас удалась.
Есть выход . Находите бригаду единомышлиников собаки ознакамливаются и все
 

Юрий 84

Новачок
Один день полювання (субота) повязаний із кількістю зайця в угідях і тут як не крути але мисливців на зайця в рази більше ніж на лиса. А вимога в неділю на лиса тільки із штатним єгерем напевно визвана наявністю деяких питань до розпорядників-(не всі толкові) ось і маємо. Гадаю згодом питаня про полюваня на лиса тільки із штатним буде переглянуто в деяких районах але якща знову виникнуть питання............ За декількох (хитрих) ........ постраждають усі.
 

Kapitan

Снайпер
Один день полювання (субота) повязаний із кількістю зайця в угідях і тут як не крути але мисливців на зайця в рази більше ніж на лиса. А вимога в неділю на лиса тільки із штатним єгерем напевно визвана наявністю деяких питань до розпорядників-(не всі толкові) ось і маємо. Гадаю згодом питаня про полюваня на лиса тільки із штатним буде переглянуто в деяких районах але якща знову виникнуть питання............ За декількох (хитрих) ........ постраждають усі.
Згідний з Вами 100%. Сам знаю кілька торішніх бригад які займалися сугубо розшуком парнокопитних. Або як вони люблять говорити " ми б'ємо тільки свині". До тогож б'ють і зайці. Але повірте районне керівництво УООР прекрасно знає цих розпорядників, і ці колективи. Тому видача дозволу їм лежить на совісті районного керівництва. Плюс "накрити" таку бригаду не складає труда. І це можна було робити кожну суботу, тому, що порушення там були кожного виходу, але як правило такі бригади чомусь не провіряють. І ще є одна закономірність. Там де були розпорядниками полювання голови первинних колективів порушення або правильно буде сказано браконь'єрство там було присутнє регулярно.
 

Kapitan

Снайпер
Зайців стало більше ніж років з 5 назад, це однозначно. Помічено, що зайця більше там де місцевість не дає змогу переміщатися на автотранспорті, хоча на цій таки місцевості більша концентрація лисиць. Можна зробити висновок, що основна наша біда це бракоші на автотранспорті. Доречі це не моя особиста думка.
В нашому колективі є місце(поля одного з сіл району), де ми на протязі років 10-15 періодично полюємо зайців, і там плотність зайців завжди велика кожен рік. В цьому році було взято 13 зайців за три дні полювання в районі цього села. І не менше його залишилося. При бажанні можна було перестріляти максимум поголівя, але треба думати про наступні роки. Так от якраз в тій місцевості поля в ярах що недає змогу ганяти по полях на машинах. Тому там і виживає вухатий.
 

Kula4ok82

Мисливець
Мы решили проблему с бракошами перепахали заезды и выезды ,оставили только один, не удобно, а что поделаеш кому сейчас легко
 
Зверху