Тарас СОБ 3
Мисливець
То тільки з моєї сторони, а вона сама менша))Ну якщо сорок 'комбайнів' молотять то фермеру явно вже нічого не вкипить.
А про комбайнерів ви праві, не так зїдять, як перериють
То тільки з моєї сторони, а вона сама менша))Ну якщо сорок 'комбайнів' молотять то фермеру явно вже нічого не вкипить.
То й добре, не треба буде орати чи дискуватиТо тільки з моєї сторони, а вона сама менша))
А про комбайнерів ви праві, не так зїдять, як перериють
Розмножаться, бо такої кількості я ще небачивВы так громко не рассказывайте, а то уже батарейки на тепликах в зарядку стали ставить, вы там аккуратно...
А вообще конечно хорошо что хоть где-то что-то осталось, дай Бог выживет и размножится...
"... чую, шо Сірко, бачу, шо Сірко, а срати перестати не можу!" (с) (з розповідей старих мисливців на кабана)Переважно лісом завжди ходило 5-6 бегемотів, копита розміром з мою долоню.
І в кожному анекдоті, є доля прпвди, але це вже в курілку)"... чую, шо Сірко, бачу, шо Сірко, а срати перестати не можу!" (с) (з розповідей старих мисливців на кабана)
Саме цінене не взяли - ікла.Кордон Львівської і Тернопільської областей, точніше вже Львівська обл
Сумніваюся, що він ліцензійний
Само не відновиться. Там де мисливці допомагають шикарні полювання. Є такі загони де пів сотні свиней пробігають через номера.Добра всім
І як зарас з популяцією дикого кабана?
Стабільно погано, чи відновилася?
В моєму регіні, кількість не змінилася, як мені здається, але малих особин чомусь немає, одні бегемоти.Само не відновиться. Там де мисливці допомагають шикарні полювання. Є такі загони де пів сотні свиней пробігають через номера.
так стріляйте вовка.В моєму регіні, кількість не змінилася, як мені здається, але малих особин чомусь немає, одні бегемоти.
Хотя, минулого року появилися вовки, цього року, теж цих гастербайтерів бачили вже неоднократно, чи могли вони молодняк вибити?
Я їх ще і небачив, тільки з забугра вернувсятак стріляйте вовка.
Легко, но щось мало залишитись.Я їх ще і небачив, тільки з забугра вернувся
Місцеві їх били, наскільки я чув, декількох вложили.
Могли вони вибити молодняк?
Залишилися самі крупні особини, навіть дуже крупні, судячи зі слідівЛегко, но щось мало залишитись.
ДякуюПохоже волк, след вытянутый, передние пальцы впереди боковых... у собаки более круглый след...
В мене поля зібрали, то "пилососять" вже орані, ведуть розкопкиУ нас ще стоїть на полях кукурудза, і доволі чимало. Так от сліди кабанів бачу часто, свіжі сліди на снігу. Може затримаються та дадуть " місцеве " потомство ? Якщо звичайно їх не будуть пресувати. До минулого ( 2021 ) року були вони вкрай нечастими гостями, а зараз є. Товариш бачив у лісі табун більше 10 голів.