Чи має право дозвільна система продовжувати дозвіл на гладкоствол лише на рік?

Статус
Закрита.

Корнилов

Снайпер
Тепер знаєте про права та обов'язки.?
Якщо так, тоді беріть Зятя (з дозволом на 2-роки) та пишіть заяву у відповідні органи, хай розбираються правомірно це чи ні !

П.С.
Думаю у вас на це займе максимум день, не більше (щоб написати заяву ), а люди хай працюють розбираються хто, що, куди... - вони за це отримують гроші




А це вже насамперед ваша біда, і як ви хочете мати нормальну дозвільну систему, коли "трошки договорюєтесь" - ви самі спонукаєте їх не до порядку, а до бардаку.
ИМХО:D
Ну если "чуть-чуть договариваться ", то надо сразу, лет на десять)))
 

ura83

Слідопит
Ну если "чуть-чуть договариваться ", то надо сразу, лет на десять)))
Та я вірю і знаю, що "святих" у нас не має:D, сам маю "хворобу" домовлятись, бо звик так, так легше (не потрібно стояти в черзі ітд...) + система так навчила особисто мене:D (але пробою трішки мінятись:rolleyes:) , (ще б зі мною система пробувала трішки мінятись:rolleyes:)



П.С.
А тут, я думав що дядько beton2464 - черпає інформацію і збирається "воювати" з тим дозвільником, а він на тобі пішов по моїх стежках, почав домовлятись:D:D:D. Тоді питання до beton2464 - навіщо було піднімати цю тему коли ви вибрали шлях - "домовлятись"???
 

beton2464

Мисливець
А тут, я думав що дядько beton2464 - черпає інформацію і збирається "воювати" з тим дозвільником, а він на тобі пішов по моїх стежках, почав домовлятись:D:D:D. Тоді питання до beton2464 - навіщо було піднімати цю тему коли ви вибрали шлях - "домовлятись"?
Я живу в другій області,зять рішення приймав самостійно,зі мною не радився. Моі поради він не завжди слухає.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Я живу в другій області,зять рішення приймав самостійно,зі мною не радився. Моі поради він не завжди слухає.
Дочку, безумовно, шкода! А зять хай набиває об'єм мозку своїми шишками, тобто - силами! ;) Якщо не бачить і не чує іншого шляху!
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Щоб закрити тему та розставити всі крапки на "і" скажу останнє та закриваємо тему.
Перереєстрація зброї здійснюється на три роки, як визначено в Інструкції наказу МВС № 622. Зменшення терміну є свавіллям працівників поліції, за що вони можуть понести покарання.
У той же час, за прострочення терміну перереєстрації без поважних причин власник зброї повинен бути притягнутий до адміністративної відповідальності.
Але треба врахувати такий момент. Наприклад, власник зареєстрував зброю 01.03.2000. Зрозуміло, що на три роки. Тобто, до 01.03.2003 він повинен пройти процедуру перереєстрації, і так кожні три роки. Якщо ж власник прогавив цей термін, то поліція повинна йому нагадати, що термін закінчився та притягнути до адмінвідповідальності. Але зброю слід перереєструвати за процедурою. Безумовно, що сплалучати (за квитанцією) власник буде пізніше передбаченого терміну (наприклад, пізніше 01.03.2003, хай буде 21.03.2004). Так йому після проведення заходв щодо перереєстрації поставлять термін три роки все одно від 01.03.2003. Тому, якщо прострочка буде, наприклад, 1 рік (наприклад, 21.03.2004), то йому продовжать термін наступної перереєстрації не до 21.03.2007, а лише до 01.03.2006! Тому деяким може здатися, що подовжили лише на два роки, але, ясна річ, це не так! Ми відраховуємо кожні три роки від дати першої реєстрації, а не від дати сплати кожного разу!
Зрозуміло висловив?
Тему закриваю ввечері (може ще до цього часу щось скаже розумного).
 

CheshireCat

Мисливець
Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху