Altay1972
Снайпер
то у вас по жирномуТааак, то не то що наш Лісівник Самбірський, тільки 11 козуль і два кабани
увесь Харківський УТМР - 2 козулі та 1 кабан (позиція між 532 та 533)
то у вас по жирномуТааак, то не то що наш Лісівник Самбірський, тільки 11 козуль і два кабани
??? Капут? А внески?А УТМР так, немає.
Не можу сказати. Я не є членом УТМР. На наших землях " господарюють " приватники. Хоча і їх немає у цьому документі.??? Капут? А внески?
Зарплатня председателю та бухгалтеру.??? Капут? А внески?
Навпаки! В ПАФ "Подоляка" працює ціла кагорта професійних мисливствознавців)))Мені сподобалася позиція 419, приватна агрофірма ,,Подоляка" (Полтавська обл), дозволено до добування 20 оленів, 150 косуль, та 100 кабанів...
оце рівень ведення господарства фермерами, не мисливствознавцями...
А ще побачив що по Сумський області УТМРу нема, там, як я чув, закінчилася оренда угідь, і їх далі з УТМРом не продовжили,
тому вочевидь і в лімітах не враховували...
Супроводжуємо їх з початку створення першого господарства ПАФ "Подоляка". Потім ТОВ "Фенікс 2017", ТМР "Попівське". Упорядкування кожного з господарств холдингу, проекти вольєрів, ітд наша робота...Був колись до війни у "Фенікс Хантер" . Залишились тільки приємні спогади... І ціни були прийнятні, і обслуговування на висоті, не те що в деяких господарствах УТМР , а ви не наш, то йдіть собі, або сплатіть чл. внески нашому УТМР.
Не точна інформація і застаріла. Але суть не змінює.А тут УТМР сказало своє слово, джерело: https://myslyvets.com.ua/golova-utmr-zaklikav-pidgotuvati-nakazi-pro-polyuvannya-na-sezon-2024-2025/
Бо тут таких немае.Можливо, але чому тут на форумі УТМР про це ( відкриття полювання ), ні слуху ні духу від офіційних діячів УТМР.
А тут УТМР сказало своє слово, джерело: https://myslyvets.com.ua/golova-utmr-zaklikav-pidgotuvati-nakazi-pro-polyuvannya-na-sezon-2024-2025/
Полтавська область в лімітах є, а там пишуть що нема...БРЕШУТЬ як завжди...Не точна інформація
Тому що ваш УТМР і наш УТМР, то є два зовсім різних УТМРа...і в дрібних деталях, і в цілому...різні керівники, різні рахунки в банках, різні накази та положення...це вже тепер як різні магазини з ковбасою з вепра , в кожному магазині свій касир та своя каса...сплатіть чл. внески нашому УТМР.
УТМР є організацією Українського товариства мисливців та рибалок. І якщо я, чи хтось інший є членом цієї організації та сплатив чл. внески у тій області, районі, де зареєстрований, то я чи хтось інший, внески сплатив! Ніякої мови про додаткову сплату внесків не може бути! І якщо в іншій області чи районі вимагають сплату чл. внесків то це зветься ..... , я думаю що ви знаєте як.Тому що ваш УТМР і наш УТМР, то є два зовсім різних УТМРа...і в дрібних деталях, і в цілому...різні керівники, різні рахунки в банках, різні накази та положення...це вже тепер як різні магазини з ковбасою з вепра , в кожному магазині свій касир та своя каса..
Та ні, було кілька районних діячів. Але й справді, останнім часом їх не чути.Бо тут таких немае.
Зовсім.
Мабуть точніше буде.....ПЕРЕЧИЩУІду рушницю почищу.
Зверніться в мінфін, може на дадуть , якщо не пошлютьМожливо в когось є повний перелік банківських розрахункових рахунків обласних, районних УТМР куди сплачуються членські внески? Буду дуже вдячний!!!
Та спочатку по інстанції потрібно https://utmr.org.ua/Зверніться в мінфін, може на дадуть , якщо не пошлють