Членські внески УТМР по областях на 2024 рік

Статус
Закрита.

HOWA

Слідопит
Тому що ваш УТМР і наш УТМР, то є два зовсім різних УТМРа...і в дрібних деталях, і в цілому...різні керівники, різні рахунки в банках, різні накази та положення...це вже тепер як різні магазини з ковбасою з вепра :D, в кожному магазині свій касир та своя каса..
УТМР є організацією Українського товариства мисливців та рибалок. І якщо я, чи хтось інший є членом цієї організації та сплатив чл. внески у тій області, районі, де зареєстрований, то я чи хтось інший, внески сплатив! Ніякої мови про додаткову сплату внесків не може бути! І якщо в іншій області чи районі вимагають сплату чл. внесків то це зветься ..... , я думаю що ви знаєте як.
Бо тут таких немае.
Зовсім.
Та ні, було кілька районних діячів. Але й справді, останнім часом їх не чути.

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Можливо в когось є повний перелік банківських розрахункових рахунків обласних, районних УТМР куди сплачуються членські внески? Буду дуже вдячний!!!
Зверніться в мінфін, може на дадуть , якщо не пошлють:D

old hunter

Снайпер

Vadim1721vadim

Снайпер
У меня есть вопрос а за что платить по полному тарифу если нет охоты"хотя я слышал есть в определенных областях для некоторых охотников" ?

иж 18

Слідопит
Сказали что охоте быть, скоро будет известно но сколько будет стоить отсрелочные не сказали и будут сезонки или только разовые не знают ещё, хотя всегда в довоенное время я в феврале платил взносы на предстоящий сезон и за 2 сезонки пух перо и цену знали наперед и деньги брали только их выдавали перед охотой чтоб определиться с датами. Но у нас сезонки были не дорогие раньше как будет сейчас не понятно. До войны по 500 грн сезона стоила где-то.

Статус
Закрита.
Зверху