Членські внески УТМР по областях на 2024 рік

VS1975

Снайпер
Дивився також по своїй області, Сумській. Позиція 499. " Краснопільське лісове господарство " - 68 козуль та 30 кабанів. Це саме прикордоння, яке кожного дня та кожної ночі перебуває під постійними обстрілами. А УТМР так, немає.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
В державних ліспгоспах немає внесків. Тільки відстільні картки.

old hunter

Снайпер
??? Капут? А внески?
Зарплатня председателю та бухгалтеру.
Ще зовсім трошки списати на бензин, корма, годівниці.
А там хто перевірить.
Полювання, то маленька частинка ведення мисливського господарства, яка стоїть на 10-му місці.
А може на 20-му.
Ніхто в УТМР ніколи не звертав уваги на пересічних мисливців, їх потреби і побажання.
Вони потрібні тільки для сплати внесків та купівлі відстріл них карток та ліцензій.
Власно кажучі як і український народ потрібен владі тільки для голосування та сплати податків.
А ще комуналку платити...

Мені сподобалася позиція 419, приватна агрофірма ,,Подоляка" (Полтавська обл), дозволено до добування 20 оленів, 150 косуль, та 100 кабанів...
оце рівень ведення господарства фермерами, не мисливствознавцями... ;)
А ще побачив що по Сумський області УТМРу нема, там, як я чув, закінчилася оренда угідь, і їх далі з УТМРом не продовжили,
тому вочевидь і в лімітах не враховували...
Навпаки! В ПАФ "Подоляка" працює ціла кагорта професійних мисливствознавців)))
Всі три господарства мисливського холдінгу "Фенікс Хантер" є нашими замовниками :cool:

HOWA

Слідопит
Був колись до війни у "Фенікс Хантер" . Залишились тільки приємні спогади... І ціни були прийнятні, і обслуговування на висоті, не те що в деяких господарствах УТМР , а ви не наш, то йдіть собі, або сплатіть чл. внески нашому УТМР.

Був колись до війни у "Фенікс Хантер" . Залишились тільки приємні спогади... І ціни були прийнятні, і обслуговування на висоті, не те що в деяких господарствах УТМР , а ви не наш, то йдіть собі, або сплатіть чл. внески нашому УТМР.
Супроводжуємо їх з початку створення першого господарства ПАФ "Подоляка". Потім ТОВ "Фенікс 2017", ТМР "Попівське". Упорядкування кожного з господарств холдингу, проекти вольєрів, ітд наша робота...:)

HOWA

Слідопит
Можливо, але чому тут на форумі УТМР про це ( відкриття полювання ), ні слуху ні духу від офіційних діячів УТМР.

old hunter

Снайпер

Altay1972

Снайпер
Не точна інформація
Полтавська область в лімітах є, а там пишуть що нема...БРЕШУТЬ як завжди... :(

Altay1972

Снайпер
сплатіть чл. внески нашому УТМР.
Тому що ваш УТМР і наш УТМР, то є два зовсім різних УТМРа...і в дрібних деталях, і в цілому...різні керівники, різні рахунки в банках, різні накази та положення...це вже тепер як різні магазини з ковбасою з вепра :D, в кожному магазині свій касир та своя каса...

HOWA

Слідопит
Тому що ваш УТМР і наш УТМР, то є два зовсім різних УТМРа...і в дрібних деталях, і в цілому...різні керівники, різні рахунки в банках, різні накази та положення...це вже тепер як різні магазини з ковбасою з вепра :D, в кожному магазині свій касир та своя каса..
УТМР є організацією Українського товариства мисливців та рибалок. І якщо я, чи хтось інший є членом цієї організації та сплатив чл. внески у тій області, районі, де зареєстрований, то я чи хтось інший, внески сплатив! Ніякої мови про додаткову сплату внесків не може бути! І якщо в іншій області чи районі вимагають сплату чл. внесків то це зветься ..... , я думаю що ви знаєте як.
Бо тут таких немае.
Зовсім.
Та ні, було кілька районних діячів. Але й справді, останнім часом їх не чути.

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Можливо в когось є повний перелік банківських розрахункових рахунків обласних, районних УТМР куди сплачуються членські внески? Буду дуже вдячний!!!
Зверніться в мінфін, може на дадуть , якщо не пошлють:D

Зверху