Чучело Махокрил Крижень моторизований на пульті д\к

oliver

Слідопит
IMG_3728.JPG
Повнорозмірний та реалістичний окрас.

Крила обертаються від вмонтованого електромотора.

Управління з пульта дистанційного керування.

В комплекті металева стійка.

Ціна 1800грн\шт.

067 2080074 (Viber) Олег. Тернопіль
 

Вкладення

Dark125

Новачок
Добрий вечір,скажіть будь ласка хто виробник такого крижня,яка в ньому вмонтована батарея і чи не буде в подальшому надходжень махокрила самки ?З повагою.
 

oliver

Слідопит
Вітаю. Виробництво велика спеціалізована фабрика по виробництву саме різних чучал (качка, гуска, голуб та ін.) в Китаї. Живлення 4шт батареї АА 1,5В. (можна замінити на акумулятори).
Самка, можливо, буде. Але це доволі довгий процес. Поки вир-во виготовить замовлення, поки допливе морем, поки митниця наша видасть.
 

oliver

Слідопит
Мене часто запитують: "Навіщо махокрил, якщо у мене вже є табунець резинових качок?" Спробую пояснити своє розуміння процесу. В статичного чучела - "резинової качки" і динамічного рухомого "махокрила" трошки інші задачі. В ідеалі в стаї мають бути такі і такі привади. Основна функція рухомого чучала це привернути увагу птиці з якомога більшої відстані. Тобто, щоб качка звернула швидше голову на ваш табун статичних чучал - "просто резинових качок". І тоді вона, зважаючи на кількість і якість того табунця, вже приймає рішення чи підлітати ближче і роздивитись, чи сідати відразу, чи краще пошукати інше місце для посадки. Зір птиці чи звіра чи людини влаштований так, що найперше ми звертаємо увагу на щось рухоме чи блимаюче. От так приблизно працюють махокрили на птицю.
 

oliver

Слідопит

oliver

Слідопит
Друзі, чудова пропозиція. Результативність полювання зросте в рази! Махокрили Крижня моторизовані в наявності на складі. Запрошую до замовлення 0672080074( Вайбер) Олег Тернопіль.
 
Я уверен , что нет никакой разницы как покрашен махокрыл....
Имею ,,махалки" с 2013 года- Охота на порядок результативнее и интереснее.
Главное блик крыльев в приманывании.
 

oliver

Слідопит
Зверху