Щенки пойнтери Київ

schwarz

Мисливець
Щенки английского пойнтера,рождены 5.06.2017 от прекрасных,екстерьерных и рабочих собак.Дубль вязка:Родилось 9 щенков- 7 кобелей,2 суки,Свободно 3 кобеля.
Отец:ВЧ,ПЧУ.Анжар из Слободы.10974- ФМСУ. Чорно-пегий. Оц.екст."отлично".Дипломы - І ст-1кур. ІІ ст-1ф.2п.1к. ІІІ ст-1п.1кур. Кл.потомки-6.Владелец- Борысюк К.П.
Мать: Vasabi Blik.11693- ФМСУ. Чорный.Оц. екст- отлично. Дипл:ІІ ст-1п.ІІІ ст-2п. Владелец- Черепан О.М.
От предыдущей вязки все собаки дипломировапны и имеют оценку екстерьера "Отлично". ПП"Karbon"- стал лучшым представителем породы на всеукраинской выставке 2016г.
Все подробности по телефону
066-719-97-84
 

Вкладення

schwarz

Мисливець
Щенки знаходяться у Вишгородському районі. Ціна еквівалентна 250 американським грошовим одиницям.
 

schwarz

Мисливець
Додаю фото батьків і кобеля з попередньої в'язки. Всі щенки з попереднього помету мають оцінку екстер'єру відмінно. Вони чудові помічники на полюванні і радують своїх власників.
 

Вкладення

schwarz

Мисливець
Чорно-рябий проданий.
Залишився червоно-рябий, кличка Делон. Щенок чекає на свого господаря.
 

Вкладення

schwarz

Мисливець
Доброго вечора шановне панство. Хотілося б звернутися із проханням телефонувати тих людей які знають і люблять дану породу і зацікавлені у придбанні. Телефонувати із запитаннями, а що це за собаки і на кого з ними полюють і т.д. не потрібно. Дуже хочеться, щоб щенок потрапив до людини, яка розуміється на даній породі і отримує задоволення від полювання з нею. Дякую.
 

schwarz

Мисливець
Два красно-пегих красавца ДИЛ и ДЕЛОН. Сегодня 2 месяца и неделя, привиты. Свободен 1 щенок - на выбор.
 

Вкладення

Зверху