Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
У Росії прямо заявили, що дозволять Україні лише символічно контролювати окупований Донбас... Мовою оригіналу...

Если коротко - переговоры с Россией и их прокси из ЛДНР - пустая трата времени, поскольку Кремль просто валяет дурака и не собирается ничего выполнять. Сами россияне не признают себя стороной конфликта и говорят, что не могут ничего гарантировать. И пока они занимают такую позицию, подписывать с ними какие-либо документы не имеет никакого смысла. ЛНР и ДНР по факту являются российскими ЧВК. Следовательно, ни о чем договориться с ними также невозможно. ЧВК не заключают перемирия. Перемирия заключают те, кто нанимает ЧВК, но Россия отказывается признавать свое участие в войне, так что получается замкнутый круг. При этом представители Кремля открыто заявляют, что не собираются возвращать Украине контроль над ОРДЛО даже в том случае, если мы согласимся выполнять минские соглашения. В частности, об этом вчера написал в своем телеграмм-канале человек Суркова - политолог Алексей Чеснаков, который курирует в РФ вопросы Донбасса:
«Нужно быть реалистами. Украина в конечном счете будет иметь символический, а не реальный суверенитет над Донбассом. Не нужно ей рассчитывать на что-то большее. Большего от минских соглашений Украина не получит», - написал он. Какой смысл при таком подходе продолжать какие-либо переговоры с Россией - не понятно. Если там все равно прямым текстом говорят, что позволят нам только символически контролировать ОРДЛО, то для чего нам это нужно? Зачем нам символический суверенитет? Чтобы что?

Джерело:https://glavcom.ua/columns/denyskaz...o-kontrolyuvati-okupovaniy-donbas-631255.html
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Івано-Франківська міська рада на позачерговому засіданні 9 жовтня ухвалила звернення до президента України та Верховної Ради щодо недопущення введення особливого статусу окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Публікуємо текст заяви:
"Ми, депутати Івано-Франківської міської ради, виступаємо проти плану Президента України Володимира Зеленського реалізувати "формулу Штайнмаєра". За цією формулою, відповідно до "Мінських угод", запроваджується особливий статус окупованих територій Донецької та Луганської областей. Жодного особливого статусу територій України в умовах війни бути не може.
Підписання "формули Штайнмаєра" ‒ це капітуляція та здача національних інтересів України, бо за Законом України "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей":
  1. Російським окупантам гарантується амністія (ст. 3);
  2. Узаконюється режим "сприяння" для російської мови і знищення української мови (ст. 4);
  3. Надається імунітет депутатам, "обраним" під контролем терористів (ч. 2 ст. 5);
  4. Терористи призначатимуть керівників органів прокуратури і судів, а самі стануть "народною міліцією", підпорядкованою виключно місцевій владі (ч. 3 ст. 5, ст. 9);
  5. Україна має забезпечити прямі зовнішні відносини окремих районів Донбасу з регіонами Росії, чим, по суті, визнається сам факт відсутності реального кордону з РФ (ст. 8);
  6. У Державному бюджеті України щороку передбачаються захищені видатки на державну підтримку соціально-економічного розвитку ОРДЛО, обсяг яких не може змінюватися при здійсненні скорочення затверджених бюджетних призначень.
Введення в дію закону про особливий статус Донбасу – це однозначний сигнал усім антиукраїнським силам в інших областях, що зброєю можна домогтися для себе "особливого статусу" і диктувати Україні свою волю. Це однозначний сигнал світові, що про долю України треба говорити з Москвою, а не з Києвом. Це прямий шлях до остаточної дезінтеграції України, продовження війни на покоління й покоління з метою знищення нашої держави.
Враховуючи викладене вимагаємо від Президента України:
  1. За жодних умов не допустити надання "особливого статусу" окупованим територіям ні за так званою "формулою Штайнмаєра", ні шляхом внесення змін до законодавства України.
  2. Проводити вибори до органів місцевого самоврядування на тимчасово окупованих територіях лише після повної деокупації.
  3. Домогтися реальних кроків на підтримку України від держав, які декларували безпеку та недоторканність кордонів України в обмін на відмову від ядерної зброї.
Слава Україні!
Героям слава!
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Избежать российской ловушки на Донбассе: Порошенко предложил варианты...

Уход на мифические, несуществующие позиции 2016 года, Украина теряет около 30 населенных пунктов и ключевых высот, отметил Петр Порошенко.
"Неделю назад Украина согласилась на так называемую формулу Штайнмайера, а россияне требуют закрепить эту формулу в украинском законодательстве. Вместо комплексной дорожной карты, – согласие на которое мы совместно с немецкими и французскими партнерами почти выжали из России несколько лет назад, – страна -оказалась перед перевернутой логикой Минских договоренностей – Российской логикой", – такое заявление сделал глава партии Европейская солидарность, пятый президент Украины Петр Порошенко.
По его словам, особую тревогу вызывает обсуждаемое разведение войск.
уходом на мифические, несуществующие позиции 2016 мы теряем около 30 населенных пунктов и ряд абсолютно принципиальных ключевых высот. Там каждый метр полит кровью украинских героев. И теперь военных готовят к тому, чтобы выйти из обустроенных позиций в зиму в чистое поле. Проукраински настроенные местные жители – тоже в шоке. Они боятся расправы", – отметил Петр Порошенко.
По его словам, простых решений нету и что если просто прекратить стрелять, – то мир не настанет.
"Завершить все быстро – невозможно. Я сам когда-то должен был это признать", – отметил Порошенко.
Он предложил сейчас семь шагов, которые стоит сейчас сделать, для того чтобы избежать российской ловушки.
  • Первый. Настаивать на принципах "сначала – безопасность", "ничего не согласовано, пока все не согласовано" и "только через безопасность к выборам".
  • Второй. Пресловутая "формула Штайнмайера", раз уж на нее согласилась власть, должна рассматриваться исключительно как составляющая "дорожной карты" выполнения Минских договоренностей. Включая выведение российских военных, техники и оружия, разоружением незаконных вооруженных формирований, переходом украинского-российского участка границы под наш контроль.
  • Третий. Отвод – только при условии постоянного и всеобъемлющего прекращения огня. Линия разграничения зафиксирована в Минске 19 сентября 2014. Россия и боевики должны вернуть нам сейчас две с половиной тысячи километров.
  • Четвертый. Мониторинговая миссия ОБСЕ должна получить беспрепятственный и полный доступ ко всей оккупированной территории и установить постоянный контроль над неконтролируемой участком российско-украинской границы.
  • Пятый. Следует создать подгруппу по вопросам границы в рамках Трехсторонней контактной группы в Минске.
  • Шестой. Настаивать на развертывании многонациональных миротворческих сил на всей территории оккупированного Донбасса, на основании решения Совета Безопасности ООН.
  • Седьмой. На территории ОРДЛО должно быть восстановлено налогообложение в рамках правового поля Украины, а также финансовая и банковская системы, возвращена украинская собственность, как и записано все четко в Минских договоренностях.
"Только это даст основания и возможность в полной мере восстановить социальное обеспечение региона", – подытожил Порошенко.
Как сообщали новости "Сегодня", 1 октября в Минске прошла встреча Трехсторонней контактной группы, на которой Украина одобрила текст "формулы Штайнмайера". Однако стоит отметить, что это только согласование документа, который будет передан "Нормандской четверке", лидеры стран которой и обсудят все нюансы, в том числе и предохранители выполнения договоренностей. Само одобрение Киевом документа в Минске ни на что не влияет, а наоборот – разблокировало единственную преграду для переговоров в "нормандском формате".
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
А знаєте,що пиз...ть пуйло?Ні?Тоді почитайте...

Путін заявив, що розвести війська на Донбасі президенту України Володимиру Зеленському заважають українські націоналісти.
Таку думку висловив у п'ятницю президент РФ Володимир Путін на засіданні Ради глав держав СНД, повідомляє ТАСС.
"Домовилися про розведення сил, але ніяк чинний президент (України ) не може забезпечити розведення бойових підрозділів і техніки - ну не може. Під'їхали туди націоналістичні військові формування та публічно заявили: якщо армія піде з цих позицій, ми там станемо. Армія не йде", - зазначив Путін.
За його словами, найманці РФ вже ніби двічі або тричі давали сигнал про готовність до розведення сил - запускали сигнальні білі ракети, проте з української сторони відповіді не було. "Націоналісти прийшли туди і не дають армії піти", - ще раз підкреслив президент РФ.
"Тут потрібен прояв політичної волі", - упевнений Путін.
"Тому підтримувати, вважаю, потрібно не конкретних людей, а проведену ними політику", - додав Путін.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
В День защитника Украины ветераны АТО анонсировали масштабные акции.

14 октября в Киеве пройдет марш «Нет капитуляции». Кроме этого, участники будут потребовать от президента Украины Владимира Зеленского запретить введение «особого статуса» для отдельных районов Луганской и Донецкой областей или любых других регионов Украины. В списке требований протестующих, запрет на введение амнистии для боевиков, запрет отвода украинских войск на линии разграничения, запрет на любые негосударственные военизированные формирования на территории ОРДЛО, запрет проведения выборов в любые органы власти и самоуправления до получения полного контроля по всей линии российско-украинской границы. Марш начнется в 16.00 в парке Тараса Шевченко в Киеве. Организаторы акции — ветеранские организации — просят не приносить на марш политические флаги и лозунги, а также запрещенные предметы, соблюдать правопорядок и не поддаваться на провокации. Колонна пройдет к Майдану независимости, где состоится вече, а затем участники акции переместятся в правительственный квартал и проведут перформанс.
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Борислав Береза

"За последние сутки произошли два события, которые требовали немедленной реакции со стороны президента Украины. Сначала Церковь Эллады признала автокефалию ПЦУ, а затем Эрдоган принял в Стамбуле «депутатов» от аннексированного Крыма.
Но в обоих случаях отсутствует реакция со стороны президента Украины Владимира Зеленского и главы МИДа Важима Пристайко. На официальной странице президента Украины последняя новость датирована 10 октября и посвящена его пресс-марафону. А на странице Зеленского в фейсбуке есть лишь поздравление Усику с его победой. Видимо оба события, о которых я пишу, по уровню важности, не дотягивают до боксерского поединка.
В тоже время мы видим, как агрессивно отреагировали в России на решение Элладийской церкви. Но ни поддержки, ни слов благодарности грекам со стороны украинского руководства не последовало. А то, что сегодня произошло в Турции можно назвать уже серьезным поражением украинского МИДа. Но надо признать, что проигрыши на международной арене украинского МИДа начались не сегодня, а уже давно. Сегодня мы получаем, по факту, предсказуемый результат. Да, сегодня Эрдоган принял российскую делегацию с крымскими депутатами. Он принял одиозную Наталью Поклонскую и Руслана Бальбека. И Эрдоган и турецкий МИД осознавали реакцию на это действие, но пошли на это, предсказуемо просчитав отсутствие жесткой реакции со стороны руководства Украины. Ни на что подобное ранее они не решались. Источники сообщает, что на этот шаг Эрдоган пошел, как благодарность "за курдов", ведь Россия, при помощи США, не дала осудить Турцию в СовБезе ООН.
Также стоит напомнить, что Зеленский сам дал "козырь" в этом вопросе, когда 18 июня призвал тех, кто выступает за снятие санкций с РФ посетить Донбасс и посмотреть на изменения в Крыму, чтобы увидеть последствия действий РФ, из-за которых эти санкции были введены. По мнению большинства западных дипломатов - это огромная глупость Зеленского. Теперь Зеленский сам открыл дорогу европейским чиновникам в Крым. А их туда будут возить российские лоббисты и сателлиты. И делать нужное им шоу. Кроме того турецкие власти могут сказать теперь, что приняли российскую делегацию в рамках подготовки визита в Крым. Что будут тогда делать и говорить Зеленский и Пристайко? Но окружение Зеленского не остановило его тогда от подобной ошибки. И теперь не подсказывает, что необходимо быстро реагировать в обоих случаях.
Все это хорошо показывает уровень подготовки, масштаб личностей и квалификацию окружения Зеленского. Меня не радуют его провалы. Потому что это не Зеленского ткнули в эту ситуацию, а всю Украину. Всех нас. И я бы хотел чтоб подобных ситуаций в будущем не возникало.
А сейчас... Сейчас подскажу президенту, что надо делать, в стиле цитаты из кинофильма "Бриллиантовая рука": - Дитям — мороженое, бабе — цветы. И смотри, не перепутай!.. Кутузов! Поэтому церковь - благодарить, а визит россиян в Турцию - осудить. И не перепутайте там. Это важно!"
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Освобожденный узник Кремля крымчанин Владимир Балух рассказал, что в Украине появились люди, которые "устали от войны", и он их не понимает. "Есть определенные люди, которые "устали от войны". Мы были на встрече с митрополитом Епифанием (главой ПЦУ) в Михайловском соборе. И он сказал такую вещь: "Как можно устать от любви к своей земле, от любви к родине, к родным, к близким?" Действительно, как можно отказаться от себя? Я этого никогда не пойму", - сказал бывший политзаключенный.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Всім доброго здоров'я!
Ну що мої друзі,ось ми и дочекалися і це дуже не приємно...:(

Чотири десятки членів Палати Представників США підписали звернення до держсекретаря США Майка Помпео з вимогою внести полк «Азов» та дві праворадикальні організації в Європі до списку іноземних терористичних організацій.

Про це йдеться у зверненні конгресмена від штату Нью-Йорк Макса Роуза, пише «Голос Америки».
Крім автора звернення, лист підписали 39 конгресменів з різних американських штатів, усі вони належать до Демократичної партії.
«Сьогодні, якщо американський громадянин присягає на вірність «Ісламській державі» та поширює їхні повідомлення терору, в уряду є декілька інструментів, як протистояти загрозі. Однак якщо той самий американський громадянин присягає на вірність насильницькій білій екстремістській групі закордоном і розповсюджує їх терористичну риторику, федеральний уряд не має доступу до тих же інструментів», — йдеться в листі.
Конгресмени також звертають увагу на «зв'язок» між «Азовом» і терористом, який влаштував стрілянину в місті Крайстчерч у Новій Зеландії у березні 2019 року. «У своєму маніфесті стрілець згадував, що тренувався разом з «Батальйоном «Азов» в Україні та постійно носив символ, пов'язаний із ними. Обидва стрільці в містах Повей (Каліфорнія) та Ель-Пасо (Техас), казали, що на них прямо вплинув теракт у Крайстчерч. Зв'язок між «Азовом» і терактами в Америці очевидний», - переконані конгресмени. Як відомо, до списку іноземних теористичних організацій, куди вимагають включити «Азов», входять ІДІЛ, Аль-Каїда, Хамас, Хезболла, Боко Харам та інші. З європейських організацій у списку є ІРА (Ірландська республіканська армія) та ЕТА (терористична організація, що виступає за незалежність Країни Басків).

Джерело:https://censor.net.ua/ua/news/31548...ohannyam_vnesty_azov_do_spysku_terorystychnyh
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Що мене дійсно сьогодні порадувало,так це заява хлопців з "Азову"...:)

Бійці "Азову" відповіли на ініціативу в США прирівняти їх до терористів...

Полк "Азов" розцінює ініціативу 40 членів Палати Представників США, щодо внесення полку до числа терористичних організацій, як інформаційну атаку на Україну. Дослівно:
"Керівництво полку "Азов" заявляє, що дане звернення є нічим іншим, як інформаційною атакою на Україну, її суверенітет та державну безпеку". "Полк "Азов", як офіційна структура Національної гвардії, підпорядковується Міністерству внутрішніх справ України та Генеральному штабу, тож ми вважаємо, що прирівнюючи "Азов" до терористів, 40 членів Палати Представників США прирівняли до терористів усі інші українські підрозділи, які захищали Україну на фронті". "Причину ж, яка нібито стала поштовхом до появи подібних звернень у США, вважаємо цілковитою нісенітницею, адже жодних доказів причетності підрозділу "Азов" до терористичних актів у Новій Зеландії ніколи не існували у природі, і є банальною брехнею та наклепом".

Доречі: В "Азові" вказали, що подібні заяви вже мали місце бути у США у 2015-16 роках і це нагадувало "витвір проросійської пропаганди".
 
  • Like
Reactions: kef

kef

Зброяр
Так і є... йде повна здача Українських інтересів в світовій дипломатії та і не тільки за її межами а і в самій країні.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
...йде повна здача Українських інтересів в світовій дипломатії та і не тільки за її межами а і в самій країні...
Все правильно!Так воно і є!Але одразу виникає питання-ЧОМУ? А тому,що не даремно хтось сказав таку фразу -- Світом правлять гроші...
Подивіться,хто підняв свої голови після виборів!Бариги та розпильники грошей держави,які сиділи тишком-нишком у очікуванні нагоди,щоб устромити ножа у спину порядному і свідомому суспільству!
Вибачте друзі,але не втримався!
З повагою до всіх...
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Що мене дійсно сьогодні порадувало,так це заява хлопців з "Азову"...:)

Бійці "Азову" відповіли на ініціативу в США прирівняти їх до терористів...

Полк "Азов" розцінює ініціативу 40 членів Палати Представників США, щодо внесення полку до числа терористичних організацій, як інформаційну атаку на Україну. Дослівно:
"Керівництво полку "Азов" заявляє, що дане звернення є нічим іншим, як інформаційною атакою на Україну, її суверенітет та державну безпеку". "Полк "Азов", як офіційна структура Національної гвардії, підпорядковується Міністерству внутрішніх справ України та Генеральному штабу, тож ми вважаємо, що прирівнюючи "Азов" до терористів, 40 членів Палати Представників США прирівняли до терористів усі інші українські підрозділи, які захищали Україну на фронті". "Причину ж, яка нібито стала поштовхом до появи подібних звернень у США, вважаємо цілковитою нісенітницею, адже жодних доказів причетності підрозділу "Азов" до терористичних актів у Новій Зеландії ніколи не існували у природі, і є банальною брехнею та наклепом".

Доречі: В "Азові" вказали, що подібні заяви вже мали місце бути у США у 2015-16 роках і це нагадувало "витвір проросійської пропаганди".
Координатор «ИС» Алексей Копытько
Почитал я тут письмо 40 американских конгрессменов к госсекретарю Майку Помпео, которые возбудились на полк "Азов" и хотят причислить его к террористам. История предельно мутная, ибо беспричинно такие вещи не появляются. Как оказалось — мутность истории не особо и скрывают.
Дело в том, что полтора года назад, 23 апреля 2018 г. 56 американских конгрессменов уже писали письмо к заместителю госсекретаря Джону Салливану, в котором фактически обзывали Украину страной победившего антисемитизма и склоняли УПА, Бандеру и всё тот же полк "Азов".
Тогда адекватные украинские еврейские организации на фактах показали, что товарищи конгрессмены (-вумены) либо идиоты, не знающие этих фактов, либо лжецы. Ибо факты прямо противоположные (это было ещё до избрания Зеленского, с одним только Гройсманом в анамнезе).
Застрельщиком того апрельского письма был конгрессмен Ро Ханна.
И что вы думаете?
Из 40 подписантов нынешнего письма против «Азова» восемь (8) — это лица, ранее обвинявшие Украину в антисемитизме и прославлении пособников нацизма. Большая часть тогдашних фигурантов участвовать в этом балагане не стала, но группа особо упорных девиантов не угомонилась.
В их числе конгрессмены (вумены):
застрельщик прошлого письма Ро Ханна (демократ, Калифорния)
Дэвид Н. Цицилин (демократ, Род-Айленд)
Джейми Раскин (демократ, Мэриленд)
Хуан Варгас (демократ, Калифорния)
Кэтлин М. Райс (демократ, Нью-Йорк)
Алан Ловенталь (демократ, Калифорния)
Шейла Джексон Ли (демократ, Техас)
Денни К. Дэвис (демократ, Иллинойс)
Такая последовательная нелюбовь к Украине должна чем-то объясняться. Ибо зашквар с прошлым письмом должен был вменяемых людей отрезвить.
Хотя, если человек идиот, то это надолго.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Отакої нас чекає друзі у майбутьньому...:(

Збільшення обов'язкового платежу за комуналку до 20% зменшить на 1 млн кількість домогосподарств, які отримують субсидію, - Рева
У Держбюджеті-2020 на субсидії передбачено 47,63 млрд грн, що на 10,5 млрд грн менше, ніж у Держбюджеті-2019, у якому на субсидії було закладено 58 млрд грн. Про це в коментарі заявив ексголава Мінсоцполітики Андрій Рева, коментуючи зміну Кабміном правил нарахування субсидій.
"Все як зазвичай у нової зеленої команди. Обіцяли збільшити кількість субсидіантів на 1 млн домогосподарств, а на ділі зміна відсотка обов'язкового платежу з 15% до 20% ЗМЕНШИТЬ кількість домогосподарств, які отримують субсидію, приблизно на таку ж кількість домогосподарств. Кінець епохи бідності. Натурально", - заявив ексміністр.
"У вашій статті є неточність. Ви пишете, що сума на субсидії в бюджеті 2019 року була 55,1 млрд грн, а в бюджеті 2020 року - 47,63 млрд, або зменшення майже на 8 млрд грн. Це не так. У бюджеті 2019 року були передбачені не 55,1 млрд грн, а 58 млрд грн. Ви не врахували, що в бюджеті 2019 року були 3 програми щодо субсидій: дві програми Мінсоцполітики на суму 55,1 млрд і ще одна програма - на тверде паливо та балонний газ на суму - 2,8 млрд грн. Ця програма - Мінфіну. У бюджеті-2020 ці три програми об'єднані в одну на суму 47,63 млрд. Таким чином, скорочення асигнувань на програму житлових субсидій та пільг не на 8 млрд, а на 10,5 млрд грн!" - додав Рева.
"І це при тому, що з 1 січня 2020 року припиняється державне регулювання ціни на природний газ для населення. Ця ціна зрівняється з ціною газу для промисловості. З 1 листопада 2019 року Коболєв підняв ціну на газ для промисловості на 20%. Як вони збираються платити людям монетизовані субсидії - це я хочу почути від #урядсамокатів#", - резюмував ексміністр Рева.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
РФ может интересоваться, способна ли Украина еще что-то потерять, считает эксперт.

Российская Федерация может реализовать сценарий обострения ситуации на Донбассе, если начнется новая волна глобального кризиса, и во всех странах появится много проблем. Сейчас РФ настроена закрыть свои вопросы в рамках нормандского формата (Украина, Россия, Германия, Франция), рассказал руководитель политических программ Украинского института будущего Юрий Романенко. Эксперт полагает, что русские могут попытаться добиться своего в рамках этого формата и во время переговоров с президентом Владимиром Зеленским, используя его неопытность. «Сценарий обострения на Донбассе возможен в том случае, когда начнется новая волна глобального кризиса, и во всех государствах возникнет множество проблем», — заявил Романенко. По его словам, в таком случае российским властям будет необходимо переключать внимание граждан своей страны с экономических и социальных проблем на что-то другое. «В этом случае российское руководство может запустить на Донбасс своих прокси», — предупредил эксперт. Собеседник полагает, что, если украинское государство продолжит пикировать, то России будет не тяжело реализовать такой сценарий и выяснить, может ли Киев потерять еще что-то.

Источник:https://enovosty.com/news_politics/...da-rf-sposobna-ustroit-obostrenie-na-donbasse
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Всім доброго дня!
В продовж учьорашньої теми візиту Зеленьського у зону ООС...

Mason Lemberg
Давайте трохи про минуле в контексті візиту мамкіного янелоха в Золоте.
- а пам'ятаєте як десь після інавгурації янелох зібрав журналістів на закриту зустріч і там обговорювалося питання звільнення моряків, яке мало відбутися ще тоді, тобто десь в червні? Тобто, станом на червень, янелох ймовірно мав розмови і ймовірно прийняв умови капітуляції.
- а пам'ятаєте як з 1 липня почалося "хлібне перемир'я" і те, що одною з його умов була відповідальність за обстріли? Поки не бачу ніякої відповідальності і її реалізації, але хто зна як то буде далі..
- а пам'ятаєте як янелох злив наші позиції в ПАРЄ і дозволив зняти санкції з росії бо йому щось там обіцяли?
- а пам'ятаєте як янелох десь на початку минулого місяця (тобто, на початку вересня) заявляв, що він би дуже хотів зустрітися з хйлом до кінця вересня?
- а пам'ятаєте як 1 жовтня нам втулили формулу штайнмайєра (про яку першими сказали кремлівські змі), згідно якої війська мали бути відведені ще 7 жовтня?
- а пам'ятаєте як пристайко десь 2-3 тижні тому обіцяв звільнення великої кількості заручників на наступному тижні? А пройшло вже 2 тижні з "наступного" тижня?
Все це є свідченням достатньо інтенсивних і закритих договорняків щелі з х...йлом.
Тому він так і бикує.
Тому його припікає.
Тому він і їздить на передову знімати серіали для бидла.
навряд чи ці серіали комусь сподобаються, зважаючи на те, що за 5 років ми вже надивилися на той "мир", який пропонував нам х...йло.

Volodymyr Ariev
Жарти геть!
Планочка щодня нижче і нижче, помічаєте? Тренують больовий поріг суспільства. Телевізійне оскотинювання «Сватами», «Екстрасенсами», ледь не цілодобовим «95 кварталом» та іншим мотлохом переходить на рівень державних структур, які не десакралізують, а обнуляють у турборежимі.
Прямо в залі Верховної Ради жруть, курять, ремигають вчорашнім бодуном. Ківа ще, не проти ночі таке нагадати. Ледь не голосують за закон, який міг, серед іншого, скасувати Акт проголошення Незалежності Верховною Радою УРСР. А це принизливе шоу з апаратами, схожими на поліграф, що не мають нічого спільного з поліграфом?
З уряду зробили шапіто на самокаті, яке не має серйозних результатів, крім управлінського хаосу і феєричних дурниць - як, наприклад, від міністра закордонних справ про третину пенсій на оборону, а кодло на митниці тупо рже з усіх потуг щось там зробити, бо друзі президента вже сидять на звичних їм з часів Кучми-Януковича потоках.
Президент підставляє всю країну на дипломатичній арені, прямо здає українські інтереси під час перших же візитів в Париж і Берлін - липневий лист Богдана Кучмі про формулу Штайнмаєра тільки лінивий не читав. Там же під обіцянки сприяння миру зливає і ситуацію в ПАРЄ - нарешті я точно знаю як воно було. Історію з Трампом намалювали всі світові карикатуристи. А дві поспіль образи Нідерландів обернулися проти України в питанні розлідування МН17. Тепер Зеленський взявся паплюжити звання головнокомандувача. В стилі пацанчика з райончика нахамив бійцю на передовій, а пікантності ситуації надає факт, що боєць в соцмережах висловлювався на користь Зеленського перед виборами.
Тому, коли я читаю чи чую, що він у своїх намірах щирий, то у мене логічно виникає два варіанти. Перший - якщо щирий, то щирий невіглас, нездара. Такий може завдати шкоди більше за ворога. Другий варіант - він дуже вміло переконує в своїй щирості. Янукович, за численними свідченнями його співрозмовників, теж вмів бути очаровашкою. Тоді, це надзвичайно небезпечна людина, кінцеві наміри якої нічого доброго точно не принесуть.
Звідси, узагальнення: Перше - або ми присутні при написанні нової історії Глупова щирими керівниками, які за кілька місяців наробили глупств на дві каденції. Друге - це свідомий і методичний процес знецінення України. Обидва невтішні. Але зниження планки разом з оскотиненням, радше лягає в узагальнення номер 2. І тоді це стає питанням виживання держави.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Ось,що на нас чекає,якщо відведуть наших військових по договорняку Зеленського...

На телеканалі "г + г" вийшло нове, мозгопромивальне, пропагандистське відео. У ньому президент України, Зеленський, спілкується з жителями Золотого які хочуть видведення військ. Але, хто ці люди насправді, які так бажають позбутися від українських військових? Чому нам показують тільки ту сторону, яка влаштовує Зеленського і КО? Адже є й ті, хто не хоче щоб українські військові покидали свої позиції в Золотому! Донбас це Україна!
Слухайте і дивіться уважно!
 
Останнє редагування:

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Согласован итоговый документ «нормандской четверки»: под чем подпишется Украина...

Стало известно, какой итоговый документ будет принят по на встрече «нормандской четверки», которая, возможно, состоится уже в ближайшее время. По информации российского издания "Коммерсант", не исключается, что «при проявлении политической воли» стороны могут выйти на саммит раньше, чем будут завершены все предусмотренные графиком процедуры. Кроме того, проект итогового документа, который планируется принять на саммите в «нормандском формате», готов. Его согласовали советники и помощники лидеров Германии, России, Украины и Франции Ян Хеккер, Владислав Сурков, Андрей Ермак и Эмманюэль Бонн. Содержание не раскрывалось. В проекте итогового документа описаны задачи на будущее. В их числе с большой долей вероятности — разведение сил по всей линии соприкосновения, а также закрепление «формулы Штайнмайера» в украинском законодательстве. Все это уже содержится в минских соглашениях, но пока остается нереализованным. Если отвод сил, предполагающий создание 50-километровой зоны безопасности, произойдет по всему фронту, огонь в Донбассе прекратится. Это не будет окончательным урегулированием конфликта, но из горячей фазы он перейдет в холодную, что устраивает всех, включая господина Зеленского.

Источник:https://sprotyv.info/news/soglasova...dskoj-chetverki-pod-chem-podpishetsya-ukraina
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Как украинцы на востоке изменили отношение к войне и что нас ожидает в дальнейшем...
5 лет назад жители востока Украины воочию увидели что такое война. Северодонецк, Рубежное, Лисичанск - в 2014-м здесь орудовали боевики так называемой ЛНР. Затем украинская армия освободила эти города. Но освободились ли люди от пророссийских настроений? Видят они себя в составе Украины или тайком мечтают о дружбе с Россией? И что для каждого из них означает слово мир?
Пы.Сы...
Латентных сепаратистов хватает и на подконтрольных Украине территориях...
 

Вкладення

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Ось така фігня друзі,трапилася учьора...:( Зеленський дограється...

Вчора, 29 листопада, Президент України №869/2019 звільнив заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса з посади голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю та з робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави.
Про це йдеться в опублікованому Указі.
«На часткову зміну статті 1 Указу Президента України від 6 серпня 2015 року № 467 «Про персональний склад Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю» вивести з персонального складу Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю С.Кривоноса, увільнивши його від виконання обов’язків голови цієї Комісії.
Увільнити С.Кривоноса від виконання обов’язків голови міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави», — говориться в документі.
Заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос прокоментував своє звільнення з посад.
«Зрозуміло одне, що не має бажання певних посадовців реалізації програми з підвищення обороноздатності України «П’ять кроків», якраз коли ми вийшли вже на фініш. І взагалі — перетворили РНБО з Ради національної безпеки та оборони України на посміховисько з клоунами», — написав він у Фейсбук.
 

kef

Зброяр
:confused::mad:
Ось така фігня друзі,трапилася учьора...:( Зеленський дограється...

Вчора, 29 листопада, Президент України №869/2019 звільнив заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса з посади голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю та з робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави.
Про це йдеться в опублікованому Указі.
«На часткову зміну статті 1 Указу Президента України від 6 серпня 2015 року № 467 «Про персональний склад Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю» вивести з персонального складу Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю С.Кривоноса, увільнивши його від виконання обов’язків голови цієї Комісії.
Увільнити С.Кривоноса від виконання обов’язків голови міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави», — говориться в документі.
Заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос прокоментував своє звільнення з посад.
«Зрозуміло одне, що не має бажання певних посадовців реалізації програми з підвищення обороноздатності України «П’ять кроків», якраз коли ми вийшли вже на фініш. І взагалі — перетворили РНБО з Ради національної безпеки та оборони України на посміховисько з клоунами», — написав він у Фейсбук.
 
Статус
Закрита.
Зверху