Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

kef

Зброяр
Підполковник ЗСУ Михайло Ніколов: "Операцію ГУР МО щодо штурму в'язниць у Донецьку зірвано в результаті зради в керівництві України"

Тільки сліпі не бачать а глухі не чують .що відбувається !
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Тільки сліпі не бачать а глухі не чують .що відбувається !
Сто відсотків,мій друже! І це дуже сумно...Сумно від того,що коли така біда торкнеться не бачущіх,вони будуть волать,що вони не винні,що не бачили і не чули...:confused:
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Президенту України Володимиру Зеленському не довіряють майже 62% українців.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 30 жовтня по 5 листопада 2020 року.
Так, оцінюючи рівень довіри до політиків і громадських діячів, більшість респондентів висловили недовіру до всіх, чиє прізвище було наведено в опитувальнику.
Зокрема, Володимиру Зеленському не довіряють 61,9% респондентів (35,6% – зовсім не довіряють, 26,3% – швидше не довіряють). Довіру президенту висловили 32,8% опитаних.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Президенту України Володимиру Зеленському не довіряють майже 62% українців.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 30 жовтня по 5 листопада 2020 року.
Так, оцінюючи рівень довіри до політиків і громадських діячів, більшість респондентів висловили недовіру до всіх, чиє прізвище було наведено в опитувальнику.
Зокрема, Володимиру Зеленському не довіряють 61,9% респондентів (35,6% – зовсім не довіряють, 26,3% – швидше не довіряють). Довіру президенту висловили 32,8% опитаних.
Ему уже не то,что наш народ и избиратели не доверяют,его даже Лукашенко уже в открытую парафинит...:D
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
План України щодо Донбасу: Кравчук зробив уточнення про закінчення війни.

Україна йде до миру на Донбасі, використовуючи всі реальні для цього можливості. Чи запанує мир на Донбасі на початку наступного року, як це передбачає представлений на мінських переговорах план України, поки невідомо. Про це голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук. На запитання, чи вірить він, що війна на Донбасі завершиться вже на початку 2021 року, Кравчук відповів:
“Я вірю, що війна закінчиться, але стверджувати, що вона закінчиться в той термін… у мене є сумніви. І мабуть це не найголовніше , що в один день закінчиться війна. Ми маємо йти до миру – оце найголовніше. Україна йде до цього, використовуючи усі реальні, наголошую, можливості”, – сказав Леонід Кравчук.
Щє раніше, Леонід Кравчук представив на засіданні Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі “План спільних кроків”. За цим планом Україна пропонує сторонам конфлікту заходи, при виконанні яких війна на Донбасі може бути припинена на початку 2021 року, а вже у березні 2021-го після демілітаризації нині окупованого Донбасу там можуть відбутись вибори за українським законодавством. Учасники Мінських переговорів на засіданні Тристоронньої контактної групи минулого тижня взяли цей план України за основу для подальшого опрацювання.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Як чиновники управління ЦВС Генштабу ЗСУ заробляють на перевезенні 200 з Донбасу.
Минулого тижня один з офіцерів ЗСУ , який нині служить на Донбасі у в/ч ,,,,,,,,, надіслав документи, згідно яких фоп, зареєстрований на нєкого Такчука І.І. за місцем реєстрації - гуртожиток, здійснює надання ритуальних послуг за завищеними цінами. Такі послуги надавалися десятки разів одним і тим сами фопом, де для прикладу перевезення тіла військового з Донбасу до дому у три рази перевищує реальну вартість. За словами Командира військової частини працює це так: їм дзвонять з вищого командування Генштабу і пропонують укласти угоду на ритуальні послуги саме з цим ФоП. У ході перевірки, документів і додаткових питань, офіцером ЗСУ було названо прізвище полковника Бондаря, що є представником управління ЦВС Генштабу Збройних Сил. Я набрала пана Бондаря в ефірі (відео нижче) аби спитати що це за загадковий фоп Ткачук І.І. І чому він здійснює послуги за такими високими цінами, під прикриттям «своїх» фопів , крадучи гроші з бюджету. Полковник Бондар відмовився коментувати чи знає про схему і пана Ткачука з його фопом. Але ми пішли далі і о...бінго... За допомогою декларацій, ланцюга співпадінь інформації у профілях фб, інстаграм та сайту #YouControl ми з‘ясували наступне. Той самий мовчун, полковник Бондар, ймовірно теж причетний до дерибану коштів через тендери для свого сімейного бізнесу. Ми з’ясували, що теща Бондаря - Алла Марш, також має фоп та часто виграє тендери щодо постачання в структурі ЗСУ... Сам Бондар задекларував 2 ділянки у Києво-Святошинському районі за останні два роки. А дружина, київський прокурор стала власницею Рендж Ровер.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Фейки на Порошенко о «Липецкой фабрике», «войне на крови», «Свинарчуке» присылали из Москвы: вскрылись новые подробности.

На Радио Свобода вышел материал, в котором говорится о том, что российские пропагандисты регулярно распространяли в Украине через свои каналы фейки, откровенную дезинформацию против пятого президента Украины Петра Порошенко с целью расшатать ситуацию в стране. Процесс лично контролировал помощник Путина Владислав Сурков. Комментируя информацию, журналист, историк Павел Бондаренко пишет у себя в Facebook следующее...
"Для многих, до сих пор это сенсация, потому как немало людей думают, что в 2019-м году им удалось победить «барыгу», а вместе с ним и «Липецкую фабрику», «войну на крови», «Свинарчуков», «оффшоры» и тому подобное. Это все появлялось не в Украине, оно все шло из конторы Суркова и его наемников из числа фальшивых «националистов-патриотов». Фамилии можно назвать, а, если память еще не совсем отбило, то их и так все знают. Только пустые головы можно было забить подобным мусором".
Историк отмечает, сейчас этот мусор из голов Украинцев аккуратно и незаметно вынут и начнут набивать другим – «крепкими хозяйственниками», которые теперь уже крест на пузе – точно остановят войну, сойдясь с Путиным по средине, раз у «новых лиц» не получилось. И уж точно понизят, повысят, компенсируют и дадут всем и все.

Источник: https://replyua.net/news/237494-fey...ali-iz-moskvy-vskrylis-novye-podrobnosti.html
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
На Западе впервые публично заявили, что с президентом Зеленским будущее украинского государства под вопросом.

Нардеп 8-го созыва Верховной Рады Борислав Береза, пишет на своей странице в Facebook следующее:
"Раньше, западная пресса никогда так радикально не высказывалась о президенте Украины Владимире Зеленском, как это происходит сейчас. Подтверждением есть статья, которая вышла на «Блумберг». Очень важная заметка о том, как президент Украины проигрывает битву со старой политической системой, которую он был избран искоренить, но частью которой стал. И на эту статью обратят внимание все – и инвесторы, и кредиторы, и политики. И это дорого обойдётся Украине. Очень дорого в прямом смысле".
Борислав Береза отмечает, что Зеленский – это провал. Ведь спустя полтора года своего правления Владимир Зеленский уничтожает все те реформы, которые с огромным трудом были проведены в Украине, после свержения в 2014 году Януковича, которого поддерживал Кремль. Также, Береза говорит о том, что Зеленский максимально подтвердил свою низкую подготовку к этой должности и показал всю неопытность. Объясняют это тем, что 42-летний мужчина, до вступления в должность, был одним из ведущих телевизионных комиков Украины. По словам нардепа, теперь уничтожение реформ и реванш ставят под сомнение будущее самой нации, которая на протяжении десятилетий играла важную роль в геополитике. Фактически, будущее государства под вопросом, а вина за это ляжет на Зеленского и его свиту. Статья на «Блумберг» – это крайне важный сигнал, который адресован сегодня не Банковой и не украинцам, а коллективному Западу.

Источник: https://replyua.net/blog/237463-na-...hee-ukrainskogo-gosudarstva-pod-voprosom.html
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Заява партії «Європейська Солідарність»...

Уряд Зеленського вводить українців в оману, рапортуючи про плани вакцинувати 20% громадян. На сьогодні влада уклала контракт на постачання такої кількості доз, якої вистачить для вакцинації лише 2,1 мільйонів українців, тобто близько 5% населення держави. В той час як країни Європейського Союзу планують вакцинувати 70-80% своїх громадян, адже лише в такому випадку вакцинація буде ефективною.
«Європейська Солідарність» вимагає від влади не брехати українцям і негайно забезпечити можливості безкоштовного вакцинування, відповідно до стандартів, які існують в провідних країнах світу.
В рамках міжнародної допомоги від Європейського Союзу Україна отримує 600 мільйонів євро. Ці кошти мають бути витрачені на боротьбу з пандемією, і їх вистачить для безкоштовного щеплення всіх громадян України вакциною від кращих світових виробників.
Але влада провалила й процес логістичної підготовки країни – а це транспортування вакцин при низьких температурах, склади для зберігання, спеціально обладнані приміщення для щеплень і навчений персонал.
«Європейська Солідарність» застерігає владу від нецільового використання коштів і закатування в асфальт грошей, які мають рятувати українців від пандемії. Ми вимагаємо забезпечити укладення контрактів на постачання вакцин за рахунок коштів міжнародної допомоги від Європейського Союзу та інших партнерів, а також розпочати масштабну організаційно-логістичну підготовку. Адже кожен день зволікання – це злочинні експерименти над життям і здоров’ям українців.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Андрій Смолій
В урядовому кварталі вже традиційно другий тиждень все кишить правоохоронцями. Кабмін ніби забарикадований. Під ВР військова техніка. На Європейській площі все кишить правоохоронцями, які стоять над кожним переходом та по всіх кутках. На Хрещатику все заставлено технікою. Відчуваєш себе ніби в лукашенківській Білорусі. Влада вже зовсім з‘їхала з котушок. Зеленський боїться народу як вогню. «Найнароднійший» виявився найвіддаленішим від суспільства і банальним боягузом.
132042837_3616773638360412_8847828794324508645_o.jpg
 

Вкладення

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Петро Порошенко
Наша армія, якій українці довіряють найбільше з-поміж усіх державних інституцій, зазнає чергової атаки. Надто часто влада призначає «крайніми» людей у військовій формі. Кіборг генерал Марченко. Андрій Антоненко «Ріфмастер». Тепер цей список поповнив генерал Сергій Дроздов. Кожну людину шокувала страшна катастрофа навчального військового літака АН-26 на Харківщині, яка трапилась 25 вересня 2020 року. Цей день назавжди залишиться трагічним у нашій сучасній історії. Неможливо передати увесь біль та розпач рідних та близьких 26 загиблих курсантів. Вічна пам‘ять та співчуття їхнім рідним. Державна комісія, яка почала розслідування катастрофи, називає комбінацію причин трагедії:
Польоти були організовані з порушеннями, до підготовки курсантів є чимало зауважень, екіпаж підготовлений недостатньо. Але відповідальність за трагедію вирішили покласти на одну людину. Сумновідоме ДБР вже вручило підозру командувачу Повітряних Сил ЗСУ, генерал-полковнику Сергію Дроздову. Днями відбудеться судилище. Це знову той випадок, коли не можна мовчати. Сергій Дроздов більше 40 років віддав службі в армії, має більше двох тисяч годин нальоту. Отримав три бойові ордени, два з яких за війну проти російського агресора. Один з тих військових, на знаннях і досвіді якого тримається боєздатність українського війська. Кому вигідна дискредитація найкращих представників українського офіцерства? Перш за все Кремлю і всяким портновим, татаровим та іншим януковичам, яких повернув до влади Зеленський. Переконаний, атаки на армію не додадуть балів тому, хто стрімко втрачає довіру. Але вони знекровлюють нашу обороноздатність. І цього точно не можна допустити.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
О предательстве в кабинете Зеленского скоро узнает весь мир - Юрий Бутусов

Bellingcat снимает фильм о том, как после совещания в кабинете президента Зеленского провалили спецоперацию ГУР МО Украины. О постыдном предательстве узнают все. Это правда, я уже дал интервью Bellingcat по делу "вагнеровцев".
А ведь я сразу предупреждал - будут последствия, вам не удастся замолчать такой удар по национальной безопасности. Знаменитый расследователь и лидер Bellingcat Христо Грозев, расследовавший дело об отравлении Алексея Навального, сейчас работает над фильмом о провале спецоперации ГУР Минобороны по захвату 28 российских террористов - "вагнеровцев" . Об этом Грозев заявил сегодня в интервью Алесе Бацман.
Я уже дал интервью журналистам для этого проекта в Киеве, здесь уже работала съемочная группа. И сам Грозев также посетит Киев.
Как заявил Х.Грозев:
"Украинская военная разведка вместе с СБУ придумали план, как обмануть, разыграть ГРУ, ФСБ и вагнеровцев... Это все было придумано гениально. И вдруг сейчас ваше правительство говорит, что такого не было никогда и что это выдумка российских спецслужб. Такой хороший проект, который сделал из российских спецслужб посмешище, клоунов, а государство отказывается от этого выиграша. Я такого никогда не видел... Если было бы предательство, то это было бы очень-очень засекреченным звонком или намеком даже, которые нашими средствами не обнаружить. Самое простое объяснение - это был испуг, это было решение не создавать такую конфронтацию с Россией. Предательство или политический страх - я не уверен, но если даже политическая трусость, то и это очень плохо". Президент Зеленский думает, что можно занять страусиную позицию, и проблемы рассасываются сами собой. Так вот, Владимир Александрович, если вы боитесь решать проблемы, то проблемы приходят к вам сами. Национальная безопасность - это не пинг-понг, и Зеленскому придется отвечать по делу "вагнеровцев" по полной программе, хоть он и не способен даже это осознать, судя по давлению Банковой на расследование. Просыпайтесь, Владимир Александрович, отвечайте за свои поступки, предупреждаю вас как советник министра обороны. Можете не сомневаться, что Bellingcat обеспечит провалу спецоперации максимальный международный резонанс, который увидят во всех мировых столицах. Причина такого резонанса - участие спецслужб стран НАТО, в том числе США, в операции по захвату российских террористов, часть которых воевала и на Донбассе, и в Сирии. Провал спецоперации глубоко подорвал доверие к украинским спецслужбам со стороны спецслужб НАТО. По данным Цензор.НЕТ, в операции совместно с ГУР МО принимали участие спецслужбы США и Турции. Но просто так предателям в руководстве Украины это с рук не сойдет. Российской агентуре во власти не место, надеюсь, с помощью Bellingcat удастся заставить украинские власти провести расследование. 7 декабря командир спецподразделения ГУР МО дал показания народным депутатам комитета по обороне и безопасности ВР о всех деталях спецоперации, и теперь даже у Слуг народа нет никаких сомнений в том, что операция была отлично подготовлена и могла увенчаться успехом. Вот с чего начался скандал, на который уже четыре месяца не реагирует Офис президента.
Юрий Бутусов, Цензор.НЕТ
 
  • Like
Reactions: kef

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
20201222_225418.png
 

Admin

Administrator
Команда форуму
Чтобы форумчане не перессорились - тему закрыл.

Нервозная ситуация в стране отражается и на поведении форумчан ( взять хотя бы тему по-пушному ).

Любіть Україну !
 
Статус
Закрита.
Зверху