Як боротись із єгерями-браконьєрами?

Статус
Закрита.

ulven

Мисливець
Доброї пори доби форумчанам!
Олег Васильович, а як Ви собі бачите спілкування із забаненим користувачем? Можна грузити, бо він не огризатиметься, бо немає можливості? Та і як він вам щось відповість, якщо адмін всіх видаляє по принципу «нравиться-не нравиться». Вперше я цю тему запримітив ще 26.02.2013р., і помітив наступне - лише увечері форумчанин щось напише, а наступного дня адмін все повністю видалить, а юзеру - бан. На форумі відписуватись треба, спростовувати, а не видаляти. На те він і форум, що кожен має право висловити свою думку. Це відкритий ресурс, а не закрита мережа організації. Оскільки є вірогідність, що і я попаду в число «не нравиться» та мене блокануть, тому копію цієї статті розішлю до ознайомлення персонально вам, а також своїм зареєстрованим на форумі знайомим.
Буду на Ви бо маю повагу до людини-співбесідника, а не до Вас конкретно, як людини. Причина – бо своєю фразою: «Буді звертатись на ви, але не з поваги, а тільки з урахування "множини" – ви виражаєте хамську неповагу до усіх інших людей та не уточнюєте, кого саме маєте на увазі: чи усіх читачів-форумчан, що «..в цю гілку форуму заглядають на вогник..», чи конкретно тих, хто друкувався в цій темі (тобто вже і я), чи тих, хто пише про факти порушення (Tauj.Viktor, pobratum, ABBAT), чи про когось іншого). Навіть до опонента треба мати повагу, бо він, перш-за-все, також людина. Не вважайте всіх інших «нищим сортом». Може тоді і вас поважатимуть. Наприклад: всі знають, що дехто безбожно бере хабарі (одразу уточню, до УТМР ця людина нічого не має!), але всі мовчать лише по тій причині, що він з цих хабарів і тротуари мостить, і дороги латає, і ін., тобто робить щось для інших, бо інших ПОВАЖАЄ. І, до речі, таке хамське відношення до людей у інших єгерів також прослідковується. Може через це вам мисливці (та і не мисливці) не терплять, та на форумі засуджують всі ваші дії.
А ще цікаво звучить фраза: " ..Адміна попрошу окремо нічого не видаляти і нікого не банити, за умови відкриття особистості, що захована під ніком.." Це ж як: "Ага, ти – Іванов І.І., знаю такого..тут тебе банити не будуть, я прийду до тебе додому та вживу «Забаню»!" Інтернет тим і вирізняється, що є одним із найдемократичніших засобів спілкування, бо гарантує зокрема і анонімність. Сумніваюсь, що хтось пристане на таке, хіба ваші прибічники. І діло не в, як слідує з вашої писанини, «невеликості розуму», а в банальному людському страху за себе і рідних. Той, хто вас не боїться – той і так вам все відкрито говорить. Решта ж, вочевидь, тут набирається хоробрості, а потім і увідкриту вам щось заявить. Чи таки наведе журналістів на УТМР для перевірки, як хтось обіцяв (не пам’ятаю хто, бо ввечері читав топік, а на ранок адмін видалив, здається Вітя Т.) та через них заявить вам свою думку. Не знаю, чи що вийде з того, але побачимо, журналюги люблять скандали.
І ще, що значать ваші фрази: «..ефімерну 95-відсоткову підтримку..» та «..Розказувати, що голова не буває в угіддях…можеш викликати його на змагання…». Щось в цій темі я на зв’язав з жодною реплікою. Це стосується видалених адміном топіків? Чи тих, хто на збори ходив? Чи то так, для кількості написано? Якщо ж я не помітив зв’язку, тоді прошу вибачення.
Але це все так – лірика… А якщо по суті, то таки відкривайте окрему тему по Барській РО УТМР. Думаю, виклик ваш дехто таки прийме.
А от факти, то тут да – це річ уперта. Якщо Tauj.Viktor чи ABBAT мають докази, то краще б їх надавали. Пустодзвін нічого крім співчуття не викликає. Хоча, з іншої сторони: а хто з собою відео- чи фотокамеру носить на полювання для зйомки порушень? Чи, дійсно, хто загляне в багажник Ниви єгерів (маю на увазі топ №1 теми Tauj.Viktor «Або така ситуація: Єгері з друзями на полюванні, у друзів джипи які заляпати кров’ю тварини неохота, єгеря на ВАЗ 2121 (службовий!). Суть питання: скільки треба зайців вгрузити в Ниву, щоб вона так повзла по дорозі, ніби мішками цементу загружена?»)? Докази збирати повинні відповідні органи. Лиш проблема в іншому: довели людей до того, що ніхто і цим самим відповідним органам віри не йме. Але ми не про них зараз. Чи ж в цих питаннях для заперечення "пустодзвону", ви особисто «маючи такі повноваження» надасте документ, що, приміром, Ниви там не було (показники пробігу авто, експертиза мастильних матеріалів, грунту на колесах…). Чи довідку від жінки єгеря, що він тоді-то не був пійманий у лісі в якості браконьєра, а сидів удома та тримав її міцно-міцно за ляшку? Так, абсурдно звучить, але як тоді розуміти ваші слова: «Не буде доказів всього вашого бруду - залишаю за собою право (маючи такі повноваження) в односторонньому порядку робити викладку документів на загальний огляд»? Яких саме документів? А давайте, подивимось, що у вас там є… Чи це пусті слова? Жалюгідна спроба залякати?
Що ж, не треба всіх вважати слабодухими та слабоумними, маєте на противагу що сказати – кажіть, відмовчитесь – та будь ласка, хто ви і що ви - і без цього знає кожен. Бо ж ви і самі гаразді лише: «..Сховатись за монітор та бризгати слюнями…», а для цього: «великого розуму непотрібно». Давайте полемізувати
З повагою до форумчан, ulven (Володимир)
 

Baron

Новачок
BOGDAN BAR писал:
Також майже всім мисливцям Барського району відомо про те що вашого "колегу" Матвієнка О. спіймали на бракон'єрстві представники обласного УТМР...чи ви цей факт будете замовчувати надалі...


Повна маячня!!! До Матвієнка, як до єгеря, жодної претензії з боку керівництва районної та обласної організації не було. Навпаки, весь час поки він займав цю посаду поливали брудом його ті, хто в даний час використовує цю ситуацію для своїх меркантильних цілей. Як назвати те, що в той час коли Олег офіційно ще виконував свої обовязки єгеря, до голови УТМР, на "кривій козі", підїджали "претенденти" на цю посаду вже з заготовленими заявами про прийняття, з числа тих хто кричить з трибуни "Свободу Юрию Дєточкину!!! (с) (так званої ініціативної групи).


Barsky писал:
А зняття найкращого єгеря Вінничини Матвієнко?! Поясніть причину???

:) Це коли придумали таке звання?
Матвієнко втратив посаду єгеря, не за-за своєї діяльності на цій посаді, та виконнання (невиконання) своїх посадових обов`язків. Причини в іншому, і я їх тут озвучувати не збираюсь. Бо вподобаюсь до вас, але між нами різниця в тім, що я знаю достеменно, а ви тільки фантазуєте.

Barsky писал:
А тепер про лірику,Олег,друже,дай відповідь на питання: чому ти промовчав,і не сказав ні слова,коли виганяли твого кума єгеря Матвієнко,який привів тебе в це товариство і ділив з тобою півставки?


А ти особисто був присутній при моїх розмовах на рахунок О.Матвієнка? Чи в тебе є відомості кому я що говорив? Якщо так, то озвуч їх.
Все що я про когось думаю, та про своє відношення до тієї чи іншої людини, я озвучую особисто тій людині в очі, а не на публіку та поза очі. Мене ніхто нікуди не водить, та я ні з ким нічого не ділю. Це з розряду риторичних спорів: "Що було раніше чи курка чи яйце?". Я не збираюсь вести з тобою чи з кимось іншим публічну полеміку про мої, чи чиїсь кумівські відносини. Це особисто моє і його питання і всі дії відносно один одного - на совісті кожного особисто.

Barsky писал:
Чому ти пішов за грошима проти свого товариша?

Тут будь-ласка докладніше. А то я не второпаю, хто кого, за скільки купив та почім зараз "куплені єгері" УТМРу. А то все виглядає, як я писав раніше, пустопорожніми балачками та марним стрясанням покриття монітора.

Все інше що ви тут набиваєте анонімно на клавіатурі, це як я вже казав : ".....простий пасквіль, гідний до публікації в журналі "Мурзілка"."
 

BOGDAN BAR

Мисливець
Все інше що ви тут набиваєте анонімно на клавіатурі, це як я вже казав : ".....простий пасквіль, гідний до публікації в журналі "Мурзілка"."
Що саме ви називаєте маячнею і пасквілем..? Невиконання ваших професійних обов'язків..?? Ви відповіли лише на одне питання,яке стосується Матвієнка,де відповідь на всі інші..??? Чекаєм відповіді на ці питання на майбутніх зборах,тому що на сайці ці питання вирішити неможливо.!
 

ulven

Мисливець
Шановні форумчани! Не псуйте собі нерви через Barona. Дочекаєтесь від нього лиш відгризні та "переводу стрілок", бо ж єдине що він може, це і далі хамити (бо поваги він таки не набрався після зауважень - як в житті, так і тут, коротше "горбатого...справить"), ТИ-кати всім підряд і сявкати. А, ну так, ще всіх у брехнях звинувачувати і відмовчуватись, прикриваючи відсутність вагомих аргументів банальним: "Я з анонімами не спілкуюсь!". Хоча, перевага за нами - ми знаємо хто він, а він хто ми - ні. Здогадуєтесь про що я? (тільки я не про розправи якісь! я не про це!)
Треба зосередитись на питанні, що є темою даного розділу. Які є пропозиції: ЗМІ, фотографування, слідкування, патрулі? Потрібно дійсно назбирати доказів, ато: я знаю, він знає... а показати щось, щоб декого занімило та змусило пояснювати свої вчинки - то такого матеріально ПОКИ-ЩО немає. Чекаю пропозицій. Якщо можна, надсилайте на пошту, бо бачив, як пропозицію ЗМІшників залучити, Адмін покарав баном і видаленням топіку.
 

Baron

Новачок
ulven писал:
Причина: Я не спеціально надрукував Baron неправильно. То швидкодруком так вийшло, без обід.


А то я вже думав, що це пряма провокація, за недостатністю аргуменів.
 

Baron

Новачок
Сьогодні проведено збори однієї з ПМО. Зібрались ті, хто дійсно мав бажання задати питання, внести конструктив в роботу ПМО та РО в цілому, які вислухали всі відповіді на задані питання, та прийняли рішення самостійно, без втручання керівництва РО УТМР.
 

ulven

Мисливець
Ми також прийдемо, коли наші збиратимуться. Підготувати питання для зборів - це вже діло 5 хвилин.
До речі, спасибі за пропозиції, про які я просив у репліці №24, спасибі за активну участь. Можна також надсилати крім форумної пошти і на ulven_ss@rambler.ru.
 

Бродяга1

Новачок
пан обиртинський ви хочте сказати шови не браконєр ви лічно казали як били борсука ночю з лайками в сонячнику олєг ти не занімайся хернйю лутше уволься помужскьи це буде більши толку ти як єгир ніякий дай цю посаду другому який буде справлятись зроботою єгеря може тоді в барському районі буде порядок
 

Kapitan

Снайпер
Бродяга1;113988 сказав(ла):
пан обиртинський ви хочте сказати шови не браконєр ви лічно казали як били борсука ночю з лайками в сонячнику олєг ти не занімайся хернйю лутше уволься помужскьи це буде більши толку ти як єгир ніякий дай цю посаду другому який буде справлятись зроботою єгеря може тоді в барському районі буде порядок
Видно у братана были отличные оценки по русской и украинской литературе. Ей богу ребята ну если мало серого вещества у Вас самих или плохо Вам давалась граматика в школе попросите жену, подругу или на худой конец грамотного соседа пусть они напишут за Вас то о чем Вы хотели сказать, донести мысль к массам. Мало того, что уйма граматических ошибок так еще и непонятно сложено предложение. Кто то же зарегистрировал Вас на форуме, пусть теперь за Вас работает стенографистом. Без обид.
 

ulven

Мисливець
Kapitan, а може це конспірація? стиль письма і манера висловлюватись, може "попалити" не гірше фотки і скана паспорта. Може "...пан обиртинський..." добре знає цього Бродягу1, от той шоб "без паліва" штампує тексти лівою ногою :)
І ще, тепер панове браконьери, йдучи "на справу", наводьте прічесон, вибирайте кисляки, ретельно брийтесь, чистьте зуби і частіше посміхайтесь! Дуже може бути, що станете "звіздою Ютюба"! І не лише Ютюба...
 

Kapitan

Снайпер
ulven;114038 сказав(ла):
Kapitan, а може це конспірація? стиль письма і манера висловлюватись, може "попалити" не гірше фотки і скана паспорта. Може "...пан обиртинський..." добре знає цього Бродягу1, от той шоб "без паліва" штампує тексти лівою ногою :)
І ще, тепер панове браконьери, йдучи "на справу", наводьте прічесон, вибирайте кисляки, ретельно брийтесь, чистьте зуби і частіше посміхайтесь! Дуже може бути, що станете "звіздою Ютюба"! І не лише Ютюба...
Нет ULVEN здесь явно прослеживаеться хорошая и примерная учеба в школе. Да и вообще со слов видно что Бродяга 1 грамотный и образованный человек. С такими Вы много каши не сварите, хотя для массовки пойдет. В 17 году когда зимний брали тоже не все знали зачем туда бегут.Это я к тому, что такому как Бродяга1 абсолютно всеравно что такое первичный коллектив,зачем он нужен,его права,устав УООР и тп.А у нас таких большинство.И многие наши беды от необразованости.
 

Baron

Новачок
Пропоную інший публічний розвиток цього дійства.

Так як ця ситуація торкається мене особисто та авторитету самої організації і в цілому УТМР, розмішую свій посил на офіційному форумі.Наведу цитату з УСО, та свою відповідь.

Такий собі Карл Маркс написав:

"Шановний Олег Васильович,якщо треба - "говорити чесно" ,то про Вас,Вашу роботу в УТМР, Ви знаєте про себе краще за всіх,щоб форумчани не думали.що Вас хтось хоче образити.чи обговорити,дайте будь-ласка ЧЕСНІ відповіді на такі питання:

1.Чи дійсно Ви, використовуєте службовий транспорт в особистих цілях?
2.Коли Ви були останній раз в угіддях і з якою ціллю?
3.Скільки,як єгер,Ви затримали браконьєрів,і склали протоколів(якщо такі були,назвіть за що)?
4.Які біотехнічні заходи, в угіддях, особисто Ви проводили,чи були присутнім на таких міроприємствах?


На мою думку,питання не секретні,і в них немає нічого особистого.Це Ваша робота за наші гроші."

Моя відповідь і вона стосується всіх тих засланих казачків, які лиють бруд на товариство та особисто на мене і на цьому форумі:

Як я вже говорив, не збираюсь давати відповідь віртуальним К.Марксам та іже з ним, тим паче звітувати. Не від того, що в мене немає відповіді, а тому що я не звик вести діалог з віртуальним співбесідником, коли це чіпає мене особисто, саме тому, щоб не опускатись до рівня "сам дурак". Я не ховаюсь за своїм ніком, а відверто назвав своє прізвище для того, щоб вести повноціну бесіду. Бачу рівноцінного діалогу небуде.


Тому я прийняв рішення про інший розвиток цієї "бесіди".
Декілька постів вище викладено скан друкованого тексту названого протоколом зборів мисливців райорганізації. Оцінку йому зроблено поважною людиною та користувачем цього форуму - Володимиром Олексійовичем Яковлевим. Зупинятись на ньому я не буду, тому що вище я задав питання motul-ю про майстерність фальшування - відповіді не отримав. Але я б волів, щоб був викладений весь текст на чотирьої сторінках (щоб бути послідовним та відвертим до кінця, перед спільнотою цього форуму).
Викладений шматок тексту стосується мене особисто, і я вирішив звернутись в суд з позовом до Данилів Ю.Я. (нік motul) про захист честі, гідності та ділової репутації Обертинського О.В. Запрошую всіх, хто не "байдужий", в якості захисників на сторону відповідача.
По результатах судового розгляду (в разі доведення вами всього того бруду та вигадок відносно мене), я готовий добровільно скласти повноваження єгеря Барської райорганізації УТМР, щоб надалі не "проїдати" ваші та свої внески, хай це робить інший, там вишикувалась ціла черга бажаючих на такі "солідні" кошти.
В тому ж судовому засіданні ви отримаєте відповіді на питання Карла Маркса та на інші закиди відносно моєї діяльності.
В кого до мене є особисті претензії - прошу (окрім Даниліва Ю.Я. по причині озвученій вище, та і ще пару-трійко тих, хто про це знає сам і кому я це сказав публічно та в очі).
В іншому випадку залишаю за собою право не реагувати.
 

Baron

Новачок
Там же в суді буде озвучено, в якому стані я прийняв службовий автомобіль три місяці тому (зі всіма підтверджуючими документами), скільки мною особисто складено протоколів на порушників (навіть в той період коли ви плескали в долоні, що єгерів позбавили права складати протоколи , тільки чомусь ні одного не було оскаржено) та скільки це принесло коштів в наш місцевий бюджет.
Також можемо порівняти вклад особисто кожного в розвиток товариства (доречі, я такий же платник членських внесків, як кожен член УТМР).

От тоді це буде змагальний принцип, якій конче потрібен у встановленні істини.

Все інше від лукавого.
 

Baron

Новачок
Бродяга1;113988 сказав(ла):
пан обиртинський ви хочте сказати шови не браконєр ви лічно казали як били борсука ночю з лайками в сонячнику олєг ти не занімайся хернйю лутше уволься помужскьи це буде більши толку ти як єгир ніякий дай цю посаду другому який буде справлятись зроботою єгеря може тоді в барському районі буде порядок
Теж будемо ховатись за монітор, чи наберемось сміливості вести дійсно чоловічу бесіду?
 

Barsky

Новачок
шановні форумчани-земляки Kapitan,ulven та інші .. - остальное удалил, Админ
 

Admin

Administrator
Команда форуму
Barsky;114134 сказав(ла):
шановні форумчани-земляки Kapitan,ulven та інші .. - остальное удалил, Админ
Здесь не рекламируются другие форумы. Если народ туда не заходит, значит есть 2 причины....
 

ulven

Мисливець
Так, Kapitan, від неосвідченості дійсно толку мало. Лиш заперечу одне на Вашу репліку, а саме: "С такими Вы много каши не сварите, хотя для массовки пойдет". Особисто я Бродяги1 не знаю, переписки з ним не веду, а репліку почав лиш здогадкою та жартом ("..шоб "без паліва" штампує тексти лівою ногою.."). Хоча Ваша правда, бачу Тему даного розділу дійсно дехто таки відводить в свою, корисну йому сторону. Барон в дечому правий - є дійсно зацікавлені особи в переділі влади на свою користь, і, як я взнав, згаданий ним товариш у топіку №32 - не єдина діюча особа. А звідси і бруд, і наклепи, і відгризня єгерів. Тому ще раз прошу, давайте не пустодзвонити, а збирати докази. Це я і мав на увазі, коли писав: "І ще, тепер панове браконьери, йдучи "на справу", наводьте прічесон, вибирайте кисляки, ретельно брийтесь, чистьте зуби і частіше посміхайтесь! Дуже може бути, що станете "звіздою Ютюба"! І не лише Ютюба...". Нас є вже кілька однодумців, які дійсно збиратимуть матеріал (уточняти детально не буду, бо той кого це стосується, не повинен знати деталі: "осведомлен - значит, вооружен", але чесно попередили, що будемо такого роду діяльністю займатись) і лише на основі наданої на загальний доступ аргументованої доказової бази будемо робити будь-якого роду заяви. Без доказів получається лише БАЗАР. Тому наголошую, шановні, Тема звучить: Як боротись із єгерями-браконьєрами?, а не: Скажи комусь бяку.
Barsky, я не встиг побачити запропоноване Вами посилання. Ви ще не навчились? Якщо хочете до когось донести важливу інформацію - надсилайте на особисту адресу, типу Емайл, чи "Личное сообщение" конкретному користувачу. Мені не відомо, чи бачить адмін такі повідомлення, але це ж не на публіку інформація, тому не може жорстко регламентуватись правилами форуму.
 

Baron

Новачок
ulven писал:
Хоча Ваша правда, бачу Тему даного розділу дійсно дехто таки відводить в свою, корисну йому сторону. Барон в дечому правий - є дійсно зацікавлені особи в переділі влади на свою користь, і, як я взнав, згаданий ним товариш у топіку №32 - не єдина діюча особа. А звідси і бруд, і наклепи


Бачу вже потрохи з`являються не ємоційні вислови та дії. Час та особисте спілкування дають свої плоди. Ну, можливо uiven зі мною і не спілкувався особисто, а дійшов до таких висновків сам, та все одно це радує.

ulven писал:
і відгризня єгерів.


Я за весь єгерський склад не несу відповідальності, а тільки за свої особисті дії. І замітьте, з мого боку не має ніякого відгризання, а тільки висловлювання своєї особистої точки зору без переходу на особистості. І я, як казав класик, "дедушку в обиду не дам!".

ulven писал:
"І ще, тепер панове браконьери, йдучи "на справу", наводьте прічесон, вибирайте кисляки, ретельно брийтесь, чистьте зуби і частіше посміхайтесь! Дуже може бути, що станете "звіздою Ютюба"! І не лише Ютюба...". Нас є вже кілька однодумців, які дійсно збиратимуть матеріал (уточняти детально не буду, бо той кого це стосується, не повинен знати деталі: "осведомлен - значит, вооружен", але чесно попередили, що будемо такого роду діяльністю займатись) і лише на основі наданої на загальний доступ аргументованої доказової бази будемо робити будь-якого роду заяви.


В такому форматі і я готовий до співпраці. Доречі, аби уникнути різного роду інсинуацій, службовий автомобіль обладнано відеореєстратором, та всі виїзди на "контроль" фіксуються, і можливо дехто, хто саме зараз "мутить воду", замітив мою манеру підїзду до мисливців з перевіркою. :) Такщо за той час коли автомобіль закріплено за мною, матеріалу зібрано предостатньо.

ulven писал:
Тема звучить: Як боротись із єгерями-браконьєрами?


Доволі провокативна назва. Бо виходить що вісім чоловік в районі "исчадие ада", а всі інші 500 - "білі та пухнасті".
 

ulven

Мисливець
1. Ну, шановний Baron, Ви собі не приписуйте похвали: за бажаючих переділу влади нам було відомо раніше, а що такі люди підтримують тему і відводять у свою сторону - це ми помітили із текстів форумчан, та щоб підкреслити своє небажання саме їх підтримувати ще у репліці №24 було все сказано: без доказової бази ми нічого не висловлюватимемо, а лиш агітуватимемо за внесення конструктивних пропозицій задля викриття подій (!), що стосуються лише теми форуму.
2. За кого ви відповідальність несете, чи не несете, то ваші справи. Ви самостійно в тему встряли – от і майте, ви єгер - от тема вас і стосується. За вас поки ми володіємо інформацією, як кажуть лише "на словах". Буде матеріальний неспростовний доказ – він буде виставлений на загальний перегляд і обговорення. А те, що відгризаєтесь, то це скаже будь-хто, хто читає ваші повідомлення в цій темі. А чи ви це назвете відгризанням, чи «…тільки висловлювання своєї особистої точки зору без переходу на особистості…», то це лиш дві назви одного і того ж.
3. Без коментарів, оскільки навіщо згадувати про те, що відеореєстратор – це електронний пристрій, який включається, виключається, керується людиною-власником. І, як «вірний» своєму господарю прилад, може фільмувати лише те, що потрібно, і закривати «око» на те, чого не можна знати стороннім. От якби такий прилад був у кожного на лобі, та вмикався автоматом, як тільки власник потрапить в угіддя мисливські, та ще й з прямою трансляцією на он-лайн перегляд, та ще й без можливості вимкнення – ото так – те дійсно доказ. А так, ви ж фільмуєте тих, кого перевіряєте, а не себе «коханого». Лиш один позитив – видно де машина буває. Хоча, який толк із цього – ви комусь хіба це покажете? (блін, мав без коментів. Захопився, звиняйте).
4. Провокація безумовно є! Ви ж бачили, наприклад, яка зараз реклама по телеку: безглузда, дибільновата, «солоденька» та, безумовно, провокативна. А чому? Бо звертає на себе увагу, запам’ятовується, і т.д., тобто, робить свою роботу – рекламує. Так і тут. На такий заголовок багато хто зверне увагу, «зайде на вогник» (це ваші слова!), щось толкове підкаже. Віктор Т. на це і розраховував, коли почав тему (знаю, бо ми з ним земляки і підтримуємо переписку, він лиш «не світиться», щоб Адмін знову не забанив). Але, ніхто не говорить, що: «…виходить що вісім чоловік в районі "исчадие ада…". Де там таке написано? Тема ж не: «Всі єгеря такого-то УТМР браконьєри!», чи «Єгеря Іванов, Петров…. Сідоров (усі 8 чоловік) – браконьєри!», чи щось типу цього. Вона звучить саме так: «Як боротись із єгерями-браконьєрами?». Акцент – «як боротись», деталізація – «з браконьєрами», ну а те, що цими браконьєрами є єгеря, це вже уточнення, для визначення засобів «боротьби». А чому ВИ САМІ всіх вісьмох зарахували до винуватців теми, то тут треба тепер подумати: чи то таки так воно і є, чи то самому набридло відписуватись і бажаєте, щоб колег заїло і вони також підключились.. Не знаю, треба подумати.
P.S.: Що 8 поганці, а 500 – ні, ніхто і не говорить. Отримаю я (чи мої однодумці) матеріал, щодо доказів браконьєрства, то буде поф_гу хто він: матеріал буде виставлено на загальний огляд. Лиш одна різниця: це буде працівник УТМР – виставимо в цій темі, хтось інший (типу як дехто із сусіднього району заїжджає на Барські землі і тут починають скотинячити! Хлопці, не шуткуйте, наступного разу вже встигнемо до вас, місцеві покличуть!) – тема буде окрема: «Увага, браконьєри!». Хоча такі розділи форуму тут вже і є.
З пов. до форумчан, ulven
 

НауМ

Новачок
За 15років полювання в Вінницьких угіддях,жодного-разу не здибав представника Вінницького УТМР,лише держлісгоспу,жодної годівниці...і т.д і т.п...
Майбутні ЗБОРИ викладіть на цему сайті дд.мм.рр.Щоб всі бажаючі члени УТМР могли прийти і висловити свою недовіру такому правлінню.
 
Статус
Закрита.
Зверху