Як боротись із єгерями-браконьєрами?

Статус
Закрита.

Baron

Новачок
ulven писал:
Ну, шановний Baron.......


Ну, це вже зайве, враховуючи те що я підписався своїм реальним ім`ям та твоє попереднє звернення до мене, в мене може виникнути бажання запідозрити тебе в снобізмі. ;)

ulven писал:
Ви самостійно в тему встряли – от і майте, ви єгер - от тема вас і стосується.


Ти кажеш, я "встряв в тему". Теж саме можна сказати і про тебе та всіх інших, хто мав дописи після ТС. А мої дописи тут зявились по причині пустозвону, який ти визнав сам, а більшій мірі тому, що цю тему почали використовувати персонажі з розряду "бажаючих переділу влади"(с). І мене цікавив розвиток саме в цьому напрямку, але сподівання виявились марними. Тому я навіть можу вибачитись перед ТС-ом, але тільки за це і не більше.

ulven писал:
За вас поки ми володіємо інформацією, як кажуть лише "на словах".


Але мене це ніскільки не переймає по причині тієїж пустозвонності. І як я вже наголошував, то це не інформація, а побріхеньки на рівні колгоспного рику.
Всі ці розмови ставили собі мету, як в тому анекдоті про попа: "На базарі чоловік крикнув: "А в попа донька бл*ть!". Піп каже: Так у мане ж син". А ти біжи на базар та спростовуй". Але потрібної реакції не відбулось і тепер потрібно буде виправдовуватись тим, хто "кричав на базарі".

Tauj.Viktor писал:

Мене звуть .... Родом я з Барського р-ну Вінницької обл. Сам я не мисливець.....



Здається мені, що у тебе ulven, з цим персонажем є щось спільне. :))) Та й риторика твоя від допису до допису більше нагадує лінгвістично-юридичний аналіз тексту, а не володіння інформацією в діяльності райорганізації. Можливо і володієш якоюсь частиною інформації, але в дискусії вириваєш з контексту тільки те, що потрібно тобі для підтримання своєї генеральної лінії. Можу правда помилятись, та це не міняє самої суті. Але я не збираюсь приставати на твоє запрошення полемізувати, мені це не цікаво саме в контексті назви цієї теми, тим паче в режимі анонімності. Мені нічого не коштувало б зареєструвати "лівий" нік та перейти в режим "сам дурак" відносно тих всіх дописів, але це не лінія моєї поведінки навіть в реальному житті.

ulven писал:
... бо поваги він таки не набрався після зауважень - як в житті, так і тут...


Відношення до мене та повага чи неповага тих з ким я спілкуюсь чи спілкувався в реальному житті мені особисто відома і мене влаштовує на 100%. Але і серед них, як виявляється, є такі (в межах статистичної похибки), які в очі і поза очі говорять протилежні речі. Та від цього нікуди не дінешся - життя саме розтавить всі крапи над "І".
А на таке відповідати - себе не поважати:

Бродяга1 писал:
пан обиртинський ви хочте сказати шови не браконєр ви лічно казали як били борсука ночю з лайками в сонячнику олєг ти не занімайся хернйю лутше уволься помужскьи це буде більши толку ти як єгир ніякий дай цю посаду другому який буде справлятись зроботою єгеря може тоді в барському районі буде порядок



До дискусії в руслі назви теми підключусь обовязково, але тоді коли будуть наведені факти, чи сам буду оними володіти.
 

ulven

Мисливець
Шановний Адміне. Даний пост буде частиною суперечки між форумчанами, більше схожий на флуд, але прохання не видаляти – хай адресат почитає, а я в подальшому буду лиш по-темі. Спасибі.
Ну ти й любиш себе, Baronе. Звертайся до нього на ПІБ! Не лести собі, бо в зневазі людей так не називають. Ти ж бо поваги таки не набрався, ТИ-каєш до інших. Тепер і до тебе ТИ-катиму. А то, чи на 100% чи на 200% – це лиш твій надмірно роздутий егоїзм. Якщо я харкану тобі на груди, це мене також тішитиме на 1000%, але ж тобі либонь буде не до веселощів, тебе це НЕ влаштовуватиме. Але, про повагу я вже писав, не повторюватимусь.
Снобізм? А ти хоч знаєш значення цього слова? Ти в вікіпедію не лізь, то вільна бібл-а, туди можна все що тільки душа забажає наштампувати. Ти почитай розумні словники, в написання яких автори душу вклали. Чи ж ти дуже «голубих кровей»? Чи може Василь Петрович аристократ? Не тішся, звертатимусь, як і до інших форумчан по Нікнейму. (ти так часто згадуєш базар, колгосп, кривих кіз, курей і яєць… Після такого «дитинства» величі бажаєш!?)
Так, ти встряг у тему. Якщо ж ні, до давай конструктивну відповідь по суті запитання: «Як?». Але ж твоя мета розколоти думки форумчан, вивести в інше русло. Не старайся: той кого тема справді зачіпаєі – той уже приєднався до внутрішньої переписки. Інші ж, з одноразовими ніками, самі відсіюються.
З Віктором (ТС) – так, маю спільне, я про це вже писав. Роззуй очі і побачиш. Він буває навіть підправляє мої тексти. «Лівий» нік? Може і Liquidator також «лівий» (ще один земляк, забанений за те, що вимагав вказівки пункту правил, по якому бан получив Tauj.Viktor. Чи pobratum – лівак?)? Це лиш твої здогади, ми різні люди, але щось доводити не бачу сенсу і адресата. А аналіз-не аналіз тексту, сам подумай: варто когось конкретно назвати – одразу отримаю бан за порушення правил і ніхто повідомлення не побачить. Про доказову базу також уже говорив і не повторюватимусь. І про анонімність також. Чи тобі по 2 рази потрібно повторювати?
А саме головне, що зрозумів з цієї переписки, що невдячна це справа «спілкуватись» з людиною, яка, бачачи світ через окуляри егоїзму, навсіхнаплєватєльства і пофігізму, пробує вивести тебе із себе, щоб наробив помилок та видав себе. Хоча тішить: якщо огризається – значить читає і його це дістає. А я радий, що вживу принципово не здороваюсь із ним.
P.S.: Це ж треба, він до 00:42 штампував відповідь. ;-)
 

Baron

Новачок
ulven писал:
А я радий, що вживу принципово не здороваюсь із ним.


Можу тебе запевнити, що від цього моє життя аж ніяк не погіршилось. Бо розумію, що до прийняття такого "принципового рішення", тебе нічого не стримувало від привітання. Вітаю, напрочуд мужній поступок.


ulven писал:
Хоча тішить: якщо огризається – значить читає і його це дістає.


Фраза з небагатого арсеналу численних форумних тролів (можеш відвідкрити свій улюблений словник задля усвідомлення цього терміну).
На інше не буду реагувати, враховуючи твій тролізм, та неможливості з твого боку повторити це мені в реальному житті.


ulven писал:
P.S.: Це ж треба, він до 00:42 штампував відповідь. ;-)


З.І. Пишу раніше, щоб зміг відповісти ще сьогодні, а то тебе знову замучить безсоння в процесі тормошіння свого напрочуд аристократичного інтелекту.
 

Stavros

Новачок
ABBAT писал:
ШАНОВНІ МИСЛИВЦІ . В ШПОЛЯНСЬКОМУ РАЙОНІ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛ ЕГЕР НАЧОС СЕРГІЙ І МИСЛИВЦІ- БРАКОНЬЄРИ ШПОЛИ (ДАПИ,ВЕТУШКИ, це такі імена героів,які бьють свиней та кіз і здають м'ясо на ковбасу і одержують за це гроші.Це не секрет, знає про це кожен мисливець району) ПІД ПРИКРИТТЯМ ГОЛОВИ УТМР ЛЕПЕТУХИ Л.М. ВИБИВАЮТЬ ОСТАННІХ КІЗ І СВИНЕЙ У РАЙОНІ. ВСИМ ЦИМ КЕРУЄ ЄГЕР НАЧОС СЕРГІЙ. ТЕПЕР ВОНИ ЩЕ ПО ТИХОМУ ПРОВЕЛИ ЗІБРАННЯ,ЩОБ МЕНШЕ ПРИЙШЛО НЕВДОВОЛЕНИХ І ПОСТАНОВИЛИ І ХВАЛИЛИ ДУЖЕ СЕБЕ ГАРНО, ЩОБ ЗАКРИТИ ПОЛЮВАННЯ НА ДВА РОКИ І ЗАКРИЛИ, ЩОБИ ТЕПЕР НІХТО НЕ МІШАВ ІМ БРАКОНЬЄРНІЧАТИ. ОЦЕ ВАМ ХЛОПЦІ І КІНО. ДО ШУЛЯРА ДОБИТИСЯ НЕ МОЖУТЬ ЧЛЕНИ ШПОЛЯНСЬКОГО УТМР, НІХТО СЛУХАТИ НЕ ХОЧЕ. АДМІН МОЦО ПИСАНИНУ В ДРУГІЙ ТЕМІ ВИДАЛИВ. НЕ ЗРОЗУМІЛО. ЩО РОБИТИ ХЛОПЦІ , КОМУ МИ ПОТРІБНІ????
ШАНОВНИЙ АДМІН ПИШУ ЦЕ ПО ПРОХАННЮ БАГАТЬОХ ЧЛЕНІВ ШПОЛЯНСЬКОГО УТМР, В НИХ ПО СЕЛАХ НЕМА ІНТЕРНЕТУ І СЛУХАТИ НІХТО ІХ НЕ МОЖЕ , В УТМРІ ІХ НЕИХОТЯТЬ НАВІДЬ БАЧИТИ , ЄГЕРЯ і ГОЛОВА УТМР ПРОСТО НАГЛО БРЕШУТЬ І НАСМІХАЮТЬСЯ. ОСЬ ТАКІ СПРАВИ НА ШПОЛЯНЩИНІ. СКОРО І ВНАС ТАКЕ ПОЧНЕТЬСЯ МАБУДЬ.
З ПОВАГОЮ ДО ВСИХ НОРМАЛЬНИХ МИСЛИВЦІВ ПЕРЕДАЮ КРИК ДУШІ МИСЛИВЦІВ ШПОЛЯНЩИНИ, В БІЛЬШОСТІ СІЛЬСКИХ МЕШКАНЦІВ.



http://www.fayloobmennik.net/2695163
 

Admin

Administrator
Команда форуму
Тема уже давно переросла в выяснение отношений с оскорблениями между определённым кругом лиц, поэтому тему закрываю.
 
Статус
Закрита.
Зверху