горе охотники,

greyder

Мисливець
Hovarf;214605 сказав(ла):
димон писал:
Вы лично хоть одного молодого охотника воспитали, научили? взяли под свое шевство?? если нет так о чем тогда говорить?если молодежь некому учить.
Димон,згідний з Вами в тому плані, що молодих мисливців комусь потрібно вчити, виховувати в них мисливську єтику. Адже колись так і було. Я цього вже не застав (мисливський стаж з 1992 р.) Та з розповідей людей старшого віку чув , що отримати мисливський квиток тоді було неможливо без проходження кандидатського стажу протягом сезону полювання. Тобто, кандидат в мисливці без зброї ходив на полювання з мисливським колективом, який потім давав йому рекомендацію на отримання мисливського квитка і приймав його в свої ряди. Таким чином, кандидат в мисливці опановував не тільки правила техніки безпеки, але і мисливські традиції, звичаї, мисливську етику.Зараз, на жаль, на законодавчому рівні цього не закріплено. Правила отримання посвідчення мисливця спрощені до мінімуму. Тому і є багато мисливців таких, як на цьому фото.
Hovarf Я лише починаючий мисливець,тепер по маленьку проходжу кандидатський стаж, хоча деколи ходжу зі зброєю. Вважаю, що так було б правильно для всіх починаючих мисливців, щоб дурниць не натворили.
 
Зверху